Har du brug for pålidelige programmer til tekster, præsentationer, og meget mere? Skal du have dem til privaten, arbejdet eller begge? Med Microsoft 365 er du godt dækket ind på software til de mest gængse opgaver på en computer. Den tidligere Office-pakke hedder nu Microsoft 365, og du kan generelt købe adgang for et år eller en måned af gangen. Her ved Føniks Computer finder du alle de meste brugte pakker, så du hurtigt kan komme i gang med dit arbejde. Vælg blot om den skal være til 1 eller flere personer, og om det er til privat eller business brug.

Resultater: 28
Resultater: 28


loader

FAQ

Hvad koster levering?

Skal du have din Microsoft 365 pakke leveret, så kan vi tilbyde dig helt gratis fragt! 

Hvad har I af returret?

På alle vores fysiske produkter har vi tre ugers returret, så længe de er ubrugte og uåbnede.

Hvor længe gælder mit abonnement på Microsoft 365?

Det kommer an på pakken. Det er normalt et år, men visse pakker er en måned eller lignende. Tjek derfor det enkelte produkt.

Kunde kend din pakke

Microsoft har i mange år tilbudt de bedste pakker at programmer på markedet, når det kommer til kontor-relaterede opgaver. Derfor hed pakken også engang Microsoft Office, men da den nu primært er en abonnementsservice, som normalt købes for et år, så har den fået navnet Microsoft 365, efter årets 365 dage.

Pakken kan fås til privat brug eller til business, så du skal vælge efter, hvad den skal bruges til. Business kan bruges af dem samme på flere enheder, mens privat kan vælges til 1 person som Personal eller 2-6 personer som Family.

Hvad er der i din Microsoft 365 pakke?

Når du køber abonnement på en Microsoft 365 pakke, så får du en lang række programmer med, som vil gøre din hverdag både nemmere og sjovere. De fleste kender skriveprogrammet Microsoft Word, men der er en lang liste af andre smarte programmer, som du kan få adgang til, når du køber Microsoft 365. Lær de vigtigste at kende her.

Microsoft Word

Word er som sagt Microsofts skriveprogram, hvor du kan skrive, redigere og læse tekstfiler. Der er rig mulighed for at tilpasse dine tekster på alverdens måder i Word. Du kan lave skemaer, skrive ud fra skabeloner, indsætte billeder og meget mere. Det er virkelig et skriveprogram, som kan det hele, og det er godt til alt fra en ønskeseddel til detaljerede tekster med afsnit, overskrifter, links og andre spændende funktioner. Du finder nok ikke et tekstprogram, som kan så meget, så nemt. 

Microsoft Excel

Excel er til regneark, og det kan bruges til virkelig meget. Det er perfekt til budgetter til alt fra dit personlige til de store for en virksomhed. Du kan også opstille skemaer og meget mere. Når du laver et regneark, så slipper du for alle mellemregningerne, da det kan automatiseres i programmet. Excel har simple værktøjer for den nye bruger, men der er også masser at lege med for den erfarne, som vil udnytte det fuldt ud.

Det er derfor et program for alle, og du kan nemt lære at bruge de nødvendige funktioner.

Microsoft PowerPoint

PowerPoint er et præsentationsprogram, hvor du kan lave sjove, professionelle og kreative præsentationer til alle mulige lejligheder. Du kan lave slides med tekst, billeder, video og lyd, så der er virkelig mange muligheder for at lave alt fra en simpel præsentation til det helt store show. Det kan være en fremlæggelse i skolen eller en præsentation af dit firmas nye retning, budget og vision. Der er plads til det hele, og du kan selv designe det, lige som du helst vil have det. Det visuelle kan nemlig betyde meget, så der er mange muligheder i værktøjskassen.

Microsoft OneNote

I OneNote kan du skrive og samle noter. Det er især utroligt brugbart for studerende, som tager mange noter hver dag. Her kan de sættes smart og overskueligt op, så du nemt kan finde rundt i dem - både til dagligt og til eksamener. Det kan selvfølgelig også bruges til arbejde og privat i dagligdagen.

Microsoft Outlook

Der er to versioner af Outlook; den simple online version, og så Microsoft Outlook, som følger med i Microsoft 365 pakken. Her kan du sende e-mails, synkronisere og skrive i din kalender, samt bruge adressebogen mm.

Microsoft Publisher

I Publisher kan du designe pamfletter, kort, nyhedsbreve og meget mere. Der er mange funktioner og muligheder, og det er nemt at bruge.

Andet indhold i pakken

I Microsoft 365 pakken finder du også programmer som Microsoft Access, og så er der selvfølgelig også de online som Microsoft Teams, OneDrive til lagring i skyen og mange andre spændende muligheder.

Nemt samarbejde med Microsoft 365

Sidder hele familien eller arbejdspladsen alle med Microsoft 365, så gør det samarbejdet og kommunikationen nemmere, da alle har de samme muligheder, filer og layout. Microsoft 365 kan også samarbejde med andre programmer, men det fungerer bedst i samarbejde med sig selv.

Du behøver heller ikke meget andet, da der er så mange programmer og muligheder indlagt i Microsoft 365.

Leder du efter andet kontorsoftware, så kan du selvfølgelig også finde dette hos Føniks Computer. Det er bare med at følge linket og så finder du alt vores software til kontorprogrammer. 

Nemt at lære - nemt at bruge

Det intuitive design af programmerne i Microsoft 365 gør det nemt at lære at bruge, når du begynder. Er der ting, som du ikke kender eller lige kan finde og regne ud, så kan du både nemt søge i programmet og finde guides til brug af det. 

Har du problemer med produktet, så kan du altid kontakte Microsoft for hjælp. Er der problemer, som har med reklamation at gøre, så kan vi selvfølgelig også hjælpe her ved Føniks.

Hvilken version af Microsoft 365 skal du vælge?

Det kommer helt an på dit behov, men længere oppe kunne du læse om indholdet i de forskellige versioner. Er du studerende, kan det ofte betale sig at købe Office Home & Student, som er en engangskøb i stedet for et abonnement. Her får den en simplere løsning, som er billigere i længden. Den indeholder de mest brugte programmer, mens et par af de mindre brugte ikke er med her. Om du skal bruge dem, er helt op til dig.

Lad os hjælpe dig med Microsoft 365

Er du stadig i tvivl om, hvilken version du skal vælge, så hjælper vi dig også gerne. Kontakt vores kompetente medarbejdere, som gerne rådgiver dig, så du tager det bedste valg.

Du kan kontakte os på chat, telefon eller e-mail. Så er du garanteret hurtigt og grundig hjælp, så du kan komme i gang med din Microsoft 365 pakke.