Har du brug for en virkelig fed gaming skærm? En der har de helt rigtige specs, og som du kan leve dig helt ind i den virtuelle verden med? Der er mange gode valg på markedet, men der er ikke mange, der er helt lige så gode som en ASUS ROG skærm. ROG står for Republic of Gamers, og det er ASUS's svar på high-end gamer udstyr. Det betyder derfor, at en ASUS ROG skærm er ekstremt god, og du kan godt regne med, at den har lige de specs, du går og drømmer om. Samtidig har disse monitors også en masse ekstra funktioner, hvilket er med til at gøre dem til nogen af de bedste, du kan få. Er du interesseret? Så se dig om her på siden i vores udvalg af ASUS ROG skærme.

Resultater: 36
Resultater: 36


loader

Få gaming udstyret i orden, så du har styr på dine gaming sessioner!

Gaming bliver mere og mere populært. Det er både singleplayerspil og co-op games, hvor man hygger for sig selv eller med vennerne, og det er også hæsblæsende esport, hvor det er konkurrencen og det at nå sejrrigt i mål – begge dele tager verden med storm, og det er der selvfølgelig en god grund til. Det er bare helt vildt underholdende og fedt!

Det kræver dog det rigtige gamer udstyr, inden du virkelig kan komme i gang som gamer. Der er nogen ting, som du nok godt kan klare dig uden, men som alligevel er fedt at have. Behøver du strengt set en gamer stol og et gamer bord? Nej, du kan jo sidde i en hvilken som helst stol og ved hvert et bord. Alligevel er der et valg her, som er mere optimalt end det andet. Der er dog andet udstyr, som det er svært at kimse om. Det er bare ikke fedt at game uden en god gamer mus, og det er også 100% nødvendigt med et stærkt gamer tastatur. Det kan være rigtig fedt at sidde med gamer højtalere sat til, men samtidig kommer du også helt sikkert til at savne et gamer headset, hvis du ikke har et.

Her vil vi hos Føniks Computer især gernne sætte fokus på, at hvis esport er din store passion, så kan det godt være en god ide at kigge på Logitech G pro serien. Med et Logitech G pro headset, et Logitech G pro keyboard og en Logitech G pro X superlight sidder du lige så klar som selveste Astralis! Herefter er der to ting, du virkelig mangler. Du skal have en stærk gamer computer, og dertil vil du gerne have en lækker gaming skærm eller to. Her er en af de bedste gaming skærme en ASUS ROG skærm. Derfor har vi også et stort valg af ASUS ROG skærme, for når nu en ASUS ROG skærm er en af de bedste gaming monitors på markedet, så har vi jo ingen undskyldning for ikke at føre et godt sortiment af dem.

ASUS ROG skærme – avancerede gamer skærme

ASUS ROG skærme er skabt til gaming og er designet til at give en optimal gaming-oplevelse. De er udstyret med de nyeste teknologier, der giver dig mulighed for at få størst udbytte af dine digitale spil. ASUS ROG skærme er bygget med kraftfulde komponenter, som gør det muligt at gengive skarpe og realistiske billeder, samt levere en gnidningsfri gaming-oplevelse.

ASUS ROG skærme er designet til at give dig nogle af de bedste gamingoplevelser på markedet, der er udstyret med et bredt udvalg af funktioner, som du kan bruge til at forbedre din gaming-oplevelse. De kommer med et højt kontrastforhold og naturlige farver, som giver et livagtigt billede, der gør det muligt for dig at se alle detaljerne på skærmen. ASUS ROG skærme har også et højt lysstyrke niveau, som gør det muligt for dig at se selv de mindste detaljer i et mørkt rum, og samtidig kan du selvfølgelig justere denne styrke, så den passer til de lokale, du sidder og gamer i.

De vildeste specifikationer og funktioner!

Noget af det der gør ASUS ROG skærme så gode, er, at de har nogle helt vilde specifikationer. DU kan derfor altid regne med, at du med en ASUS ROG skærm får et produkt, der har en høj opdateringshastighed, en lynhurtig responstid og hvor opløsningen altid er rigtig god. Samtidig er der også en masse fede funktioner i ASUS ROG skærme, der gør at de virkelig passer hver en gamer.

ASUS ROG skærme er udstyret med en hurtig responstid, som giver dig mulighed for at spille spil uden at bekymre dig om at miste kontrollen over det, du ser på skærmen. De har også et lavt inputlag, som giver dig mulighed for at reagere hurtigere og mere præcist på det, der sker på skærmen.

Når du sidder med en ASUS ROG skærm, så sidder du med en skærm, der er designet til at give dig mulighed for at spille spil i fuld HD-opløsning. ASUS ROG skærme har også kraftfulde lydteknologier, som giver dig mulighed for at høre alle detaljerne i dine digitale spil – selvom det selvfølgelig altid er en god ide med et headset. Desuden har ASUS ROG skærme også en meget høj billedfrekvens, der gør det muligt for dig at se alle detaljerne i dine spil.

ASUS ROG skærme har mange brugervenlige funktioner, som gør det muligt for dig at konfigurere din ASUS ROG skærm præcis, som du ønsker det. Du kan justere farverne og kontrasterne og også justere billedfrekvenserne, så du kan få den bedste oplevelse. Du kan også justere lysstyrken, så din ASUS ROG skærm altid viser dig lige det, du ønsker at se.

ASUS ROG skærme er et godt valg, hvis du ønsker at få det bedste ud af din gaming-oplevelse. De leverer kraftfulde og realistiske billeder, der gør det muligt for dig at se alle detaljerne, samt glatte og hurtige responstider, der giver dig mulighed for at spille spil uden at bekymre dig om at miste kontrollen over det, du ser på skærmen. Alt i alt er det et ret nemt valg. Hvis du skal have en ny monitor, så kan du med god vilje se på vores udvalg af ASUS ROG skærme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en computer skærm?

Hvor meget en computer skærm koster, kommer virkelig an på, hvilke specifikationer den har. Du kan sagtens finde en ganske god skærm til omkring 1.000 kr. Skal du have en fed gamer skærm, hvor alt er virkelig avanceret og den har mange ekstra funktioner, så kan prisen sagtens komme op på over 2.000 kr. eller mere!

Hvad står ROG for i ASUS ROG?

ROG står for Republic of Gamers. Det er en serie af high-end gaming produkter fra ASUS, hvor du altid kan regne med uforlignelig kvalitet. Hvis du tænker gaming, så kan du med fordel tænke Republic of Gamers.

Hvorfor vælge buet skærm?

Du behøver ikke en skærm med kurvatur, men en buet skærm aktiverer dit perifere syn, så du har bedre overblik over hele skærmen på én gang. Det bedre overblik giver dig en bedre indlevelse i film og spil, hvilket for mange er virkelig meget værd.