KNIVSÆT

Hos Føniks har du ikke kun muligheden for at investere i nogle rigtige gode, holdbare og kvalitetsrige knive, du har også muligheden for at investere i knivsæt af samme gode kvalitet. Her på siden finder du et stærkt udvalg af knivsæt der kan hjælpe dig i køkkenet, så du kan forberede måltider med lækkert kød og fisk der skæres ved brug af den helt rette metode. Har du et ønske om at udleve drømmen om at være kok, så har du muligheden for at gøre dette med vores udvalg af kokkeknive som vi har i vores sortiment. Du finder vores udvalg af knivsæt forneden, hvor du kan søge efter præcist hvad du har brug for, om det er et sæt af kokkeknive, knivsæt med blandede knive eller noget tredje.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Knivsæt der gør madlavningen nemmere 

Hvis du er typen der elsker at lave alt din mad fra bunden, hvor aftensmaden er en af de vigtigste måltider om dagen da du virkelig har muligheden for at udfolde dig selv, så kan det helt rette værktøj være det der bestemmer hvor godt resultatet bliver. Uanset hvor dygtigt og øvet du er, når det kommer til madlavning, så kan et godt knivsæt gøre underværker for maden - dette især når det kommer til den rette udskæring af kødet eller fisken der skal serveres. Det skal ikke kun se indbydende og lækkert ud, det skal også være muligt at få smagen og alt det gode ud, og dette er muligt med nogle gode sæt knive. 

Vi har et større udvalg af forskellige knivsæt i vores sortiment, der hver især kan bidrage til madlavningen i køkkenet, og som er af forskellig materiale og størrelser. Du kan derfor finde knivsæt der har det hele - grøntsagsknive, brødknive, steakknive, kødknive etc. - og mindre knivsæt hvor fokusset er på bestemte råvarer. Du finder også knivsæt der har både få eller mange forskellige knive, alt efter hvilket behov det skal kunne udfylde, og du kan derfor finde lige præcis de knive du har brug for. 

Er du interesseret i at investere i lidt af det hele, så finder du det lige her hos Føniks. Du finder knivsæt til budgetvenlige priser og til mere avancerede priser. Det er muligt at vælge mellem forskellige mærker, modeller og materialer, så du kan finde dét der passer dig og dine ønsker bedst.

Er du interesseret i at udvide hele dit køkken med lækre køkkenredskaber, så du kan gøre lidt ekstra ud af det når du laver mad, så finder du også diverse husholdningsredskaber i vores sortiment - her finder du produkter der kan give dig et boost i din madlavning så du kan lave ekstra lækkert mad til dig selv, din familie eller gæster. Skal du indrette bordet så det er ekstra indbydende for dine gæster når de kommer til middag, så kan du også finde bordservice i forskellige mærker og designs, der bare gør middagen endnu mere hyggelig. Du finder selvfølgelig også en helt masse forskellig køkkengrej i form af køkkenapparater der kan gøre madlavningen nemmere.

Budgetvenlige knivsæt til den studerende 

Er du lige flyttet hjemmefra, startet på studiet eller har du et mindre budget, og har du brug for knive af forskellige varianter til at kunne lave mad? Så skal du selvfølgelig ikke gå ned på kvaliteten af de knive du bruger. Her kommer vores knivsæt ind i billedet da du ofte kan finde flere knive til virkelige gode priser i vores knivsæt. Er du interesseret i flere forskellige størrelser af knive, som hver især skal have deres egen rolle i køkkenet, så kan du finde sæt af knive der kan håndtere brød, kød og grøntsager. Du kan også finde flere billige budgetvenlige knivsæt der passer perfekt ind i hjemmet ved en studerende, da de ikke kun er billige, men de er også holdbare og pæne at se på.

Professionelle knive til kokken i dit liv 

Hvis du, eller en du kender, gerne vil arbejde med mad i en mere professionel sammenhæng og gerne vil have den samme mulighed som kokke når det kommer til gode redskaber i køkkenet - så finder du også flere kokkeknive af høj kvalitet i vores knivsæt. Er du interesseret i et bestemt mærke, størrelse eller materiale? Så er du velkommen til at undersøge vores knivsæt nærmere ved at søge efter specifikationer eller undersøge de enkelte produkter. Du kan være sikker på at finde flere knivsæt der har kvalitetsrige kokkeknive i sig. Udforsk kokkeverdenen og professionel madlavning med vores knive.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvilket knivsæt er bedst til studerende? 

Er du studerende, så leder du højst sandsynligt efter både et billigt knivsæt og et knivsæt der har lidt af hvert. Du finder flere budgetvenlige knivsæt hos Føniks hvor du får grøntsagsknive, kødknive og brødknive i en. 

Hvor kan jeg købe et knivsæt henne?

Du kan købe knivsæt hos Føniks der alle er af høj kvalitet og holdbar materiale. 

Hvor dyrt er et knivsæt med kokkeknive?

Dette afhænger af hvilket mærke du vælger, men ofte er disse i den avancerede ende af prisskalaen. Dette er dog også på baggrund af den høje kvalitet som du kan forvente af kokkeknivsæt.

Har du andre spørgsmål til vores udvalg af knivsæt?

Hvis du er interesseret i vores sæt af forskellige knive, har et for øje, men har nogle spørgsmål i forhold til materiale, forsendelse eller andet, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks kundeservice på mail, telefon eller chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.