Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af kraftfulde powerbanks, som er nemme at have med på farten. Uanset om du har brug for en lille og ultratransportabel powerbank, eller om du er på jagt efter en powerbank med den størst mulige kapacitet, har vi med garanti den rette model til dig. I vores udvalg finder du adskillige praktiske powerbanks, der nemt kan puttes i lommen eller tasken samt powerbanks med indbyggede solceller for ekstra mobilitet. Du finder selvfølgelig også powerbanks med et højt antal af mAh, som betyder mere strøm og længere levetid for din smartphone, tablet og andre enheder, mens du er på farten.

Resultater: 236
Resultater: 236


loader

Effektive powerbanks til billige priser

Mangler du tit og ofte strøm på dine elektroniske enheder? En powerbank er den perfekte løsning til dig, der vil undgå at løbe tør for strøm på din smartphone, tablet, bærbare eller iPad på de værst tænkelige tidspunkter. Især når du rejser, eller er på farten, er powerbanken ideel at have med i tasken eller lommen. Det er nemt og hurtigt at koble powerbanken til din enhed med det rette kabel. Her hos Føniks Computer har vi samlet adskillige powerbanks med forskellige porte og kabel indgange som blandt andet mikro-USB, USB-kabel og USB-C kabel, så du altid har et stort udvalg at vælge ud fra. Find også en powerbank med strømforsyningsadapter som giver dig adskillige muligheder for opladning. Her i udvalget kan du med garanti finde den helt rette powerbank, som opfylder dine behov for form, funktion og pris. Har du brug for hjælp til at vælge den bedste løsning til dig? Du kan fange os lige her på webshoppens chat alle hverdage 11-17, hvor vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, vores kunder måtte have. Sammen finder vi den powerbank, der kan gøre din hverdag eller rejse meget lettere.

Køb en powerbank i vores store online udvalg

Vi fører mange forskellige modeller og dimensioner, som selvfølgelig afspejler ydeevnen til en vis grad. Find en kompakt og simpel powerbank til at opkvikke din smartphone i løbet af dagen eller en stor ekstern batteripakke til din laptop eller bærbare computer. Udvalget byder også på det ultimative backup batteri til dine mobile enheder med et robust ydre, der kan holde til at blive udsat for lidt af hvert. Vi fører også powerbanks, som er vandtætte og støvtætte, så du kan have dem med dig under alle tænkelige forhold. For spørgsmål og rådgivning kan vores erfarne medarbejdere altid træffes på tlf. 70 60 60 64 og mail [email protected].