Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Flaskevarmere og sterilisatorer til daglig brug

På denne side kan du finde vores flaskevarmere og sterilisatorer. Enhver forælder vil sit barn det bedste, og det bedste kan du få i sortimentet nedenfor. Find flaskevarmere med temperaturkontrol, så babymaden eller mælken holdes på den optimale temperatur. Vi har flaskevarmere, der kan oplades i bilen, så du ikke skal bekymre dig om dit barns mad, mens du er på farten. Du kan få flaskevarmere fra kendte mærker som Philips, Olympia og Beurer. 

En flaskevarmer eller sterilisator kan gøre livet meget lettere for forældre. Med en flaskevarmer kan du nemt opvarme mælken, og med en sterilisator kan du være sikker på, at alle flasker og tilbehør er helt rene og fri for bakterier og andre skadelige stoffer. VI har også et udvalg af andet babypleje.

Der er mange forskellige typer flaskevarmere tilgængelige på markedet i dag, og det kan være svært at vide, hvilken der passer bedst til din baby. Vælg en flaskevarmer, der er let at bruge, og som opvarmer flasker hurtigt og jævnt. Det er også vigtigt at vælge en flaskevarmer, der passer til størrelsen og formen på dine flasker, og som har nemme kontrolfunktioner for at vælge temperaturen.

Hold dine flasker sterile med en sterilisator

En sterilisator sikrer, at dine flasker og tilbehør er helt rene og fri for bakterier og andre skadelige stoffer. Der er mange forskellige typer sterilisatorer tilgængelige:

  • elektriske
  • dampdrevne
  • kemiske steriliseringsmidler

Det er vigtigt at vælge en sterilisator, der passer til dine behov og er nem at bruge, så du kan holde dine babyflasker i topform.

Tag endelig et kig på vores udvalg af flaskevarmere og sterilisatorer, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og rådgive dig med dit køb af flaskevarmere eller sterilisatorer. Og husk, når du køber hos Føniks får du ikke kun god service, fantastiske priser og hurtig levering, men også gratis fragt!