BILSTEREO, DVD & VIDEO

Her på siden kan du finde vores udvalg af stereo, DVD og video til bilen. Vi fører et bredt udvalg af bilstereoer og tilbehør fra populære mærker som Sandberg og Deltaco, så du får kvalitet i verdensklasse, når du handler her hos Føniks Computer. Vores sortiment består blandt andet af bilradioer og CD afspillere, forstærkere, samt equalizere og meget andet Hi-Fi til din bil. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til de seneste udviklinger på markedet, så du får den nyeste teknologi, lige her på siden. Se vores sortiment af stereo, DVD og video til biler nedenfor, og find det du er ude efter.

Resultater: 146
Resultater: 146


loader

Bilstereo, DVD og Video FAQ

Hvordan kan jeg forbedre lydkvaliteten i min bil?

Med vores bilstereo-systemer kan du få den bedste lydkvalitet, mens du er på farten. Vi tilbyder et bredt udvalg af højttalersystemer og forstærkere, der optimerer din musikoplevelse.

Kan jeg se film i min bil?

Ja, med vores DVD- og videospillere kan du se dine yndlingsfilm og serier, mens du er på farten. Vi tilbyder også skærme i forskellige størrelser, så du kan tilpasse dine behov.

Hvordan installerer jeg bilstereosystemet i min bil?

Vi anbefaler, at du får bilstereosystemet installeret af en professionel. Du kan dog også bruge vores installationsguide, der følger med produktet, til at installere det selv.

Hvad betyder Bluetooth-forbindelse?

Bluetooth forbindelse betyder, at du kan forbinde din mobiltelefon til bilstereoen trådløst. Det gør det nemmere at afspille musik og besvare opkald, mens du er på farten.

Hvordan vælger jeg det rigtige bilstereo-system til min bil?

Vi anbefaler, at du tager hensyn til din bils størrelse, dine lydkrav og dit budget, når du vælger bilstereo-system. Vores erfarne personale vil også kunne give dig gode råd og vejledning.

Optimer dine køreture med bilstereo, DVD og video udstyr i højeste kvalitet

Hvis du gerne vil optimere dine køreture med det bedste inden for TV/Hi-Fi udstyr til bilen, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et større udvalg af alt inden for lyd og video udstyr til dit køretøj fra de bedste mærker på markedet. Og selvfølgelig også altid til knivskarpe priser og med gratis fragt. Vores udvalg af DVD, stereo og video udstyr til bilen er bredt, hvor vi har alt lige fra indbyggede CD-afspillere til smarte forstærkere og vigtigte kabler. 

Få mest muligt ud af din køretur med vores DVD, stereo og video til bilen ved at dække alle dine vigtigste behov når du kører. Om du er interesseret i bedre lyd når du spiller musik, det rette udstyr til underholdning af børnene eller andet tilbehør, så finder du det her på siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af radioer og CD-afspillere til bilen så du kan opgradere dit nuværende stereoudstyr eller måske købe dit allerførste lydsystem til din bil. Er du interesseret i at optimere lyden, så bassen virkelig spiller når du lytter til musik mens du kører eller vil du gerne have større indflydelse på alle elementerne af lyden på dine højtalere? Så kan forstærkere og equalizers til bilen gøre din lydoplevelse endnu bedre på køreturen.

Det er dog ikke kun lyden som du kan optimere for at få en bedre oplevelse når du kører. Hos Føniks Computer har du også mulighed for at vælge mellem et stærkt udvalg af DVD og videoudstyr til bilen, hvor vi har alt lige fra DVD-afspillere til display-enheder med højtydende videokvaliteter. Vores udvalg af digitale skærme i forskellige størrelser giver dig muligheden for bedre at navigere med indbygget GPS udstyr, som også kan bruges til at skifte musikken og meget andet. Dertil har vi selvfølgelig også DVD-afspillere til de yngste, så de kan blive underholdt på længere køreture. 

Er du interesseret i større sikkerhed når du kører, så finder du også dashcams og kameraer i vores udvalg af DVD og videoudstyr, så du kan have et større overblik over dine omgivelser samtidig med at du skaber en større tryghed. 

Tilbehør, kabler og alt det du skal bruge for en bedre oplevelse på vejen

Vi er specialister inden for IT og elektronik så vi forstår hvor vigtigt det helt rette udstyr er når det kommer til de nyeste elektroniske enheder, da det kan være med til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse for dig og dine medpassagerer. Derfor tilbyder vi altid et bredt udvalg af det seneste inden for innovative og teknologisk avancerede udstyr til bilen der bl.a. indeholder touchskærmfunktioner, Wi-fi og Bluetooth forbindelser, GPS-navigation, pålidelig og sikkert udstyr og mere. Med det rette produkt kan du få din bil til at føles som en enkel enhed, der skaber tryghed og underholdning i ét for alle passagerne, og hvor du kan føle dig hjemme i uanset hvor langt du skal køre.

Skab det perfekte miljø med det helt rette tilbehør til bilen for den bedste oplevelse når du kører. Med det rette udstyr kan du skabe et hjem væk fra hjemmet i din bil med alt lige fra Bluetooth enheder, holdere til mobil eller tablet, og meget meget andet. Med det rette stereo, DVD og video tilbehør til bilen kan du skabe den bedste forudsætning for dine køreture og med audio/videokabler kan du også altid sørge for at dine enheder er tilknyttet hinanden i bilen.

Har du et bestemt produkt som du har kigget på eller leder du stadig efter det helt rette, men har nogle spørgsmål, så kan du også altid kontakte os på mail, telefon eller chat hvor vi gerne vil besvare dine spørgsmål eller guide dig frem til det rette produkt til dine behov. Vi mener nemlig at gode produkter og god service går hånd i hånd, og derfor tilbyder vi også 3 ugers returret på uåbnede produkter og gratis fragt som du kan vælge i kassen.