Resultater: 320
Resultater: 320


loader

Bærbar sleeves fra mange kendte kvalitetsmærker

En bærbar computer er et af de vigtigste redskaber i vores hverdag, hvad end vi bruger den til skolebrug, arbejde eller i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at sørge for at beskytte den mod slag, fugt, støv og skader, der kan ødelægge den eller nedsætte dens funktion. Dette kan du gøre med bl.a. tasker til bærbar/notebooks der sørger for at beskytte din computer når du bruger en taske, rygsæk eller sleeve til den. Et bærbar sleeve er et beskyttende etui, du kan placere din bærbare computer i. Hvis du tager din bærbar med rundt, er et sleeve en rigtig smart løsning til at transportere den. Et sleeve er også et stærkt valg, hvis du vil give computeren ekstra beskyttelse, når du pakker den væk.

Et bærbar sleeve er en elegant og sikker løsning til opbevaring af din bærbar. Her hos Føniks Computer kan vi tilbyde et bredt udvalg af disse lige her på siden. Vi fører bærbar sleeves i mange forskellige farver og designs samt selvfølgelig i forskellige materialer såsom læder og neopren. Hos os kan du finde slidstærke og smarte bærbar sleeves fra mange af de bedste og mest erfarne mærker på markedet. Vi har sleeves i både den budgetvenlige og avancerede ende af prisskalaen. Lyder det som noget for dig, så tag et kig på hele vores udvalg lige her, og find det sleeve, der passer bedst til dine personlige ønsker.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af beskyttende sleeves, til forskellige typer bærbare computere. Sleeves fås i mange udgaver fra mange forskellige fabrikanter, der alle er kendt for en høj kvalitet samt funktionelle og stilsikre designs. Du kan blandt andet finde bærbar sleeves fra Belkin, D. Bramante, Lenovo, ASUS, Dell, Alienware, Deltaco, HP, Kensington, Targus og mange flere.

Nogle sleeves er simple og funktionelle i det klassiske plys-stof, der holder computeren fri fra skrammer og tryk. Andre er udført i lækkert, holdbart læder, der giver dig et rustikt og elegant look og komplimenterer professionelle dress codes. Hvad end du kunne tænke dig et budgetvenligt bærbar sleeve i sjove farver eller et sleeve i et mere stilrent design, der passer til din arbejdsbærbar, kan du sikkert finde det her.

Beskyttelse af din bærbar – men fra hvad?

Bærbar sleeves er lavet i ret hårdført materiale, og idéen er selvfølgelig først og fremmest at beskytte din bærbare computer. Bærbare computere er ofte lavet af skrøbelige materialer som aluminium eller plastik der ridses let ved transport. Både skærm og finere dele som grafikkort eller processor er også sårbare ved slag eller tryk. Med et bærbar sleeve kan du beskytte mod både computerens ydre og indre.

Nogle bærbare sleeves fås også i vandresistent materiale. Det kan give ro i sindet, hvis ens bærbar ligger fremme på bordet, hvor nogle nok kender det, at børnene er en smule uforsigtige med deres vandglas. Eller det kan slet og ret være en smart måde at fragte sin bærbare computer på. Det giver god beskyttelse mod regnvejr.

Derudover beskytter et bærbart sleeve mod støv, og støv kan være en bærbar computers værste fjende. Det finder vej ind til steder, hvor man ikke sådan lige kan komme til. Hvis du er opsat på at beskytte din bærbar bedst muligt, så kig efter et støvtæt bærbar sleeve.

Multifunktionalitet og smarthed

Hvorfor ikke bare en taske? Et bærbar sleeve er et småt og kompakt alternativ til en større og tungere taske. Hvis man ikke har brug for at pakke andet end sin bærbar, kan en taske være unødvendigt stor. Fordi man plejer at bruge sin taske til en masse andre ting, kan det også ske, at der samler sig støv eller skidt i bunden af den. Det er ikke noget, man vil udsætte sin bærbar for. Man kan selvfølgelig også transportere sin bærbare computer i et sleeve og i en taske for et ekstra lag af beskyttelse. Vi tilbyder gamer tasker og anbefaler, at man kigger dette sortiment igennem.

Man kan få bærbar sleeves i mange forskellige modeller hos os. Der er modeller med dobbelthåndtag, topbærehåndtag eller selvtilbagetrækkende håndtag. Der er modeller med justerbare skulderremme, som også fås polstrede. Man kan også få bærbar sleeves med sidelommer og ekstra rum til udstyr, hvis man skal have eksempelvis en CD eller en lille mus med.

Stor variation i udseendet på vores bærbar sleeves

Dernæst kan man vælge sit bærbar sleeve ud fra farven eller produktmaterialet. Vi fører sleeves i klassiske sorte eller hvide farver, og vi fører smarte blå, røde og grønne bærbare sleeves. Der er noget til enhver præference. Foruden variationen i farverne tilbyder vi sleeves i mange forskellige materialer. Du kan få sleeves i miljøvenlig RPET-materiale, som består af blandt andet genanvendte plastikflasker. Du kan få ekstra slidresistent polyester eller nylon, og du kan få stilet læder. Du kan også få bærbar sleeves i blødere materiale som hukommelsesskum, der former sig efter indholdet. Der er sleeves i bomuld, det elastiske neopren og mange flere valgmuligheder. Du kan vælge bærbar sleeves med lynlås, magnetisk lukkemekanik eller velcro.

Vi fører selvfølgelig også bærbar sleeves med stor variation i mærkerne. Targus er eksempelvis en af de førende producenter inden for tasker og sleeves til computer udstyr. De nytænker i antimikrobiel teknologi og fremstillingsmetoder, der genanvender plastikflasker. På den måde har de en meget moderne tilgang til deres produkter. Alternativt er der Thule, hvis Gauntlet-serie er blevet nævnt af New York Times som en af de bedste på markedet. Thule udmærker sig på at lave både meget slidresistente og stilede bærbar sleeves. De tester eksempelvis forskellige produkter med ekstreme temperaturer, UV-stråling, fugt og endda nogle stærke kemikalier. Det gør de for at sikre, at produkterne er præcis så holdbare, som man måtte have brug for.

Find et bærbar sleeve, der opfylder netop dine behov

Man køber et bærbar sleeve af samme grund, som man køber afkølingssystemer eller antivirus til sin computer: man vil passe godt på den og forlænge dens levetid. Man kan tænke på et bærbar sleeve som en jakke til den bærbare computer. Den udfylder nogenlunde den samme funktion: det er et beskyttende lag, som har en sekundær æstetisk dimension. Den sikrer udstyret, mens den ser smart ud!

Husk at være opmærksom på, at dit bærbar sleeve og din bærbar skal passe sammen i størrelse. Det står ofte defineret i titlen på vores bærbar sleeves, hvor mange tommer, de er egnede til. Hvis ikke det fremgår tydeligt, kan du kigge i produkternes udvidede specifikationer. Her kan du se, hvilke størrelser de understøtter. Nogle gange kan du se præcis, hvilke modeller de forskellige sleeves er designet til. Det er ret væsentligt at vælge den rigtige størrelse, så bærbaren ikke rykker sig for meget rundt.

Kunne du tænke dig at se nærmere på bærbar sleeves fra et specifikt mærke, så kan du benytte dig af vores søgefunktion. Her har du også mulighed for at vælge favorit farve, produktmateriale, kompatibilitetsdimensioner og så videre. Uanset hvilken slags sleeve du leder efter, bør du helt sikkert tage et kig på vores brede udvalg, her hos Føniks Computer. Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.