Blæsere til gamer computere

blæser til gamer computer

De fleste PC gamere ved hvor vigtigt det er at computeren fungerer optimalt, især når man spiller grafisk krævende spil. Derfor har vi her hos Føniks Computer samlet en lang række af markedets mest effektive og pålidelige blæsere til gamer computere. Med en blæser til din gamer PC kan du være med til at mindske risikoen for at din computer overopheder og vi fører modeller fra de bedste mærker i branchen. Få en stabil perfomance under alle dine spilsessioner uanset spillets størrelse - tag et kig på vores store udvalg af smarte blæsere til gamer computere lige her på siden.

Resultater: 502
Resultater: 502


loader

Overvejelser inden køb af blæsere til gamer computeren

Med blæsere til gaming computere har man mulighed for at holde PC-komponenternes temperatur nede. Du undgår altså overophedning og sikrer dig, at din gamer computer kører optimalt uden frustrerende oplevelser. Dette kunne være, at spillene lagger, computeren bliver langsom eller i værste fald, at du kan ende med dyre skader på din hardware. Det er derfor vigtigt at have én eller flere gode blæsere til gaming computeren, der kan holde CPU, grafikkort og resten af hardwaren nedkølet til en temperatur, der er acceptabel for computeren.

Nedenfor har vi samlet nogle af de valg, du skal overveje, før du køber en blæser til gamer computeren. Disse er til for at guide dig til den rigtige løsning for dig. Følgende, du skal overveje, er:

 • Hvilken producent skal du vælge?
 • Hvilken kølerløsning passer til dig?
 • Skal du vælge vind- eller vandkøling?
 • Design af blæseren

Gaming computer blæsere fra førende producenter

Hos Føniks Computer har vi gjort os umage for at samle et så bredt udvalg af effektive gamer computer blæsere som overhovedet muligt. Vi har blæsere til gaming computere i mange forskellige farver, design og størrelser, for at sikre os, at alle vores kunder kan få deres behov dækket. Vi har for eksempel de små og ret anonyme 40mm varianter, der er fantastiske blæsere til gamer PC’er med et meget lavt støjniveau. Er man på udkig efter en større blæser til gamer computeren, har vi også Cooler Master MegaFlow 200, som er en 200mm blæser med fede røde og blå LED detaljer, der også kører med et lavt støjniveau.

Hos os finder du blæsere til gamer computere fra førende producenter på markedet. Uanset om du er interesseret i en lille, stilren gamer computer blæser, eller en større og mere farverig en af slagsen, kan du sikkert finde lige, hvad du søger her hos os. Har du spørgsmål angående hvilken blæser der passer bedst til din gamer computer, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ellers er det bare at gå på udkig i vores store katalog af blæsere til gamer computere, som bl.a. inkluderer mærkerne:

 • Arctic Cooling
 • be quiet!
 • Corsair
 • Cooler Master
 • Noctua
 • og mange flere

Blæsere til alle typer gaming computere

Her på siden finder du forskellige løsninger til køling at din computer. Er du på udkig efter en blæser til gaming computere, kommer disse i forskellige størrelser og funktioner. Et af de vigtigste kølingssystemer er en processor køler, som sørger for at din processer kører optimalt og ikke overopheder.

Vi forhandler klassiske gamer computer blæsere, som er den mest udbredte kølerløsning. Derudover har vi også en række af flydende kølingssystemer, som udnytter den høje varmekapacitet og varmeudveksling af væsker, til hurtigt og præcist at regulere temperaturen på din processer. Du kan også finde de optimale blæsere til gaming computere med en ventilationspakke, der inkluderer et sæt af blæsere. Har du problemer med, at din notebook bliver for varm, så forhandler vi også blæsere til notebook, som blæser kold luft op på undersiden af denne.

Luftkøling eller flydende køling til din computer?

Selvom en blæser til gaming computeren med luftkøling er god og effektiv, har mange også fået øjnene op for flydende køling. Begge har deres fordele og ulemper, som du skal overveje, før du investerer i en af dem. Prisen på gamer computer blæseren kommer ofte som noget af det første, der skal overvejes. Her er der ofte penge at spare med en blæser til gaming computer. Om det er dét værd at investere lidt mere i et flydende kølingssystem kommer an på dine krav til dit gaming setup.

I dag er køleevnen hos både blæsere til gamer computere og flydende køling. Overvejer du at overclocke din gamer computer for at få det maksimale ud af processoren? I så fald giver et flydende kølingssystem en mere præcis kontrol over kernetemperaturen på processoren.

Støjniveau og vedligeholdelse er to overvejelser, der deler vandene i forhold til blæsere til gaming computere. Her vil en blæser til gaming computer ofte generere mere lyd end det flydende kølingssystem. Dette skyldes, at det flydende kølingssystem køler mere effektivt, og derfor kan køre viften i et langsommere og derfor mindre støjende tempo. Begge typer af kølingssystemer kræver vedligeholdelse. Her er en blæser til gaming computer hurtig og nem at rengøre. Du kan nøjes med at fjerne støv med en serviet og evt. noget luft på dåse - så er den så god som ny! Ved et flydende kølesystem er det derimod lidt mere omstændigt at skifte væsken i systemet.

Overordnet bør du altså overveje følgende, når du skal vælge, hvilken type af kølingssystem, der passer bedst til dig:

 • Pris
 • Køleevne
 • Støjniveau
 • Vedligeholdelse

Ønsker du RGB?

Går du op i det æstetiske look af dit gaming setup? Så er rig mulighed for, at designet af en blæser til gamer computere kan bidrage til dette. Mange af fabrikanterne fører produkter i de mest populære farvevalg. Det gør det mulig at strømline en blæser til gaming PC til resten af din gaming hardware. Er du til det helt vilde, finder du hos os også et stort udvalg af computer blæsere til gaming med LED eller RGB LED. Disse er udstyret med lysdioder, som danner en vifte af farver, når blæseren drejer rundt. Med RGB LED kan disse farver tilmed justeres for den enkelte diode, så at blæseren danner en regnbueeffekt.

Har du fundet frem til den rigtige blæser til gaming PC eller er du stadig i tvivl? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis der er noget du vil have at vide. Her står vi altid klar til at hjælpe dig frem til den rigtige løsning, når det gælder din kommende gamer computer blæser. Brug evt. også filtrene til højre her på siden for at indsnævre valgmulighederne efter dine præferencer. Vi håber, at vores informationer, tips og tricks her er med til at hjælpe dig hen imod den rigtige blæser til din gamer computer, som du kan være glad og tilfreds med i din gaming de næste mange år.