Resultater: 51
Resultater: 51


loader

Beskyt din bærbar computer med bæretasker fra Føniks Computer

Hos Føniks Computer er vi eksperter inden for IT og elektronik, herunder bærbar computere, og om nogen ved vi hvor vigtigt det er at beskytte ens computer for slid og støv. Derfor har vi samlet et stort udvalg af diverse tasker til bærbare og notebooks i forskellige materialer for at du bedre kan beskytte din comptuter når du er på farten. Her på siden finder du vores udvalg af lækre bæretasker af læder til bærbare computere der kommer i et omfattende og varieret udvalg fra alle de største og mest populære producenter og tilføjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvor du kan være sikker på at finde en bæretaske i læder der passer til din personlige stil. 

Er du på udkig efter en bæretaske til din bærbar der ikke er lavet af læder så har vi også bæretasker til bærbare i andre materialer, hvor du helt sikkert vil kunne finde hvad du leder efter. Uanset om du er interesseret i en bæretaske i læder eller andet materiale, så kan du være sikker på at finde det her hos Føniks Computer. 

Bæretasker af læder er til dig der vil undgå skrammer og ridser på din bærbar

Vil du gerne undgå at din bærbar får skrammer og ridser så er det en rigtig god idé med en bærbar taske af læder. Med en læder bæretaske til din bærbar kan du slippe for høje reparationsregninger og vi fører et bredt udvalg af de mest slidstærke læder bæretasker på markedet.

Udover deres hårdføre kvaliteter, er læder bæretaskerne også stilede og smarte i deres design. Skal du bruge en bærbar læder taske til din arbejdsbærbar, kan du derfor sikkert finde en model der komplimenterer din virksomhedsprofil. Du kan som nævnt finde produkter fra de bedste mærker i branchen, herunder ASUS, D. Bramante, Dell, HP, Fujitsu, Kensington, KRUSELL, Lenovo, Samsonite, Sony, Toshiba og Walk On Water. Disse producenter er alle kendte for en særdeles høj standard når det kommer til design og kvalitet.

Hvad end du er interesseret i et slankt og stilet læderetui, en større læder bæretaske der kan rumme alt dit bærbar udstyr, eller en praktisk mellemvej, bør du tage et kig på udvalget her. Har du et særligt mærke eller en specifik farve i tankerne så er du meget velkommen til at benytte dig af vores filterfunktion til højre på siden. Her kan du foruden farve og producent også vælge din ønskede bredde, dybde og højde, så du får lige den bæretaske af læder til din bærbar, du ønsker. Vi opdaterer regelmæssigt udvalget med nye, flotte tasker fra de førnævnte producenter. Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget.