Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Stort udvalg af kraftige HP gamer bærbare

Er det blevet tid til at anskaffe en ny HP gamer bærbar, der kan trække selv de mest grafisk krævende spil på markedet, er dette udvalget for dig. Med en af vores HP gamer bærbare behøver du aldrig at skrue ned for spilindstillingerne. Mange modeller er desuden oplagte til krævende opgaver, som for eksempel videoredigering, spiludvikling og mere. Vores udvalg består desuden af modeller i begge ender af prisskalaen, så du uanset budget kan gøre en god handel, her hos Føniks Computer. Lyder det som noget for dig så tag et kig på dine muligheder og gør en god handel.

En bærbar er ikke bare en bærbar, hvilket hurtigt bliver klart, når man ser nærmere på HP’s gamer bærbare. I årtier har HP været kendt for deres innovative design og kraftfulde computere, og i den forbindelse er deres gamer bærbare absolut ingen undtagelse. Derfor er vi her hos Føniks Computer også glade for at kunne tilbyde et varieret udvalg af de bedste gamer bærbare fra HP.

Vi kan tilbyde modeller i både den billigere og dyrere ende af prisskalaen, så alle kan være med på tværs af budget og behov. Er det en kraftfuld og hardwaretung gamer bærbar, du kunne tænke dig, så er en HP gamer bærbar fra Pavillon-serien ideel. Med en HP gaming bærbar har du at gøre med en fuldendt multimediestation, der kan håndtere både film og spil. Vi holder selvfølgelig en finger på pulsen i forhold til de seneste produkter fra den populære producent.

HP’s profil og gaming

Amerikanske HP (Hewlett-Packard) blev originalt stiftet i 1939. De er nu et veletableret og velanset mærke, som producerer gamer bærbare og andet PC-udstyr af høj kvalitet. I 2021 modtog de en iF designpris for en gamer bærbar i deres Spectre-serie. I 2015 modtog de en Reddot pris for produktdesignet på en gaming bærbar i Omen-serien, og i 2022 blev de honoreret af CES for deres innovation på samme serie. De er en af markedets store spillere og udvikler kraftige og stilrene gamer bærbare. Det er i essensen grunden til, at de får roser fra anmelderne, og at kunderne vælger dem.

GPU (Graphics Processing Unit) og CPU (Central Processing Unit)

En af grundene til, at HP gamer bærbare er velegnede til gaming, er den stærke hardware. Det er i stor grad GPU’en og CPU’en, der skal trække det læs, som de store spil giver.

NVIDIA GeForce er en fantastisk serie af enormt kraftfulde grafikkort. Man kunne overveje en HP gamer bærbar med sådan et. Ellers laver AMD og Intel stærke grafikkort. Både AMD Ryzen og Intel Core producerer også stærke processorer. Vi tilbyder HP Gaming bærbare med hardware fra både NVIDIA GeForce, AMD Ryzen og Intel Core, så du får en kraftig gamer laptop, du kan give den gas med.

RAM og SSD til din HP gaming bærbar

RAM (Random Access Memory) er det element i din computer, hvor data korttidslagres. Den data, der lagres på RAM, er data, der bliver brugt aktivt. Det er den del i din computer, der gør, at du kan skifte mellem programmer, spil og opgaver. RAM er på den måde vigtige for din HP gamer bærbars fart og præstation. Hvis man ikke gamer de store og krævende spil, kan man nøjes med 8GB RAM, men hvis man er passioneret gamer, er minimum 16GB RAM til sin HP gaming bærbar en god idé.

De fleste af vores HP gamer laptops kommer med SSD. SSD (Solid-State Drive) er en nyere og smartere teknologi end HDD. HDD (Hard Disk Drive) bruger længere tid på at tilgå data i en form for frem-og-tilbage-bevægelse. SSD tilgår data meget mere øjeblikkeligt, og det gør eksempelvis, at HP gaming bærbare med SSD loader spil hurtigere. Som hardcore gamer vil man helt sikkert gerne have flere RAM og en SSD i sin HP gamer bærbar.

HP gamer bærbare har skærmbillede i topkvalitet

Der er mange ting, man kan overveje i forhold til sin HP gamer bærbars skærm. Først og fremmest er der opløsningen. Før har 1080p-opløsninger været bredt anvendte og meget populære, men teknologien er skredet frem. Nu fås HP gamer bærbare med 1440p-opløsning (2K eller QHD) eller 4K-opløsning. 2K er dobbelt så stor opløsning som 1080p, og 4K er fire gange så stor. Opløsningen gøres op i pixels, hvilket er de mindste bestanddele i skærmen. Jo flere pixels, jo større detaljerigdom får man. En større skærm på HP gamer bærbaren komplimenterer en højere opløsning rigtig godt.

Opdateringshastigheden er en beskrivelse af den fart, som billedet på skærmen skifter med. 60Hz betyder, at billedet skifter 60 gange i sekundet. 60Hz er ikke længere specielt hurtigt. Nu kan du få HP gaming bærbare med cirka 144Hz. Jo hurtigere billedet skifter, jo mere flydende vil billedet være. Responstiden er den tid, det tager, før computerens output vises på skærmen. Som gamer har man et højere behov for en lav responstid for at få en edge i spil, der kræver hurtig reaktionsevne.

Kraftige og stilfulde HP gaming laptops til hvert eneste behov

Med en HP gamer bærbar får man et produkt, som producenten har udviklet med den største omhyggelighed. Der er en HP gaming bærbar til ethvert behov. Det er ikke kun den hardware, der står for computerens præstation, der er vigtig. Det ydre har også sin ret. De chiclet tastaturer, der sidder på de fleste gaming laptops er velegnede til gaming. De er meget holdbare og bliver ikke nemt slidte. Derudover er de hurtigreagerende, flade og pladsøkonomiske. De afgiver mindre lyd end eksempelvis mekaniske keyboards, hvilket er lækkert, hvis man er ude i offentligheden. Nogle af vores HP gamer bærbare kommer også med det fede RGB-lys i keyboardet. Det er blæret og kan være ret praktisk, hvis man gamer i mørket til LAN.

Endelig får du med en HP gamer bærbar forrygende lyd. Ligesom med alt andet i HP gaming bærbare har Hewlett-Packard udviklet deres lydsystemer med gamerens spiloplevelse for øje. Med Bang & Olufsen lydsystemer i din HP gamer bærbare får du noget af den bedste lyd til at ledsage den stærke hardware. Der findes ikke noget bedre end, når alle sanseindtryk spiller sammen i gaming!

Find den HP gamer bærbar, der udfylder netop dine behov

Der er et hav af muligheder, når man skal vælge sin HP gamer bærbar. I filterfunktionen til højre her på siden kan du sortere udvalget efter pris, producent, processor, grafikkort, skærmstørrelse og meget mere. Vi bestræber os på at gøre dit køb så nemt som overhovedet muligt.

Uanset om du har brug for en prisvenlig og kompakt bærbar til dagligdagsbrug eller en voldsomt stærk, avanceret HP gaming bærbar, har vi modellen til dig. Vi har bærbare, man både kan se Netflix på med et lækkert billede og game på med de højere grafikindstillinger. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om HP gamer bærbare eller er i tvivl om noget angående vores sortiment. Kontakt os meget gerne – vi glæder os til at høre fra dig!