Her på siden finder du vores udvalg af grafisk tablet- og whiteboardtilbehør. Hos Føniks Computer er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af det elektroniske markeds mest innovative produkter. I den sammenhæng er tilbehør til grafiske tablets og whiteboards naturligvis ingen undtagelse. Vores udvalg giver dig blandt andet adgang til smarte penneholdere til digitaliseringsenheder og beskyttende sleeves i flotte designs. Vi forhandler tilbehør til whiteboards og grafiske tablets fra en perlerække af de bedste producenter i branchen så du altid er i gode hænder, når du handler med os. Se nærmere på vores udvalg nedenfor og find hvad du skal bruge.

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Grafisk tablet- og whiteboardtilbehør til alle behov

Med det rette grafisk tablet- og whiteboardtilbehør bliver brugeroplevelsen betydeligt sjovere. Hos Føniks Computer forhandles der et omfattende udvalg af det bedste grafisk tablet- og whiteboardtilbehør så du kan få endnu mere glæde ud af dit elektroniske udstyr. Trænger du til en ny digitaliseringspen der både er præcis og yderst tryksensitiv, kan du på denne side finde flere prisvenlige varianter. Vi kan naturligvis også tilbyde hårdføre bæretasker til dit whiteboard, der både er slidstærke og rummelige så du har plads til alt dit ekstraudstyr. Vil du have tabletten stående i en perfekt vinkel til når du skal tegne så kan du med en tabletstander opnå lige den position du ønsker. Fra klæbende tapebøjler, penneholdere og transparente ark til digitaliseringsplader, til stativer, standere og tilslutningspakker – vi har lidt af det hele. Du kan desuden finde større tilbehørssæt til whiteboards og som altid er vores priser i bund.

Pålideligt udstyr fra de bedste mærker

Skal dit grafisk tablet- og whiteboardtilbehør hjælpe dig til at blive bedre så er det vigtigt at det er af en høj kvalitet. Derfor fører vi hos Føniks Computer whiteboard og tablettilbehør fra anerkendte producenter så du altid får et pålideligt og brugervenligt produkt. Du kan blandt andet finde udstyr fra Wacom, der må siges at være en af markedets absolut førende producenter. Vi kan desuden tilbyde produkter fra producenter som Hewlett-Packard, NEC og Fujitsu. Vi opdaterer jævnligt vores udvalg med nye varer så du kan finde tilbehør til de nyeste whiteboards og tablets.