PC BÆRBAR


Leder du efter brugte computere? Så er du kommet til det helt rette sted. På vores undersider kan du finde mange brugte PC'er – både bærbare, stationære og tablets. Vores brugte computere er hovedsageligt fra upcycle it. De giver en brugt PC nyt liv ved at rense og reparere den, og nogen gange ved at udskiftning af hardware. Herefter kan du købe den til en meget lavere pris, end hvis det var et nyt produkt, samtidig med at du tager et miljøvenligt valg. Der er altså mange fordele, ved at købe brugte computere, og vi har masser at byde på. Derudover tilbyder vi 2 års garanti på dem alle – præcis som var de helt nye.

PC BÆRBAR


Leder du efter brugte computere? Så er du kommet til det helt rette sted. På vores undersider kan du finde mange brugte PC'er – både bærbare, stationære og tablets. Vores brugte computere er hovedsageligt fra upcycle it. De giver en brugt PC nyt liv ved at rense og reparere den, og nogen gange ved at udskiftning af hardware. Herefter kan du købe den til en meget lavere pris, end hvis det var et nyt produkt, samtidig med at du tager et miljøvenligt valg. Der er altså mange fordele, ved at købe brugte computere, og vi har masser at byde på. Derudover tilbyder vi 2 års garanti på dem alle – præcis som var de helt nye.

Brugte computere – ofte stillede spørgsmål

Vi får ofte en hel del spørgesmål, når det kommer til vores udvalg af brugte computere. Det har vi intet imod, og vi svarer gerne på hvert et spørgsmål, du måtte have. Men derfor kan vi stadig godt prøve at gøre det nemt for dig.

Herunder finder du de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, når det kommer til brugte PC'er. Finder du dog ikke svar, på det du gerne vil vide, så læs mere her på siden eller tag fat i vores kundeservice. Vi skal nok give dig den info, du har brug for.

Kan det betale sig at købe en brugt computer?

Det kan i den grad betale sig at købe en brugt computer. Ud over at det er et miljøvenligt valg, så koster brugte PC'er meget mindre end et helt nyt produkt, samtidig med at de stadig kører helt fantastisk. Det er altså et rigtig godt og bæredygtigt valg.

Hvad er en refurbished PC?

En refurbished PC er en form for brugt computer. Det, at de er refurbished, betyder, at de brugte computere er blevet renset og sat i stand. Ud over et par skønhedstegn og en smule nedsat batterilevetid, så er en refurbished computer så god som ny.

Hvad er garantien på en brugt PC?

Når du køber en brugt PC hos Føniks, så har du 2 års garanti på den. Du kan derfor i ro og mag investerer, så du til en god pris kan få fat i en ny brugt PC.

refurbished bærbarrefurbished bærbar tilbehørrefurbished stationær

Refurbished IT – en grønnere fremtid med upcycle it

Hos Føniks Computer har vi altid solgt IT og elektronik. Det er en nødvendighed i et moderne samfund, men det kan ikke siges at være et grønt erhverv. Derfor har vi allieret os med upcycle it, en virksomhed der i den grad tænker bæredygtighed og miljørigtig elektronik ind i deres produkter.

Det har givet os muligheden for at sælge brugte computere, bærbare, iPads og tilbehør, der har fået nyt liv ved at blive refurbished og dermed giver det dig muligheden for at tage et grønnere valg – og et endnu billigere valg. Når du køber en refurbished computer hos Føniks Computer, så er du med til at give slip på køb og smid-væk-kulturen, samtidig med at du sparer en masse penge.

Derfor sælger vi gerne brugte PC'er, bærbare og iPads hos Føniks. Det er så vi kan give dig muligheden, for at tage det valg der er rigtigt for dig. Og bare rolig, selvom du køber en refurbished computer, så får du stadig en brugt computer, der er i topkvalitet. Men det kan du læse meget mere om forneden.

Brugte computere i topkvalitet

Når du investerer i en brugt PC, så skal du modtage intet mindre end en brugt computer i topkvalitet. Ellers er der jo ikke den store pointe i det for dig, for så ender du jo bare med at ønske, at du havde købt et spritnyt produkt.

Dette er en af hovedårsagerne til, at vi har allieret os med upcycle it. Deres brugte computere er bare af enormt høj kvalitet, fordi de er blevet refurbished. De er altså rensede, reparerede og har måske fået skiftet en hardwaredel eller to.

Det giver os muligheden for at tilbyde dig de bedste bæredygtige produkter. Uanset om du leder efter en brugt MacBook, en brugt ThinkPad eller en helt anden for form brugt computer, så er der en stor chance for, at vi har det du leder efter på lager.

Upcycle it giver dermed os muligheden for at slå et slag for miljøet, uden at du behøver gå på kompromis. Tværtimod, så er det din chance for at få en virkelig god brugt PC, samtidig med at du kan spare en masse penge. Og det er alt sammen takket være upcycle it.

Grade A, B og C – vælg den helt rigtige refurbished computer fra upcycle it til dine behov

Vores udvalg af brugte PC'ere, bærbare og tablets er stort og varierende når det kommer til valget af mærke, pris og det kosmetiske udssende på produktet. Og hvis du har kigget dig lidt omkring, blandt vores upcycle it produkter, så har du helt sikkert lagt mærke til at du kan vælge mellem forskellige grades. 

Er du ikke helt sikker på, hvad valget af grade betyder for din refurbished computer, så kan du læse mere om dette lige her.

upcycle it grading systemet

Du er altid garanteret en fuldt funktionsdygtig enhed fra upcycle it, men enhver brugt PC, bærbar eller tablet fra upcycle it er dog ikke helt ens. De er delt op i tre Grades baseret på deres kosmetiske udssende, brugstegn, batterikapacitet og pris. 

Grade A: Et Grade A produkt er overordnet i rigtig fin stand, og har blot nogle få brugstegn. Batterikapaciteten ligger omkring 70%, og produktet er derfor næsten så godt som nyt.

Grade B: Hvis du leder efter en god brugt computer, der godt må have nogle tydelige brugstegn, så er Grade B lige noget for dig. Her ligger batterikapaciteten på omkring 50% – der er mange penge at spare, men du skal altså ikke for langt væk fra en stikkontakt.

Grade C: Med Grade C vil der være tydelige tegn på brug, og en lav batterikapacitet på omtrent 30%. Det er dog også din mulighed for at finde brugte computere til ekstremt lave priser. Man skal bare være klar over, at disse produkter ikke fremstår som helt nye.

Du ved nok selv bedst, hvilke behøv din refurbished computer skal dække, når det kommer til dine behov. Men hvis du alligevel har nogle spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at spørge vores kundeservice til råds. Vil du gerne vide mere om refurbished konceptet og de tre grades, så kan du læse mere om upcycle it lige her.

Fordele ved en brugt computer

Der er mange fordele, ved at investere i en brugt computer. Det skal der helst også være, for det handler jo om at gøre brugte computere til et attraktivt valg, når man sammenligner dem med nye modeller. Du kan derfor se frem til:

  • Økonomiske fordele
  • Miljøvenligt valg
  • Garanti
  • Hurtig tilgængelighed

De økonomiske fordele er oplagte at have fokus på, for det er helt klart et af de vigtigste punkter for den gængse person. Brugte computere er bare meget billigere end nye, og hos Føniks har vi endnu ikke mødt nogen, der ikke kan lide et godt tilbud.

Det er også helt oplagt for dig, der kigger efter en brugt computer, at det er et bæredygtigt valg. Penge sparet er altid fedt, men alle er nødt til at hjælpes ad, hvis vi gerne vil værne om vores jordklode. Miljøvenlige valg er derfor fornuftige valg.

Tror du, at en brugt PC kommer uden garanti? Så kan du godt tro om igen. Vores brugte computere har alle 2 års garanti. Du behøver derfor ikke være bange for, at de bryder sammen hurtigt – garantien dækker.

Det kan både være en fordel og en ulempe, men brugte computere bliver ikke ligefrem produceret og puttet på hylderne. Det betyder, at når der er en brugt computer, så er den klar og tilgængelig. Til gengæld er de ikke tilgængelige, hvis du ikke kan se en bestemt model på vores hjemmeside.

refurbished tabletsapple imacultrabooks

Er der andet, du vil vide?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til brugte computere, hvad upcycle it og deres refurbished produkter er for en størrelse eller måske noget helt andet? Hvis der er noget, så kan du altid spørge vores kundeservice til råds – vi vil rigtig gerne hjælpe.

Skriv en mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Ellers kan du skrive i chatten, hvor vi ofte sidder klar med det samme, eller du kan ringe til os indenfor vores åbningstider. Du kan altid stille et spørgsmål hos Føniks.