På udkig efter et kabinet til din byg selv computer? Her på siden finder du vores udvalg af FOURZE kabinetter, som er det oplagte valg til dig, der er ved at bygge ny gaming computer eller ombygge den gamle. FOURZE kabinetter fås til forskellige størrelser bundkort - fra mindre modeller i Micro ATX-størrelsen til normale ATX-kabinetter og større modeller som udvidet ATX-kabinetter. FOURZE kabinetter er kendt for deres minimalistiske design, glassider og RGB-blæsere samt lys. Materialerne er af solid kvalitet og med et kabinet fra FOURZE, får du virkelig meget for pengene. Du kan læse mere om de enkelte FOURZE kabinetter og deres funktioner ved at klikke ind på de enkelte modeller herunder.

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

FOURZE kabinetter – kvalitet og innovation

Hvis du planlægger at bygge din egen PC fra bunden eller skifte kabinet på din eksisterende, skal du helt sikkert læse videre her. Med et af de lækre FOURZE kabinetter i vores sortiment får du et kabinet i et fedt design, god kvalitet og til en overkommelig pris. FOURZE kabinetter er produceret i stærkt, sortmalet stål, og hvis du er til det, finder du også modeller med paneler i hærdet glas. Med disse robuste materialer får du et solidt og stærkt kabinet, der kan holde mange år fremover.

FOURZE kabinetter har forbedret kabelføring, så designet er virkelig rent og enkelt. Mange modeller har et aftageligt, magnetisk støvfilter i toppen, som gør rengøringen nem. FOURZE kabinetter kan rumme flere blæsere, hvis du skal have ekstra køling til din high-end computer. Er du vild med RGB, finder du i vores udvalg flere FOURZE cases med RGB-blæsere. Vi fører også kabinetter med støjdæmpning, så du ikke behøver at finde dig i larm fra dine blæsere.

Vi fører FOURZE kabinetter til forskellige størrelser bundkort som Micro ATX, normal ATX og udvidet ATX. Husk at tjekke størrelsen på det enkelte kabinet, inden du lægger det i kurven. Du skal sikre dig, at kabinettet passer til din hardware og understøtter dit bundkort. Hvis for eksempel CPU køler eller grafikkort er for store i forhold til størrelsen på dit FOURZE kabinet, risikerer du, at luften i kabinettet ikke kan cirkulere ordentligt, eller hardwaren ganske enkelt ikke kan puttes ind. Dårlig luftgennemstrømning kan føre til overophedning og eventuelt til, at hardwaren ikke kan yde optimalt. Hvis du har den mindste tvivl vedrørende størrelsen på dit kommende FOURZE kabinet, er du mere end velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice for kompetent vejledning.

Byg en stilren computer med et kabinet fra FOURZE

En del af fornøjelsen ved at bygge sin egen computer er muligheden for selv at bestemme, hvordan den skal se ud og hvilke funktioner, den skal have. Her spiller kabinettet en stor rolle for udseendet. Folkene bag FOURZE har slået deres navn fast som producenter af minimalistiske og stilrene kabinetter, som ikke vælter budgettet. Med et FOURZE kabinet har du mange valgmuligheder. Kabinetterne kommer alle som udgangspunkt i den kendte sorte farve, som kendetegner produkterne fra FOURZE. Derudover kan du vælge, om du vil have glaspaneler og RGB-effekter for at skabe den helt rette stemning til din gaming. Vi har modeller, hvor RGB er integreret med blæserne og FOURZE kabinetter, hvor lyset er indbygget i selve kabinettet. Uanset hvilket udseende, du er til, findes der helt sikkert en model til dig.

Klik dig ind under de forskellige produktsider og læs mere om de enkelte kabinetter fra FOURZE. Der er et væld af muligheder med FOURZE kabinetter, uanset om du er til det helt enkle og afdæmpede udseende, eller om du ikke kan få nok af fede effekter, der passer til farverne og temaerne i resten af dit gaming setup.