JUCEPRESSER

Det er skønt at kunne fremstille sine egne mad- og drikkevarer derhjemme. På den måde kan du være sikker på, at der kun kommer sunde og naturlige ingredienser i den mad, du spiser. Med en smart juicepresser her fra Føniks kan du lave lækker friskpresset juice til dig selv og familien hver dag i stedet for at købe forarbejdet juice fra supermarkederne, som indeholder konserveringsmidler og lignende. En juicepresser sikrer juice af hundrede procent frugtsafter – og så smager det ganske enkelt bare bedre, når det er friskpresset. Du kender det måske fra caféerne, men nu har du altså mulighed for at lave det hjemme i dit eget køkken.

Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Juicepresser - Få mere ud af dine frugter og grøntsager

En juicepresser er en fantastisk gadget til at gøre dine frugter og grøntsager til en sund og velsmagende drik. Med en juicepresser kan du massere så meget saft og smag ud af dine frugter og grøntsager, at du får det bedste ud af dine råvarer. Uanset om du er en ivrig juice-entusiast eller bare ønsker at tage det første skridt mod en sundere livsstil, er en juicepresser et must-have på dit køkkenbord.

Hvordan fungerer en juicepresser?

En juicepresser klemmer saften ud af dine frugter og grøntsager, mens den separerer saften fra frugtkød og frø.

Hvor meget saft kan jeg lave på én gang?

Du kan normalt lave op til en liter juice ad gangen, afhængigt af størrelsen på dit apparat og mængden af ​​råvarer, du bruger.

Skal jeg skrælle mine frugter og grøntsager, før jeg presser dem?

Det er ikke nødvendigt at skrælle dine råvarer, men hvis du ønsker en endnu mere glat saft, kan du skrælle frugter og grøntsager inden du presser dem.

Hvorfor er friskpresset juice bedre end købt juice?

Friskpresset juice indeholder flere vitaminer og næringsstoffer end købt juice, da det ikke har været udsat for varmebehandling eller tilsætningsstoffer.

Hvordan renser jeg min juicepresser?

Du kan normalt adskille alle dele af din juicepresser og vaske dem i varmt vand og sæbe. Nogle modeller kan også rengøres i opvaskemaskinen.

Kan jeg bruge min juicepresser til andre formål?

Nogle juicepressere har også tilbehør, som gør at de kan bruges til at lave fx nøddesmør eller sorbet.

Er der nogen ulemper ved at bruge en juicepresser?

En juicepresser kan være lidt mere tidskrævende end at købe færdiglavet juice i butikken, da du selv skal forberede og presse hver råvare. Derudover kan nogle modeller være lidt støjende at bruge.

Fordele:

  • Få mere ud af dine frugter og grøntsager
  • Sundt alternativ til færdiglavet juice
  • Kan bruges til mange forskellige ingredienser
  • Giver en glat og velsmagende juice