Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Beskyt din bærbare computer med en af vores messengertasker

Her finder du vores sortiment af messenger tasker til bærbare og notebooks. Er du interesseret i en behagelig og flot skuldertaske til din computer, så er det en messenger taske du skal have fat i. Vi kan tilbyde dig modeller i adskillige størrelser og prisklasser, fra de bedste producenter på markedet. Uanset om du vil have et simpelt og slankt produkt, eller en mere robust og rummelig model, kan du sikkert finde den lige her. Se nærmere på vores udvalg af messenger tasker her på siden og find den taske til bærbar/notebooks, der passer bedst til dig og dine behov her hos Føniks Computer.

En bærbar bliver oftest transporteret meget rundt omkring og bliver derfor også udsat for lidt af hvert. For at være sikker på at den er godt beskyttet mod vind, vejr, slag og skrammer er det vigtigt med en hårdfør bærbartaske. Vi har derfor sørget for et bredt udvalg af slidstærke og holdbare messenger tasker fra en række af de mest populære mærker. Du kan blandt andet få bærbar messenger tasker fra Belkin, Deltaco, Targus, ELECOM, HP, Port Designs og Speck, når du handler hos os.

En bærbar taske skal imidlertid ikke blot være slidstærk, men også praktisk at have med at gøre. Du kan derfor også finde mange messenger tasker med adskillige rum til både kabler og generelt periferiudstyr, uden at de af den grund bliver mindre komfortable at have på skulderen. Er det en arbejdsbærbar du skal transportere så kan du også finde mange messenger bærbartasker med et enkelt og stilsikkert design, der komplimenterer de fleste virksomhedsprofiler. Uanset om du kunne tænke dig justerbar og aftagelig skulderstrop, polstring, håndtag, eller et særligt produktmateriale så kan du sikkert finde det du ønsker, med vores udvalg.

Med vores smarte filterfunktion til højre på siden kan du også gøre din søgning mere præcis, hvis du har noget særligt i tankerne. Her kan du selv vælge din foretrukne producent, farve, bredde, dybde, højde og mere. Derudover er du som altid mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål angående udvalget eller i forhold til specifikke messenger tasker.