Corsair PSU banner.
 

Når du gamer ved alle, at et stærkt grafikkort og en kraftig processor er nødvendige, hvis du virkelig skal have en god oplevelse. Disse dele kan dog ikke stå alene. De kræver en masse strøm, og her er det en god ide med en Corsair PSU. Corsair PSU'er er strømforsyninger, der er som skabt til gamere. Med en af disse installeret i din gamer computer, kan du være sikker på, at der er massere af strøm til hele molevitten, inklusiv den strømkrævende hardware. For at være sikker på, at du kan finde lige det, du går og leder efter, så har vi hos Føniks Computer et stort udvalg af Corsair CPU'er til fordelagtige priser.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Corsair RM1000x close-up banner.

Corsair PSU - De bedste strømforsyninger til gamere

Hvis du er en gamer, så ved du, at det at have en pålidelig strømforsyning er afgørende for at kunne spille dine yndlingsspil uden afbrydelser. For hvis du ikke har eksempelvis en højtydende Corsair PSU, der er kompatibel med resten af hardwaren i din computer, så kan det skabe et hav af problemer. En af de bedste producenter af strømforsyninger til gamere er Corsair, og de hjælper i den grad med at sørge for, at dit grafikkort og din processor aldrig mangler strøm, når du sidder i hæsblæsende online action.

Hvad er en PSU?

En strømforsyning (PSU) er den enhed, der leverer strøm til alt det andet hardware i din PC. Den konverterer den vekselstrøm (AC), der kommer fra stikkontakten, til jævnstrøm (DC), som computeren kan bruge til at køre alle sine forskellige dele. En god Corsair PSU kan hjælpe med at forbedre stabiliteten og ydeevnen af din PC, og den er derfor et vigtigt stykke hardware i din gamer PC. Hvis du ikke har en god en af slagsen, så kan det også meget nemt ske, at din computer slet ikke kører ordentligt.

Hvordan vælger man den rigtige Corsair PSU?

Når du skal vælge en Corsair PSU til din gamer PC, er der flere faktorer, du bør overveje. Vi har her samlet nogle af de vigtigste, for at prøve at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt:

  1. Effekt: Effekten på din Corsair PSU måles i watt (W). Jo højere watt, jo mere kraftfuld er Corsair PSU'en, og jo flere dele kan den levere strøm til. Du skal sørge for, at du har en Corsair PSU, der har tilstrækkelig effekt til at køre al din hardware. Det er især vigtigt, at den har nok ydeevne til at holde din GPU og din CPU i gang.

  2. Effektivitet: Effektiviteten på din Corsair PSU måles i procent, og det angiver, hvor meget af den strøm, der kommer fra stikkontakten, der faktisk udnyttes af computeren. Jo højere effektivitet, jo mindre varme genereres af din Corsair PSU, og jo mindre støj vil den også skabe. En strømforsyning med en effektivitet på 80% eller mere anses for at være god.

  3. Modulæritet: Modulæritet refererer til, hvor nemt det er at tilføje eller fjerne kabler fra din Corsair PSU. En modulær strømforsyning giver dig mulighed for at tilføje og fjerne kabler efter behov og forbedrer luftstrømmen i din PC betydeligt.

Corsair PSU close-up billede.

De bedste Corsair PSU'er til gamere

En god PSU er en vigtig del af enhver gamer PC. Corsair PSU'er er nogle af de bedste på markedet, hvis du skal bruge en af slagsen til gaming, og deres produkter er kendt for deres kvalitet og pålidelighed. Når du vælger en Corsair PSU til din stationære gamer computer, skal du overveje faktorer som effekt, effektivitet og modulæritet. Hvis du vælger en af de bedste Corsair PSU'er, vil du have en pålidelig og kraftfuld strømforsyning, der kan hjælpe med at forbedre stabiliteten og ydeevnen af din computer. Det vigtigste er bare, at den Corsair PSU du vælger, også er en, der er kompatible med det resterende af din PC's hardware.

Skal du bruge mere end bare en Corsair PSU?

Med Corsairs software iCUE Murals, kan du konfigurere dit gamer udstyr lige som du vil, så længe det er udviklet af Corsair eller ellers er kompatibelt med softwaren. Så hvis du gerne vil have en Corsair PSU, så kan du med fordel overveje at se på, hvilke Corsair produkter vi har, der er iCUE kompatible. Hertil er det især relevant at overveje en Corsair mus og et Corsair tastatur, da disse er nogle af de mest spændende at konfigurere. Med iCUE Murals kan du endda sætte dit gaming setup med Philips Hue og Nanoleaf, og derefter få det hele til at hænge sammen, på grund af den smarte kompatibilitet!