Dell XPS banner.


Mangler du en bærbar, der giver dig mulighed for at game med de bedste? En bærbar der kan håndtere krævende videoopgaver og billedredigering? Så er Dell XPS serien helt perfekt til dig. Med en Dell XPS får du en elegant, slank og stilsikker bærbar, hvor der på ingen måder er gået på kompromis med kvaliteten af hardwaren. Dell XPS er en serie af bærbare PC'er, der er små og lette, så de er behændige at arbejde med, ligegyldigt hvad du skal bruge dem til. De er desuden yderest miljøvenlige, samt findes i en lang række forskellige prisklasser. Hos Føniks Computer har vi her på siden et stort valg af de smækre Dell XPS PC'er, så kig dig endelig omkring - måske finder du dine nye bærbare computer.

Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Dell – teknologi til verden

En god bærbar PC er vigtigere end aldrig før. Hverdagen har ofte fart på, så mobilitet og tilgængelighed er efterhånden en nødvendighed for hvem som helst. I nogen situationer er det sikkert fint med en stationær, men ofte kommer man til at savne den anvendelighed, en bærbar bringer.

Det kan dog vise sig problematisk at finde en bærbar PC, der til en rimelig pris indeholder alt det, du har brug for. Bevares, der er altid en billig mulighed, hvis alt du skal er at køre Office pakken og browse på internettet. Har du til gengæld behov for at kunne redigere billeder og video, eller vil du gerne smide dig tilbage i stolen og game i ny og næ? Så kan du nemt komme til at føle, at mulighederne er små.

Her kommer Dell XPS serien ind i billedet. Dell går efter intet mindre end målet om, at alle over hele verden bør have mulighed for at få den teknologi, de har behov for. Dette mål startede i 1984 på Michael Dells værelse i Texas. Hans vision er måske ikke fuldkommen komplet endnu, men Dell er et af de førende virksomheder i verden, når det kommer til at udvikle teknologi, og de bruger denne position til at hjælpe mennesker med de produkter de yder.

Dell XPS – brugervenligt design

Dell XPS er et godt eksempel på firmaets succes via innovativt design og urokkelig fokus. De har skabt en brugervenlig Dell bærbar, der er så lille som muligt, og er let som en fjer. I det smalle design gemmer der sig dog en ufattelig mængde styrke, der gør, at du altid kan yde mere, når du bruger en Dell XPS.

De mest populære valg i Dell XPS serien er Dell XPS 13 og Dell XPS 15. PC’erne har henholsvist 13 og 15 tommer skærme, der ved første øjekast ser mindre ud, end de faktisk er. Der er dog ingen grund til at lade dig narre – skærmen er skam så stor, som der bliver reklameret med. Dells InfinityEdge teknologi sørger for, at der er meget lidt kant på skærmen, men uden at skærmstørrelsen bliver formindsket.

Det giver Dell XPS bærbare et mere elegant look, da det rustikke er blevet skåret væk. Billedkvaliteten lider heller ikke – tværtimod, så kan du forvente intet mindre end den højeste skærmkvalitet, når du har med en Dell XPS at gøre. Samtidig er en Dell XPS utroligt tynd, hvilket skyder det stilrene design til nye højder. Designfokusset på en mindre og mere elegant PC betyder også, at en Dell XPS ofte vejer under to kilo! Med en Dell XPS 13 kan du endda komme ned på så lidt som 1.23 kilo. Det har aldrig været nemmere at tage din bærbar med dig.

Til dig der vil yde mere

Dell XPS serien er fyldt med alsidige bærbare, der bogstavelig talt kan bruges til hvad som helst. Det betyder, at du med rette kan købe en Dell XPS og blive glad, for hvad end du skal bruge en bærbar til, så er der her en computer, der kan klare det for dig. Dell XPS serien indeholde kraftige processorer, stærke grafikkort og rigelige mængder af RAM – Dell har i den grad ikke sparet på noget i deres XPS serie. Der er Dell XPS bærbare der indeholder de kraftfulde Intel i7 Quad-Core processorer, DDR4 RAM og lynhurtigere GTX grafikkort, hvilket giver en bærbar PC, der kan klare selv de mest hardwareintensive opgaver.

Selvfølgelig varierer hardware alt efter model og computer; en Dell XPS 13 og en Dell XPS 15 er åbenlyst ikke det samme produkt, men er bare i familie med hinanden. Selv indenfor en model, eksempelvis Dell XPS 13, kan der være forskel på hardwaren. Du skal derfor have i tankerne, hvad det er, du vil bruge din nye bærbar til.

Skal der redigeres videoer eller billeder på arbejdet eller i fritiden? Så er det nødvendigt med en af de sejere Dell XPS bærbare. Det er trods alt opgaver, der kræver en hel del af computeren, så her er det nødvendigt med stærkt hardware, der aldrig svigter. Dette gør sig også gældende, hvis du gerne vil spille nogle af de nyeste computerspil, der en gang imellem kræver, at gamer bærbaren virkelig kan trække noget. Heldigvis er der rigeligt med Dell XPS bærbare, der gnidningsfrit kan hjælpe både med high-end gaming og billedredigering. Er det mest bare kontorarbejde og letvægtsgaming du stiler efter, så kan du nøjes med en af de mere budgetvenlige Dell XPS computere.

Hvis du synes en Dell XPS lyder som et godt bud på en bærbar til dig, men du er lidt i tvivl om, hvad for en model du burde købe, så tøv ikke med at tage fat i vores support eller at spørge i butikken – vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Dell XPS er et miljøvenligt valg

Dell XPS serien er en af de mest anerkendte bærbarserier til dato – og det i den grad med rette. En Dell XPS forener skønhed og rå ydeevne, hvis yndefulde æstetiske ydre kun overgås af dens kraftfulde indre. Men ikke nok med, at Dell XPS serien er effektiv, elegant og brugervenlig, så er den også bemærkelsesværdigt miljøvenlig.

Hos Føniks Computer tilbyder vi Dell XPS bærbare, der gør brug af en mindre mængde skadelige komponenter for at opnå en grøn designløsning. En del af vores miljøvenlige Dell XPS bærbarmodeller er for eksempel fri for bly, kviksølv, cadmium og en række forskellige ftalater. De er desuden BFR/PCV-fri og 90% af disse modellers dele kan nemt genbruges. En computer vil altid være ovre i den grå arena, men det er stadig rart at kunne male så meget grønt på den som muligt. Hvis du er fan af grøn elektronik, så bør du se dig om i vores Refurbished sektion. Her kan du finde mange miljøvenlige valg, når det kommer til IT og elektronik.

Så hvis du trænger til en bærbar, der er perfekt til selvforkælelse, har fantastisk ydeevne til arbejdet og lader dit miljøvenlige hjerte synge, så er udvalget her på siden perfekt til dig. Med en Dell XPS kommer du godt fra start og får en gnidningsfri oplevelse, der uden tvivl vil tjene dig godt i lang tid. Hos Føniks Computer bruger vi ikke tiden på småtterier, så den pris du ser på produktet, er den pris du får – fragt inkluderet! Så hvad venter du på? Køb din nye bærbare PC her, så skal vi nok hjælpe med at få den hjem til dig.