Acer gaming skærme banner
 

Er du klar til at blive en top tier gamer, eller vil du gerne indleve dig i verdens bedste historier? Lige meget hvad, så kan du godt regne med, at en Acer gaming skærm er præcis det, du render rundt og leder efter. Når du køber en Acer gaming skærm, så får du et produkt, der er lynende hurtigt og giver dig et perfekt skærmbillede – især Acer Nitro serien er super stærk. Hvad end du vil have en Acer monitor der er kurvet eller ej, om du har brug for at den har NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync, så så kan du finde det her ved Føniks Computer. Skal e-sportsverdenen til at frygte dit navn? Så skal du have det bedste udstyr. Vil du på eventyr for dig selv eller med vennerne? Så kan du ikke gå på kompromis. En god start er en Acer gaming skærm.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Køb en Acer gaming skærm hos Føniks Computer

Går du og mangler en ny gaming skærm, eller kender du en gamer, der fortjener en god gave? Så kan det i den grad godt betale sig for dig at se dig om i vores sortiment af Acer gaming skærme. Hos Føniks Computer har vi altid et stærkt udvalg af Acer monitors på lager. Du kan derfor godt gøre dig klar til at game med Acer Nitro eller Acer Predator, for vi holder os altid opdateret på de nyeste og fedeste tilbud, som Acer udgiver.

Når du køber en Acer gaming skærm, så er du på vej ind i et helt specielt univers. Skærmen er på mange måder computerspillenes spejl ud til resten af verden – uden en skærm kan dit computerspil teknisk set godt køre, men der er ikke rigtig nogen pointe, hvis du ikke kan se, hvad der sker. Med en Acer gaming skærm får du lov til virkelig at leve dig ind i spillet. Om du er den nye legende på de virtuelle slagmarker, eller om du er helten i dit eget eventyr, så lever du dig først rigtigt ind i det, når skærmbilledet er helt perfekt.

Helt vilde specifikationer

Med en Acer gaming skærm er du altid sikker på, at du får et lækkert og stilrent produkt. På mange af dem er panelerne så smalle, at du nærmest ikke ligger mærke til dem – det bliver som sidder du foran næsten intet andet end et levende skærmbillede. Det giver dig en helt speciel form for indlevelse, når du spiller computer, hvilket er en følelse der ellers er nærmest umulig at opnå – men med en Acer gaming skærm kommer du bare virkelig langt.

Heldigvis er det ikke bare udseende, der er noget helt specielt, når du har at gøre med en Acer gaming skærm. Specifikationerne derpå er også helt vilde, og lad os bare være ærlige, det er specifikationerne der afgør, hvorvidt en monitor er noget som helst værd. For hvis teknologien ikke er i orden, så er gamingen ikke noget, du rigtigt kommer til at kunne nyde. Du kan især glæde dig til:

  • Høj opdateringshastighed
  • Super god opløsning
  • Lav responstid
  • Specielle funktioner

Dette er alle de vigtigste ting at se på, når du kigger på en Acer gaming skærm, og derfor fremhæver vi dem også mere detaljeret lige herunder.

Opdateringshastighed der vil noget

Opdateringshastigheden på din Acer gaming skærm skal være høj. Hvis dette ikke er tilfældet, så får du ikke en optimal gamingoplevelse. Opdateringshastigheden måles i hertz, og alt under 144Hz er bare ikke godt nok, hvis du seriøst skal game. Antallet af hertz i din Acer gaming skærm er lig med antallet af gange i sekundet skærmbilledet opdateres. Med 60Hz får du dermed op til 60 nye billeder i sekundet, hvilket er mere end fint til kontorarbejde, imens 144Hz eller højere er det præfererede antal til gaming. Her på siden kommer du kun til at finde 144Hz eller højere skærme, da der ikke er nogen grund til at sælge dig en Acer gaming skærm, hvis den ikke rent faktisk er toptunet til gaming.

Opløsning ud over det sædvanlige

Skal du have full HD eller 4k opløsning? Måske er du mere til quad HD som ligger midt imellem de to? Ligegyldigt hvor godt du vil have dine computerspil til at se ud, så kan du være sikker på, at der er mulighed for at opnå det med en Acer gaming skærm. Hver en Acer monitor har et ekstremt flot skærmbillede, og dette er især takket være deres opløsning. Selvom alting altid er pænere jo højere en opløsning din monitor har, så er det også her, du kan spare nogle penge, hvis du leder efter budgetløsninger. Er du til AAA-titler og store eventyr, så vil du nok gerne have quad HD eller 4k opløsning. Det passer sig bare virkelig godt til disse typer af spil. Er du mere til online multiplayer i League of Legends eller CS:GO, så er full HD så ganske udmærket – så god er grafikken bare ikke i denne type spil, og opløsningen behøver derfor ikke være utroligt høj.

Lynhurtig responstid

Når man snakker om responstid, så måles det i millisekunder og bliver ofte kaldet for grå-til-grå. Det handler om, hvor hurtigt en pixel på skærmen kan skifte fra grå til en anden farve og tilbage til grå igen. Jo hurtigere dette kan lade sig gøre, jo hurtigere en responstid har din skærm. Responstiden skal helst være lav, når du vil game, for ellers kan det godt give problemer med skærmbilledet. Sådan er livet som gamer bare – alting skal helst køre lynende hurtigt, for ellers er det bare ikke godt nok. Derfor har Acer gaming skærme ofte en responstid på 5 millisekunder, og ofte helt ned til 1 millisekund. Når du køber en Acer monitor, så får du intet mindre end det bedste – hvilket er hvad vi hos Føniks Computer altid gerne vil tilbyde dig.

Andre funktioner

Der er meget andet, du med fordel kan have fokus på, når du køber en Acer gaming skærm. Efterhånden foretrækker mange en kurvet skærm, og hvis du er en af dem, der gør det, så bliver du ikke skuffet, når du kigger på vores Acer monitors. Der er en god mængde af dem, der er kurvede, så du kan lade skærmen gribe dit blik fuldstændigt, når du skal til at game.

Har du et AMD grafikkort, eller måske et fra NVIDIA, eller overvejer du at se efter et? Så vil det nok passe godt sammen med en ny Acer gaming skærm, for i mange af disse er der enten AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Det giver din Acer gaming skærm mulighed for at synkronisere med det tilsvarene grafikkort, hvilket giver et endnu mere stabilt skærmbillede. Synkronisering imellem grafikkort og Acer monitor er ikke et must, men i nogle situationer vil det nok føles som det – for intet er vigtigere end stabilitet, når du skal game. Du skal bare sørge for, at skærm og grafikkort fungerer godt sammen. Husk dog på, at hvis dit grafikkort skal være stærkt, så skal du også have en stærk CPU, en strømforsygning der siger sparto og eventuelt en god køler. Ellers kan det hele nemlig hurtigt gå galt.

Overvej hvad du ellers har brug for

En Acer monitor alene er god, men den mangler stadig noget. Du opnår de bedste resultater, når den er tilsluttet er rigtig god gamer PC, og selv med en fantastisk gamer PC, så er der nok også andet gamer udstyr, som du skal bruge til det optimale gaming setup. Hos Føniks Computer foreslår vi helt klart, at du investerer i en god gamer mus og et godt gamer tastatur. Hvis du ønsker den bedst mulige lyd, så er det også en virkelig god ide med et gamer headset og nogle gamer højtalere.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål i henhold til vores Acer gaming skærme, hvilke grafikkort de kan synkronisere med, eller måske noget andet? Så opfordrer vi til at kontakte vores kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi altid gerne hjælpe dig – om dine spørgsmål så er om Acer gaming skærme, et andet mærke af monitors eller om det er noget helt andet. Vi sidder altid klar til at guide dig, og hvis vi kan finde noget, du gerne vil have, så sender vi det fragtfrit til dig med GLS.