Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Budgetvenlige Dell Chromebooks

Dell har længe været på forkant med markedets udvikling, og deres Chromebook serie er i den forbindelse ingen undtagelse. Chromebooks passer perfekt til dem, der ikke har brug for utrolige specifikationer for at blive underholdt og for at kunne ordne deres hverdagsopgaver på farten. Kunne du tænke dig at spare en masse penge, samtidig med at du får kvalitet og design i topklasse, så er en Dell Chromebook ikke til at komme udenom. Med en lav vægt og en praktisk, kompakt størrelse, vil du med denne serie let kunne tage arbejdet eller lektierne med dig, uden at tynge din taske unødvendigt.

Derudover er Dell bevidst om, hvad en bærbar kan blive udsat for på farten, og deres Chromebooks er derfor overraskende hårdføre og slidstærke trods det elegante design. Alle modeller fra Dell Chromebook serien er gennemtestet for stød, vibrationer, tryk og temperatur i henhold til MIL-STD (U.S. Military Standard) så du er sikret en Dell bærbar, der kan holde til lidt af hvert.

Under det stilede, strømlinede design, finder du et væld af smarte features. Du kan blandt andet få spændende apps, forseglet tastatur og ridsefast touch skærm, afhængigt af hvilken model du ønsker. Alle Dell Chromebooks er selvfølgelig udstyret med et køreklart styresystem fra Google – Chrome OS – så du kan komme i gang med det samme. Benyt dig af vores filterfunktionen til højre på siden og vælg din ønskede processor, type af RAM, harddisk type, opløsning, GPU og meget mere. Du vil helt sikkert kunne finde en Dell Chromebook, der matcher dine behov.

Dell Chromebook til studiet 

En Dell Chromebook er et oplagt valg som skolecomputer, da flere af dem er udviklet specifikt til uddannelsesbrug. Det er blandt andet Dell Chromebook 3110 og Dell Chromebook 3110 2-i-1, der er udviklet til at blive brugt af studerende i deres undervisning, og dette er også tydeligt i både deres hardware og software.

Deres billige Chromebooks er super robuste og dermed også perfekte for den unge studerende, der skal have sin bærbar computer med sig i skolen. Med sine gummibelagte kanter og afrundede hjørner forsøger Dell at minimere skader ved tab eller slag. Deres Chromebook er yderligere udstyret med spildsikret tastatur med fastmonterede taster, så du kan være sikker når du drikker ved din Dell Chromebook.

Chromebooks fra Dell er små i størrelsen, ofte har de kun en 11 tommers skærm, og dette gør dem endnu mere perfekte når de skal fragtes fra hjem til skole og tilbage igen. Da de er kompakte i størrelsen, gør det også at de ikke fylder for meget i tasken og med deres lette vægt er det også lettere at have den i tasken uden at den vejer for meget. Så er der også plads til madpakken og studiebøgerne.

Dell Chromebooks har et godt batteri, og du kan, alt efter model, opleve en Dell Chromebook med et batteri, der kan bruges i op til 10 timer, så du ikke er afhængig af at finde en stikkontakt i nærheden af dig. Det er også smart, hvis du ofte skal bruge din bærbar på farten, i toget eller bussen, hvis du nu laver opgaver eller vil se en film på en lang togrejse.

Med Dell Chromebook 3110 2-i-1 har du en smart hybrid bærbar computer, der kan skifte tilstand mellem flad, telt, tablet og bærbar PC. Du får altså en bærbar, der er super fleksibel i forhold til den måde, du arbejder allerbedst på.

En Dell Chromebook giver dig som studerende en mulighed for at udforske den måde, du arbejder bedst på og til at finde den læringsstil der passer bedst til dig. Se vores udvalg her på siden eller kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.

Chromebook vs bærbar

Du tænker måske "hvorfor skal jeg vælge en Dell Chromebook i stedet for en bærbar?’"og det vil vi gerne prøve at besvare her på siden. Vi står selvfølgelig altid inde for, at en bærbar er god at have, men hvis du som studerende har et lille budget og gerne vil have en bærbar computer, der ikke fylder eller vejer meget, så vil vi gerne slå et slag for en Chromebook.

Almindelig bærbar computer

Du ved sikkert allerede, hvordan en bærbar computer fungerer, men essentielt er det en computer, der er styret af et PC-operativsystem som for eksempel Microsoft Windows 11. Her kan du tilgå din browser og de programmer, du har installeret på din bærbar. Den kommer med en relativ stor intern lagringsplads i form af et SSD-drev, og alt efter hvad du søger, skal du kigge efter RAM, processor, grafikkort og mere.

Bærbare computere er meget forskellige, både når man sammenligner bærbare fra forskellige producenter, men også når man sammenligner bærbare fra den samme producent. Der er derfor et stort arbejde i at finde den bærbar, der passer til dit præcise behov.

Chromebook

En Dell Chromebook er, modsat en bærbar computer, styret af Chrome OS, og brugergrænsefladen er primært gennem browseren Chrome, hvor du også vil finde de programmer, (apps) du har brug for. Dell Chromebooks benytter sig gladeligt af at lagre data i skyen og vil derfor have minimal lokal lagring. Da næsten alt foregår gennem Chrome-browseren eller skyen, betyder det også, at en Dell Chromebook arbejder både hurtigt og effektivt.

Ved at bruge en Dell Chromebook der benytter sig af webbaserede apps i stedet for lagrede programmer, behøver du heller ikke at lede efter en, der har betydelig RAM. I modsætning til in bærbar computer hvor det er nødvendigt, hvis du har flere programmer kørende på en gang.

Om du skal vælge en almindelig bærbar computer eller en Dell Chromebook er helt op til dig, da der både er fordele og ulemper ved begge. Det er derfor helt op til dine behov og ønsker, hvilken du bør vælge. Begge er oplagte valg, og du vil derfor ikke være skuffet uanset det valg du foretager dig.

Køb din næste Dell Chromebook til studiet hos Føniks Computer

Leder efter en ny bærbar eller Chromebook til studiet, så er du kommet til det rette sted. Føniks Computer byder på Dell Chromebooks der er kompakte i størrelsen til fordelagtige priser, så alle kan være med uanset budget.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores Dell Chromebooks, eller Dell som mærke, så kan du altid tage fat i vores fagkyndige kundesupport, som står parate til at vejlede og rådgive. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os i chatten her på hjemmesiden, sende en mail eller til at ringe til os på +45 70 60 60 64.