ACER SKÆRME


Hvis du skal bruge en ny computerskærm, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af ACER skærme. Producenten leverer altid gode produkter, og det er ligegyldigt om du skal bruge en lille skærm til hjemmet, et par store til kontoret eller en der er toptunet til gaming. Der er en ACER skærm til hvem som helst, for det har de sørget for via deres alsidige sortiment og brede viden om, hvad det er, at deres brugere har brug for. En standard skærm til billige penge, eller en lækker curved gaming monitor til en fair pris – vi har helt sikkert en ACER skærm, som du gerne vil have. Slå dig løs i vores udvalg, og køb lige det, som du går og ønsker dig.

Resultater: 105
Resultater: 105


loader

Stort sortiment af ACER skærme hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi altid et bredt udvalg af forskellige skærme fra forskellige mærker. Det skal altid være muligt for vores kunder at finde lige den skærm, som de gerne vil have, når de handler ved os. Et af de mærker, som vi virkelig er glade for at kunne sælge, er ACER skærme. Der er selvfølgelig andre mærker, som vi også er virkelig glade for, men alligevel har ACER skærme et specielt sted i vores hjerter, og det er der god grund til.

ACER skærme er kendt for deres kvalitet og ydeevne, og producenten har huseret på markedet i efterhånden rigtig mange år. De har derfor godt styr på, hvad det er, der gør en god monitor til en god monitor. ACER skærme er nogle af de bedste på markedet, og du går derfor aldrig galt i byen med dem. Om du skal bruge en lille fiks sag til hjemmet, nogle store skærme til kontoret eller en lækker gaming skærm, så har ACER lige det, du går og leder efter. Med høj billedkvalitet, god kontrast og ofte en lang række ekstra funktioner, så kan du være sikker på, at en ACER skærm byder på alt det bedste.

Lyder det godt med et bredt udvalg af alsidige skærme i god kvalitet? I så fald kan du med fordel se dig om her på siden. Her finder du alle vores ACER skærme, store som små, billige som avancerede. Du kan sortere efter pris eller popularitet, og ude til højre er der en lang række meget mere avancerede søgefunktioner, hvor du i den grad kan passe til, så du så nemt som muligt kan finde lige det produkt, du går og leder efter.

Bredt udvalg af forskellige typer af monitors

Alt efter hvad du har brug for, så er der ACER skærme med en ekstrem mængde af forskellige skærmstørrelser. Du kan få en bitte en på små 17 tommer, hvis du bare skal bruge en lille skærm, der ikke fylder særlig meget. Der er også mulighed for, at du kan få en ACER skærm på over 30 tommer, hvis du gerne vil have en kæmpestor skærm, som du nærmest kan blive opslugt i. Her kan du også få kurvede skærme, der giver dig et helt nyt niveau af indlevelse, og som er oplagte til især gaming. Hvis du vil have en ACER skærm i et mål imellem de to ekstremer, så er det selvfølgelig intet problem. 24 og 27 tommer er standarden, og du kan derfor nemt finde gode produkter, der har disse mere gængse mål.

Der er også mange forskellige skærmtyper, du med fordel kan overveje, når du køber en ACER skærm. Det kan være LCD, LED, OLED eller QLED – det kommer helt an på, hvad du foretrækker, og hvad du har mest brug for. Dette giver dig rig mulighed for at købe en monitor, der er energibesparende, hvilket altid er rart både for miljøet og din pengepung.

Du kan også uden problemer finde en ACER skærm med en rigtig god opløsning. Det betyder dog ikke, at en 4k skærm er den eneste løsning. En god opløsning betyder en god opløsning til dine behov. Skal du blot browse sociale medier og tjekke din e-mail, så er 4k totalt overdrevent og unødvendigt. Her er fuld HD ganske udmærket, og til mange forskellige spiltitler er fuld HD faktisk også lige det, der skal til. Det er mere nødvendigt med en bedre opløsning, hvis du vil se nye film i bedst mulig kvalitet, eller hvis du vil spille de nyeste og tungeste spiltitler på markedet. Én ting du dog altid kan være sikker på, er, at du med en ACER skærm får billedkvalitet som er helt i toppen.

Når du køber en ACER skærm, kan du også være sikker på, at den har en lang række af funktioner, der gør den mere brugervenlig for dig. Det er for eksempel mulighederne for at justere farveindstillinger, lysstyrken, kontrasten og meget andet. Desuden kan du som gamer ofte finde en ACER skærm med AMD FreeSync, så du med det rigtige grafikkort får et yderst stabilt skærmbillede. En ACER skærm er desuden også en pålidelig og holdbar monitor. De er konstrueret med driftsikkerhed og holdbarhed på sinde, og du får derfor en monitor med en lang levetid, som tilligemed er kompatibel med langt de fleste enheder.

ACER skærme er oplagte til gaming

Er gaming din store passion? Så ved du lige så godt som os hos Føniks Computer, at det kræver det rigtige udstyr, for at du kan få mest muligt ud af dine gaming sessions. En ACER skærm kommer du langt med, men du skal også bruge en stærk gamer computer, og uden en gamer mus og et gamer tastatur, så får du heller ikke meget gaming fra hånden. Du skal derfor have det bedste af det bedste, og det kan du eksempelvis få med en ACER skærm, da nogle af disse er perfekte som gaming skærme. Hvis du gerne vil se på et udvalg af udelukkende ACER gaming skærme, så kan du gøre dette her. Det er helt klat også at foreslå, at du får dig et gamer headset, eventuelt fra Corsair, Logitech eller Razer, og til de helt rigtige dage derhjemme kan det virkelig også noget, hvis du har nogle lækre højtalere.

En god gaming skærm har nogle krav, den skal leve op til. Du vil gerne have, at den er minimum en 144Hz skærm. For hvis opdateringshastigheden er mindre end det, så kan det skabe en lang række af problemer. Screen tearing og stuttering er trælse fænomener, du kan opleve, og måske lagger skærmen ligefrem, hvis opdateringshastigheden er under de 144Hz. Der er dog intet galt, hvis opdateringshastigheden er på endnu mere. 165Hz skærme er nærmest det samme som en på 144Hz, 240Hz skærme er helt perfekte til shooters som Counter Strike, og hvis du vil have det vildeste af det vildeste, så kan du se på 360Hz skærme! På samme måde skal du også sørge for, at responstiden er på 5 millisekunder eller mindre – gerne helt ned til 1 millisekund. Ydermere er det selvfølgelig vigtigt, at opløsningen passer til de spil, du godt kan lide at spille. Mindst fuld HD er nok nødvendigt, og heldigvis intet problem at finde, men op til 4k kan være godt, hvis du spiller de nyeste AAA-titler.

Har du nogen spørgsmål til vores sortiment af ACER skærme, eller har du spørgsmål til andre skærme eller anden hardware vi har? Vores kundeservice vil altid gerne guide dig på telefonen, via e-mail eller direkte i chatten her på siden. Det er vores ypperste opgave at hjælpe dig med at finde en skærm, der opfylder dine behov. Om det så er en ACER skærm eller et andet mærke. Så snart du har fundet en skærm, du gerne vil have, så kan vi sende den fragtfrit via GLS.