Gamer Univers banner


Skal du til konfirmation i år, og elsker konfirmanden at game? Så er der god mulighed for, at du her på siden kan finde den helt rigtige konfirmationsgave til dem! Hos Føniks Computer er vi eksperter indenfor produkter til gaming, og vi er derfor også helt med på, hvad det er, de unge gamere går og mangler. Her på siden finder du et stort udvalg af gamer computere, gaming laptops, mus, tastaturer og meget andet. Der er masser af gode tilbud, og vores produkter er alle sammen af høj kvalitet, som du kan være sikker på, at en konfirmand bliver rigtig glad for. Så kig dig om på siden og find den helt rigtige gave til gamerkonfirmanden!

Resultater: 65
Resultater: 65


loader

Find den helt rigtige gave til konfirmanden der elsker at game

Der er rigtige mange unge nu om dage, der har gaming som en af deres store hobbier. Det bliver kun mere og mere populært, og det er noget, som de går rigtig meget op i. For at udøve sin hobby som gamer er der mange ting, der er nødvendige, og det kan godt blive lidt dyrt – især hvis man er konfirmand, og derfor allerhøjest har et fritidsjob ved siden af skolegangen.

Derfor er der også rigtig mange konfirmander, der ønsker sig alt muligt gamingrelateret i konfirmationsgave. Normen er selvfølgelig at give penge i konfirmationsgave, og det er der i den grad heller ikke noget galt med, men hvis du gerne vil give noget helt specielt, og du ved, at den du giver gaven til godt kan lide at game, så er det her det helt rigtige sted at søge inspiration eller til at få gode ideer – og hvem ved, måske finder ud ligefrem den perfekte game her på siden.

Find den helt rigtige gamer computer

Hvis konfirmanden er gamer, så er der en rigtig stor chance for, at toppen af deres ønskeliste har en gamer computer på sig. Det er generelt den dyreste del af et gaming setup, man som gamer skal have fat i, og derfor er der mange konfirmander, der ikke nødvendigvis lige render rundt med pengene til den gamer computer de går og drømmer om.

Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af stationær gamer PC'er til rigtig gode priser. Du kan derfor være helt sikker på, at du kan finde en fed gamer computer hos os, der kan bruges som den ultimative konfirmationsgave. Medmindre konfirmanden ønsker sig en bestemt computer, så foreslår vi dog at se, om du ikke kan finde ud af, hvilke computerspil de spiller. Så er det nemlig nemmere at finde lige den gamer PC, de går og ønsker sig.

Gamer bærbare er vildt populære

Det er dog ikke alle konfirmander, der vil have en stationær gamer gamer PC. Der er rigtig mange, der hellere vil have en gamer bærbar. Gamer bærbare der er gode nok til virkelig at spille på, er ikke noget den gængse teenager sådan lige har råd til bare at gå ud og købe. Derfor er de virkelig gode som konfirmationsgaver.

Dette giver ikke bare konfirmanden mulighed for at game, men med en gamer bærbar kan de nemt tage PC'en med om til venner, hvis de gerne vil sidde sammen og game, eller også kan computeren tages med på togture og lignende. Det er en smart og virkelig lækker gave til hvem som helst.

Nintendo Switch, Playstation, Xbox

Det er dog ikke kun computere, som de unge gamere gerne vil have fingrene i. Konsoller som Xbox, Nintendo Switch og Playstations er vildt populære, og især de nyeste versioner bliver revet væk fra hylderne.

Hvis en bestemt konsol er på konfirmandens ønskeliste, så kan du i den grad overveje, om du ikke kan finde den. Det bliver helt sikkert årets gave, og er noget, der kommer til at give dem utrolig mange timers underholdning og gode oplevelser fremefter. 

Der er altid brug for gamer udstyr

Der er masser af forskelligt gamer udstyr, du kan se på, hvis den heldige konfirmand er gamer og elsker at bruge tid foran computeren. Det er nemlig ikke bare en spritny gamer computer, der er en god gave. Det er i den grad også det gamer udstyr, der skal sluttes til computeren, som gør rigtig mange glade.

Gaming skærme

Hvis konfirmanden har, eller ender med at få, en stationær gamer PC, så skal der også tilsluttes en gaming skærm, for ellers kan PC'en slet ikke bruges til noget.

Der er utroligt mange gode mærker af gamer skærme derude, men hvis der er nogen, som vi hos Føniks Computer især vil foreslå, så er det skærme fra AOC, Samsung og BenQ – men du skal i den grad ikke være sky for at kigge på de andre, for der er gode modeller imellem alle mærkerne vi sælger!

Gamer mus

Enhver gamer har brug for en hurtig og pålidelig gamer mus. Det er med musen, at det meste man laver i computerspillet bliver styret, og der er virkelig mange spil, som er helt uspillelige, hvis du ikke har en mus.

Her er det også virkelig vigtigt at få fat i en gamer mus i god kvalitet, da disse giver meget bedre resultater. Dette er især relevant, hvis konfirmanden elsker at spille online spil imod andre folk, for så er en god gamer mus ofte forskellen imellem sejr og nederlag.

Gamer tastatur

Et fedt gamer tastatur er lige så vigtigt som en god gamer mus. For hvis du ikke har et tastatur, så er der ikke bare mange computerspil, som det er helt umuligt at spille, det er også umuligt at skrive til sine venner, eller bare at benytte sig af helt standard programmer og webbrowsing. Gamer tastaturer kan også være virkelig fede, hvor de har sej belysning i tasterne, samt en masse ekstra funktioner, der giver en meget bedre oplevelse.

Der er også meget andet gamer udstyr, som du kan se på, her hos Føniks Computer, hvis du leder efter noget specielt til den heldige konfirmand. Du kan selvfølgelig også blot se dig omkring for at få inspiration, eller måske for at finde noget helt specielt, som du endnu ikke en gang har tænkt over. Der er uendelige muligheder, men én ting er helt sikkert, og det er, at vi nok skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige konfirmationsgave til gameren i din familien.