Lenovo tilbyder deres kunder suveræne tilbud på keyboards og tastaturer til enhver lejlighed. Med deres mange forskellige slags tastatur, og ikke mindst deres yderst populære Thinkpad serier, byder Lenovo på noget for alle og enhver. Uanset om du skal bruge et keyboard til din computer, notebook eller noget helt tredje, har Lenovo igennem deres virksomhedsstrategier og filosofier sørget for, at dække alle tænkelige og utænkelige behov. Et godt keyboard kræver et sofistikeret design, der tager højde for det faktum at man ofte sidder i længere perioder ved computeren og skriver, arbejder eller spiller computerspil. Derfor går Lenovo ikke på kompromis med ergonomien og byder kun på det bedste af det bedste til deres kunder.

Resultater: 151
Resultater: 151


loader

Gamer tastaturer fra Lenovo

Enhver gamer ved hvor vigtigt det er med et godt gaming keyboard. Det kan faktisk næsten ikke lade sig gøre at spille på et almindeligt tastatur. Jo måske når du er helt nybegynder, men har du bare lidt forstand på gaming og vil gerne blive bedre, ja så skal du altså investere i et gamer tastatur. Hos Føniks har vi et stort udvalg af gamer tastaturer fra Lenovo, så der er et der passer til lige dét du søger efter. 

Lenovo Legion er Lenovos svar på en gamerserie af virkelig god kvalitet. Lenovo Legion har mange forskellige typer gaming keyboards i forskellige prisklasser. De bedste på markedet indeholder mange fede features såsom RBG lys og 16,8 milioner farvekombinationer. Derudover kan du frit vælge om du er mest til kablet tastatur eller trådløst gamer tastatur. 

Ergonomisk tastatur - for dig der vil passe på dig selv

Mange jobs foregår foran computeren, og man bruger naturligvis derfor virkelig mange timer foran skærmen. Mange mennesker lider i dag af musearm, dårlig nakke og skuldre, ondt i hovedet og dårlig kropsholdning. Når man sidder så mange timer foran computeren er det vigtigt at tænke på ergonomien. Husk at bevæge dig en gang i mellem, og skift position fra siddende til stående. Det kan gå ud over din arbejdsevne, hvis du ikke passer på dig selv.

Lenovo har heldigvis udviklet ergonomiske tastaturer som du kan anvende i dit arbejde. De kommer med håndledsstøtte, som aflaster håndledene og bringer dem i en korrekt ergonomisk position. 

Lenovo Go Split er et moderne og ergomisk tastatur, som kan hjælpe dig til at sidde i de rigtige ergonomiske stillinger. Ved køb af et Lenovo Go Split keyboard kan du sidde mange timer foran computer skærmen, så du kan passe dit arbejde uden at få skader. Tastaturet er naturligvis også godt til andet brug en i arbejdssammenhænge. Bruger til mange timer foran skærmen i privaten, vil det også være en god idé at anskaffe et ergonomisk tastatur. 

Kablet tastatur vs. Trådløst tastatur - hvad er bedst?

Om du er til tastatur med ledning eller trådløst tastatur, så forhandler Føniks det hele. Vi har et stort udvalg af både kablede tastaturer og trådløse tastaturer fra Lenovo, så der er god mulighed for at vælge et, som passer til dine ønsker og behov. 

Hvad er så bedst, når man snakker tastatur?

Svaret er, at der er ikke en type tastatur der er bedre end det andet. Det handler om, hvad man selv er mest komfortabel med og er vant til. Lad os sige at du har en ustabil internet forbindelse, du er dårlig til at få ladet dit computer tilbehør op, og desuden så flytter du ofte med dit computersetup. Ja så er et trådløst tastatur nok ikke løsningen for dig, men du skal så i stedet vælge et kablet tastatur. 

Trådløst tastatur

Der er flere fordele ved det trådløse tastatur, men du skal vælge det keyboard der passer bedst til dig. Lenovo producerer virkelig gode trådløse tastaturer, og derfor er du sikret et super godt tastatur af høj kvalitet. 

Kablet tastatur

Er du ikke til trådløse tastaturer, har Lenovo også et bredt sortiment af kablede keyboards. Fordelen ved kablede tastaturer er, at du altid er garanteret en stabil forbindelse mellem tastatur og computer. Du sikre dig et stabil arbejdsstation eller gamerstation, som du kan bruge mange timer ved. De kablede tastaturer har ry for at være de bedste i gamerverden, og er du heller ikke god til at få ladet et tastatur op, så er det tastatur med pc ledning garanteret noget for dig. 

Vigtige overvejelser at gøre, når du skal købe et tastatur

  • Mekanisk tastatur vs. membran tastatur

Der findes overordnede to slags tastaturer. Et mekanisk tastatur og et almindeligt tastatur med membranplade. De opfylder hver især forskellige behov.

Er du typen som elsker stilhed og knapper der er nemme at trykke ned, skal du vælge et almindeligt membran tastatur. Er du derimod typen som godt kan lide at have muligheden for at skifte knapper, og kan du godt lide at der er kliklyde på dit tastatur, så er det et mekanisk du skal vælge. Mange af de kablede tastaturer til gaming er mekaniske tastaturer, da det ofte bliver foretrukket i gamer verdenen. Sidder du derimod i et stort kontorfællesskab, er det meget rart at keyboardet er så lydløst som muligt, og så skal du vælge et membran tastatur. 

  • Derfor skal du overveje et numerisk tastatur

I nogle brancher, for eksempel i en økonomiafdeling, eller en anden afdeling hvor man sidder meget med tal, kan det være en fordel at gå efter et tastatur med ekstra numre. Når du skal taste mange numre ind, er det simpelthen for upraktisk at skulle sidde med de vandrette til. Har du derimod et numerisk tastatur, giver det dig en stor fordel, når du skal taste mange tal ind i løbet at dagen.

  • Hvilket sprog dit tastatur er på

Hvilket sprog du skal skrive på, er også rimelig væsentligt at tage højde for, når du skal vælge keyboard. Skal du skrive på dansk eller et andet nordisk sprog, er det vigtigt at din tastatur har bogstaverne Æ, Ø og Å. Skal du udelykkende skrive engelsk, kan du sagtens gå efter et amerikansk tastatur. Men skal du, som de fleste andre i Norden, skrive på et nordisk sprog, ja så skal du gå efter et tastatur med nordisk layout. 

  • Hvilke ekstra features dit tastatur skal have

Er du lir og fede farver, er du til selv at kunne lave en masse personlige indstillinger, eller er du bare til et helt standard tastatur der bare skal virke, har det en betydning for, hvilket keyboard du skal vælge. 

Skal det være trådløst, kablet, ergonomisk ?

Lenovo har et meget stort udvalg af tastaturer, så tag et kig på vores hjemmeside og find det perfekte tastatur til dig. 

Har du nogle spørgsmål angående tastaturer fra Lenovo?

Hos Føniks sidder vi mange mennesker hver evig eneste dag foran skærmen. Derfor kan man vist roligt sige, at vi er stor forbugere af computer tastaturer. Derfor sidder vi også klar til at vejlede dig, eller svare på dine spørgsmål. Vi er eksperter i Lenovo, så kan helt sikkert guide dig til at købe det rigtige produkt. Send os meget gerne en mail, skriv til os i chatten eller giv os et opkald. Vi vil meget gerne hjælpe.