amiibo

amiibo er en samling af interaktive figurer og kort, som er udgivet af Nintendo. De blev oprindeligt lanceret i 2014 med figurer fra flere af Nintendos største spil, herunder Super Smash Bros., Mario Kart 8, Animal Crossing og Yoshi's Woolly World. amiibo er designet til at interagere med Nintendo konsoller og deres spil. Når en amiibo figur eller kort tilknyttes et spil, eller konsol, så kan du udløse ekstra indhold som bonusser og nye karakterer i dine spil. Når du bruger amiibo figurer, kan du blandt andet spille some disse figurer i det spil du har det tilknyttet til. Hvor, hvis det er amiibo kort, at det ofte kan være objekter eller karakterer som du tilknytter dine Nintendo spil. Ikke nok med at amiibo giver dig noget ekstra i dit spil, så kan de også fungere som samleobjekter og de kan give en ekstra dimension til dine spil og din Nintendo samling. Du kan se vores udvalg af amiibo figurer og kort forneden.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Giv dine spil et ekstra boost med amiibo fra Nintendo

Vil du give lidt ekstra til dine Nintendo spil, så kan du købe amiibos der giver dig ekstra goder i dine allerede eksisterende spil fra Nintendo. Du kan finde amiibos som både kort og som figurer, der hver især kan give dig forskellige bonusser, karakterer eller andet. Du har et utal af forskellige amiibo at vælge imellem, hvor du kan vælge lige præcis dem der passer til dine interesser. Du finder amiibo indenfor flere forskellige kendte spil-serier fra Nintendo som The Legend of Zelda, Super Mario Bros, Kirby, Animal Crossing og mange flere vellidte og velkendte Nintendo spil-serier. 

Med den rette amiibo kan du give et ekstra skub til dine spil, om det er ved at introducere en helt ny karakterer til dit spil, som du kan spille eller interagerer med, bonusser til dit spil så du kan blive endnu hurtigere eller stærkere, eller muligheden for at level din karakter op og customisere hvordan de ser ud. Du har uendelige muligheder med den helt rette amiibo.

Du finder som sagt forskellige udgaver af amiibo, hvor du kan vælge mellem både kort eller figurer der hver især kan give det ekstra boost til dit spil som du står og mangler.

amiibo kort - få dine yndlings Animal Crossing karakterer til din ø

Med amiibo kort har du nu muligheden for at invitere alle dine favorit Animal Crossing karakterer til din ø i Animal Crossing: New Horizons! Du kan vælge mellem alle dine favorit karakterer, så du altid kan være sikker på at du har de indbyggere på din ø som du gerne vil have - du behøver ikke længere at nøjes med tilfældige karakterer som du alligevel ikke er tilfreds med. Med amiibo kort har du mulighederne lige ved hånden. 

amiibo figurer - alle dine favorit karakterer fra Nintendo

Du kan finde flere forskellige amiibo figurer der hver især giver noget helt specielt til dine Nintendo spil. Er du interesseret i at level din karakterer op, customisere hvordan de ser ud og hvilke våben de har? Så kan du vælge den amiibo der passer til dine behov. Vil du have bonusser og specielle objekter i dit spil, så du kan blive endnu bedre, så kan du selvfølgelig også finde disse i vores amiibo udvalg. 

Se endelig vores udvalg af amiibo igennem for at finde den helt rette til dine ønsker og behov. 

Gør dine amiibo til samlefigurer

Ikke nok med at amiibo giver noget helt særlig til dit spil i formd af en ny karakter, nye evner eller objekter, så kan du også få glæden af en amiibo når det kommer til samlefigurer. Du kan nemlig gemme dem og bruge dem som pynt eller ved at vise dem frem som en del af din overordnede samling. Der er uendelige muligheder ved en amiibo, så selvom du ikke er interesseret i at bruge den i et spil, så kan du stadig bruge den som et samlerobjekt. 

Har du spørgsmål til vores samling af amiibo? 

Er du interesseret i en af vores amiibo produkter fra Nintendo, men er i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport på mail, telefon eller chat i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformation øverst på siden.