Resultater: 5
Resultater: 5






loader

Klassiske spil som du kender dem fra din barndom 

Det kan godt være at Føniks Computer er en virksomhed der elsker teknologi og innovation, men vi har også en forkærlighed for de gode gamle klassiske spil som vi alle kender fra vores barndom eller unge dage. Derfor kan du også finde flere af disse lige her på siden. Du kan finde flere gamle kendinge som de populære Trivial Pursuit og Monopoly, hvor de har fået en nyfortolkning, så selv den nyeste generation af familien kan være med - og nikke genkendende til velkendte Disney figurer. 

Du kan finde alle de klassiske spil som du kender fra din barndom lige her på siden! Her kan du finde dem i forskellige formater og versioner, hvor de klassiske spil har fået en moderne nyfortolkning så de yngste kan være med. Her kan du blandt andet finde klassiske spil som Monopoly, Trivial Pursuit, Domino, skak i forskellige udgaver og mange flere! Vores udvalg ændrer sig løbende når vi køber nyt hjem, så du kan altid være sikker på at finde et godt spil som hele familien kan give sig i færd med fredag aften. Se vores udvalg igennem af de klassiske spil vi har, hvor du kan være sikker på at finde dem til en virkelig god pris. 

De klassiske spil er som du kender dem og de er stadig lige så underholdende som dengang. Så du kan med fordel tilbringe en fredag aften eller weekenden på at spille dem sammen med hele familien, da selv de yngste (og ældste) kan være med! 

Træn hjernen med skak

Foruden klassiske spil, så kan du også finde det velkendte spil skak. Her kan du finde flere forskellige udgaver i forskellige prisklasser, så om du er nybegynder eller professionel så kan du finde et skak sæt der passer til dig og dit budget. Skak er også perfekt til både at træne hjernen, så den er skarp, men også til hvis du leder efter et 2 mands spil. Her kan dig og en anden let fordrive tiden med et spil skak. 

Så kig endelig vores udvalg af klassiske spil igennem, det kan være du finder et velkendt spil eller et nyt spil du aldrig har prøvet.