Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Køb SDRAM online hos Føniks Computer

Her på siden kan du finde vores store udvalg af SDRAM (synchronous dynamic random access-memory). Hos Føniks Computer har vi som bekendt et stort udvalg af hardware og computerudstyr og vores sortiment af RAM er bestemt ingen undtagelse. Vi fører en lang række produkter fra kendte mærker som for eksempel MicroMemory, Transcend, Toshiba og Dell, så du får kvalitet for alle pengene, når du handler hos os. Vælg selv din foretrukne hastigheds-specifikation, frekvens, CAS Latency, med mere, til højre på siden. Er det SDRAM, du skal bruge, så find det her på siden. Se nærmere på vores store udvalg af SDRAM nedenfor.

Find den rigtige hukommelse til din computer med vores udvalg af SDRAM. Med hurtige overførselshastigheder og høj kapacitet, er SDRAM perfekt til computere med høj ydeevne til gaming, foto- og videoredigering og mere.

Er du på udkig efter bestemt RAM? 

Er du på udkig efter bestemt RAM til din computer inden for bestemte mærker eller måske en bestemt generation af RAM, så kan du altid finde et stærkt udvalg online hos Føniks Computer. Vi har samlet flere generationer af DDR lige fra de helt ældre modeller til de nyeste modeller af DDR5! Du kan derfor roligt vælge mellem alt fra DDR2 til DDR3 til DDR4, så du kan opgradere din computer eller bærbar helt efter eget ønske! Under de fleste af vores kategorier for RAM finder du både DIMM men også SO DIMM, så du mere specifikt kan vælge hvilken du er interesseret i. Det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det helt rette DRAM til dine behov.

Foretrækker du et bestemt mærke af RAM? 

Hvis valget af RAM kommer an på selve mærket, så kan du vide dig sikker på at vi har de bedste mærker på markedet lige her i vores sortiment og du finder for eksempel de populære producenter Corsair, G.Skill, Gigabyte, Kingston og Team Group der alle byder på hukommelse til computere i ypperste kvalitet!