Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Øg hastigheden på din bærbare computer med en ny DDR SO-DIMM

Her finder du vores udvalg af SO (small outline) DDR DIMM. Hos Føniks Computer har vi DDR SO-DIMM fra en bred variation af producenter såsom Fujitsu, Transcend og MicroMemory. Alle vores produkter er derfor af høj kvalitet, og du har rigtig god mulighed for at finde den model, der matcher dine behov, lige her på siden. Vælg selv din ønskede kapacitet, dataintegritetskontrol, frekvens, CAS Latency og RAM-model, ved hjælp af vores søgefunktion til venstre på siden. 

DDR SO-DIMM er en type RAM, der er designet specielt til bærbare computere og andre små enheder. Med DDR SO-DIMM RAM kan du øge hastigheden på din bærbare computer, så den kører hurtigere og mere effektivt. Det betyder, at du kan åbne og køre flere programmer samtidigt og få mere ud af din bærbare computer. DDR SO-DIMM RAM fås i forskellige størrelser og hastigheder, så du kan finde en løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål vedrørende produktvalg. Se nærmere på vores udvalg af DDR SO-DIMMs lige her på siden eller på vores generelle udvalg af DDR, og gør et godt køb allerede i dag.