Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Banjo, harpe, mandolin eller måske en ukulele? Mulighederne er uendelige! 

Er du interesseret i andre former for strengeinstrumenter der ikke lige er en guitar eller bas, så kan en af disse spændende og mere alternative strengeinstrumenter være et spændende alternativ! Her på siden finder du et større udvalg af andre strengeinstrumenter i form af blandt andet banjoer, harper, mandoliner og også de populære ukulele instrumenter! 

Du behøver derfor ikke altid at gå med en guitar eller bas når du gerne vil spille på et strengeinstrument. Mulighederne for andre alternativer er derude og du kan finde dem lige her hos Føniks. Disse andre strengeinstrumenter er spændende måder at være musikalsk på og samtidig spille på et instrument der er lidt anderledes end det du lige er vant til i hverdagen! Hos Føniks har du altid unikke muligheder for spændende og anderledes musikinstrumenter

Se vores udvalg af andre strengeinstrumenter igennem for at finde det musikinstrument der virker til at passe til din personlige musikalske smag! Vi skal nok sørge for det gode udvalg, fantastiske priser og hurtig levering med fri fragt!