Her finder du vores store udvalg af Lenovos ThinkPad E-serien. Skal du bruge en arbejdscomputer der kan håndtere alle dine arbejdsopgaver, så er du kommet til det rette sted. Lenovo ThinkPad E serien kommer i et stilrent design, der giver et indtryk af professionalisme og modenhed og vi kan tilbyde mange forskellige modeller i den populære serie. Når du køber en Lenovo ThinkPad fra e-serien, så får du en robust og kraftig pc, som er perfekt til arbejde. 

Foruden, naturligvis alt det essentielle i form af moderne funktioner og optimerede tjenester, er prisen på Lenovo ThinkPad E-serien ekstrem konkurrencedygtig og overkommelig for langt de fleste brugere. Tag derfor et nærmere kig på udvalget nedenfor og find din næste bærbar til arbejde og underholdning, nu og her.

Resultater: 19
Resultater: 19Hvad er en ThinkPad E-serie?

En ThinkPad eer en serie af fantastiske bærbare fra Lenovo. De er specielt designet til at være arbejdscomputere, fordi de er robuste og kraftige. I ThinkPad serien finder du blandt andet E-serien, L-serien, T-serien. Hos Føniks er vi meget begejstret for Lenovo ThinkPad, fordi du får en virkelig god bærbar pc til arbejdet. Med deres stilsikre design, fantastisk hardware og med en sikkerhed i top, er du garanteret en virkelig god arbejdscomputer fra Lenovo ThinkPad. 

Lenovo ThinkPad E-serie - Kompromisløs laptop fra Lenovo

Lenovo ThinkPad E-serie er til forbrugeren som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken funktionalitet, design eller computerkraft, når det gælder valg af bærbar. Lenovos ThinkPad bærbarserie har længe været en favorit blandt brugere og Lenovo ThinkPad E serien er i den sammenhæng ingen undtagelse. Denne bærbar er møntet på arbejdsopgaver og professionelt brug, med dens fortræffelige features i forretningsøjemed, men er så sandelig også velegnet til fornøjelse og underholdning.

Foruden et elegant og stilrent ydre der passer til langt de fleste firmaprofiler, er ThinkPad E serien også propfyldt med højtydende hardware. Specifikationerne varierer selvfølgelig alt efter model og pris. I de mere high-end modeller kan du blandt andet få Intel Core i7 processor, kraftfulde AMD Radeon eller Nvidia grafikkort og den nyeste version af Windows styresystemet. Mange modeller er også udstyret med en flot højopløst skærm så du kan se film i fantastisk opløsning. Derudover kan du også få et batteri med mange timers batterilevetid, hvilket især er praktisk når du arbejder på farten. Også på sikkerhedsfronten kan Lenovos E-serie tilbyde innovative løsninger, herunder fingeraftrykslæser der gør det nemmere at beskytte dit data.

ThinkPad E-serien fra Lenovo er perfekt som arbejdscomputer

Lenovo ThinkPad E-serie er uden tvivl virkelig gode arbejdscomputere. De er hurtige, stabile og meget brugervenlige. Hvis du arbejder meget på kontor og benytter mindre programmer som office, mail eller basic internet, så er en Lenovo E-serie en perfekt arbejds pc. ThinkPad E-serien fra Lenovo kommer overordnet i to modeller. Du kan få en bærbar fra Lenovo med 14 tommer og 15 tommer. Det er begge gode arbejdscomputere, som indeholder det samme hardware. Men hvilken model du skal vælge, afhænger af din branche. Forskellen på de to størrelser er at der i den model, der er 15 tommer er et numerisk keyboard. Det er der ikke plads til i den Lenovo Thinkpad der er 14 tommer. 

Skriver du mange e mails, arbejder med content marketing eller andre erhverv, hvor du skal skrive rigtig meget, så er en 14 tommer rigtig passende. Arbejder du derimod primært med tal, som økonom eller lign, hvor du skriver mange tal ind i et excel ark hver dag, så er det en god idé at gå efter en 15 tommer. 

Hvor mange RAM skal jeg vælge til min arbejdscomputer? 

Når du vælger en e-serie fra Lenovo ThinkPad, så får du en god arbejdscomputer, som du kan bruge til helt almindeligt brug. E-serien fra Lenovo ThinkPad  understøtter 8 GB RAM, 16 GB RAM og 32 GB RAM. Har du brug for flere RAM, så skal du vælge L eller T serien. De fleste der arbejder på et almindeligt kontor med standard programmer, har ikke behov for mere end 32 GB RAM. Du kan derfor sagtens vælge en ThinkPad E-serie bærbar, hvis du ikke skal designe meget tunge grafiske opgaver, redigere professionelle film osv. 

Derfor skal du vælge en bærbar som arbejdscomputer

Mange mennesker er vant til at sidde ved en stationær arbejds pc, men det bliver mere og mere normalt at få en bærbar. Enten som primær arbejdscomputer eller som sekundær. Før i tiden har det været meget normalt at vælge en stationær, fordi de ofte har været i bedre kvalitet og har haft flere funktioner. Sådan er det ikke længere.

En laptop fra Lenovo ThinkPad E-serie er en fantastisk arbejdscomputer, og er ideelt til dig, som skal bruge den til et helt almindeligt kontorarbejde. 

I den tid vi lever i i dag, er det også blevet meget normalt at have hjemmearbejdsdag, og det bliver væsentlig mere besværligt, hvis du ikke har en bærbar pc. Det er selvfølgelig oplagt både at have en stationær arbejds pc fra Lenovo, og en Thinkpad e-serie bærbar, så du nemt kan arbejde hjemmefra. Det fede ved en Lenovo Laptop er også, at du kan arbejde alle steder. Du kan tage den med i sommerhuset, i sengen eller udenfor på en god solskinsdag. Det giver dig en helt anden fleksibilitet med en ThinkPad fra Lenovo. Og så er e-serien bare et oplagt valg, fordi du får en brugbar pc til skarpe priser hos Føniks Computer. 

Hvad koster en bærbar fra Lenovo ThinkPad e-serie? 

Ligegyldigt hvilken model fra Lenovo du køber, så får du en god computer. E-serien er ikke Lenovos billigste serie, men bestemt heller ikke den dyreste. Hvis du køber en Lenovo ThinkPad e-serie, får du en virkelig god arbejdscomputer til skarpe priser. 

Hos Føniks Computer får du e-serien fra Lenovo i forskellige prisklasser, alt efter hvor mange GB RAM den skal have og hvilken intel processor du har brug for. Vores priser starter på 4.788 kr for vores billigste Lenovo ThinkPad e-serie 14” pc. Du får altså en virkelig billig arbejdscomputer, som dækker dine behov for en god bærbar. Har du brug for lidt flere RAM og en lidt hurtigere processor, så koster computeren selvfølgelig også det mere. Vores Lenovo computere kommer i flere prisklasser, så der er noget til enhver smag. 

Har du spørgsmål om vores ThinkPad E-serie computere? Så spørg os endelig

Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, eller har du særligt hardware i tankerne så kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne processor type, model, RAM, harddisk størrelse, opløsning, GPU og meget mere. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg af Lenovos E-serie ThinkPads.

Du skal være mere end velkommen til at skrive en mail, ringe til os på tlf: eller skrive en besked på chatten. Så sidder vores eksperter klar til at give råd og vejledning.