BRÆTSPIL

Brætspil er altid sjove, men i de seneste år, er de blevet rigtig populære blandt alle aldre og grupper. Her ved Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af brætspil, så der er noget til alle aldre og interesser. Du kan vælge strategispil, spil hvor man skal arbejde sammen, mod hinanden, og meget mere. Det er nemt at se, hvilken aldersgruppe, som spillet egner sig til. Der er også familiespil, hvor alle kan være med og have det hyggeligt sammen. Opdag eller genopdag de sjove stunder, som man kan have med overflødighedshornet af brætspil på markedet i dag. Se vores udvalg her.

Resultater: 29
Resultater: 29


loader

Brætspil til store og små ved Føniks Computer

Brætspil er for alle. Det er noget for alle aldre og noget, som spænder over mange forskellige interesser. Der er simple brætspil, som er gode til at starte ungerne ud med, og så kan de hurtigt være med på dem, som også er sjove for de voksne. Mange brætspil kan også tilpasses i reglerne, så de er nemmere at lære.

Er du mere til at spille brætspil med andre voksne, så kan du vælge klassiske spil som skak, hvor man spiller to personer, og er I flere, så er der Monopoly/Matador, Ticket to Ride, Partners og mange flere. 

Sjove spilaftener

De fleste har lidt forskellige brætspil, men det kan være sjovt at prøve nye. Derfor kan det være en fed idé at lave en aften med brætspil, hvor man spiller med venner eller familie. Her kan alle tage et par af deres yndlings brætspil med, og så kan I prøve nogle, som I ikke selv har.

Bliv bedre sammen

Det kan tage tid at lære de komplicerede brætspil, men når man har spillet dem nogle gange, så kan man have de sjoveste sessions med brætspil. Nogle er færdige på 20 minutter, mens andre kan vare timer eller dage. Har man pladsen, så kan man lade brætspillet stå, når man trænger til en pause, og så kan man spille videre den næste dag.