Resultater: 151
Resultater: 151


loader

Headset kabler i høj kvalitet fra anerkendte producenter

Når du skal have god lyd så er det vigtigt, at al udstyret er i orden. Dette gælder både for headsettet, men så sandelig også for kablet. Dette er vi her hos Føniks Computer meget opmærksomme på. Derfor finder du her på siden et stort sortiment af kvalitets headset kabler, fra flere af markedets bedste mærker.

Du kan blandt andet vælge mellem produkter fra Apple, Belkin, eSTUFF, GN Netcom og Griffin, der har ry for en høj standard når det kommer til pålidelighed og kvalitet. Hvad end det er en adapter eller et forlængerkabel til dine høretelefoner du står og mangler, kan du sikkert finde blandt vores udvalg.

Er det en smart splitter til dit headset du kunne tænke dig så kan vi også her imødekomme dine ønsker. Vi kan for eksempel byde på den populære RockStar splitter fra Belkin, der giver dig mulighed for at forbinde optil hele fem sæt høretelefoner.

Du kan også forbinde to enheder og derved mikse musiknumre sammen for sjove og unikke lydoplevelser. RockStar fra Belkin fås endda til en rigtig skarp pris så slip kreativiteten løs med den sjove splitter. For at gøre din søgning endnu mere overskuelig kan du benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden.

Her kan du blandt andet udvælge din ønskede producent, AV-kabeltype, forbindelsestype og kabellængde. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg. Find dit nye forlængerkabel eller splitter her hos Føniks Computer. Vi har hardware til alt og alle.

Køb hos Føniks Computer!

Skal du bruge kabler til dit headset så kan vi her hos Føniks Computer sagtens imødekomme dine behov. Vi byder på mange forskellige slags headset kabler, fra en lang række af de bedste fabrikanter i branchen og du har derfor også god chance for at finde det helt rette produkt.

Derudover finder du selvfølgelig også headset kabler i flere forskellige prisklasser og vi tilføjer regelmæssigt nye produkter til vores sortiment. Uanset om du har brug for at kunne koble flere kabler til det samme udstyr, eller bare et reservekabel så tag et kig på udvalget lige her på siden og find det, du skal bruge.