Resultater: 3
Resultater: 3


loader

FAQ

Hvilke funktioner kan jeg forvente at få fra Samsung Galaxy Tab A7?

Med Samsung Galaxy Tab A7 vil du få en række funktioner, herunder en stor 10,4-tommers skærm, en kraftig processor, en stor batterikapacitet og mulighed for at tilslutte en S Pen.

Kan jeg bruge Samsung Galaxy Tab A7 til at tage billeder og optage video?

Ja, Samsung Galaxy Tab A7 har både en 8-megapixel hovedkamera og en 5-megapixel frontkamera, så du kan tage billeder og optage video med tabletten.

Kan jeg se film på Samsung Galaxy Tab A7?

Absolut! Med dens 10,4-tommers skærm og Dolby Atmos surroundlyd kan du nyde film, serier og videoer i en enestående kvalitet og oplevelse.

Er Samsung Galaxy Tab A7 en god tablet til studerende?

Absolut! Med mulighed for tilslutning af en S Pen kan Samsung Galaxy Tab A7 bruges til at tage noter, skrive eller tegne, hvilket gør den til en god tablet til studerende.

Er der en Lite udgave af Tab A7? 

Ja, selvfølgelig. Du kan også købe Samsung Galaxy Tab A7 Lite, hvilket også er en formidabel tablet fra Samsung.

En Samsung Galaxy Tab A7 til enhver opgave og behov

Samsung Galaxy Tab A7 er en alsidig tablet, der ligesom med andre Samsung tablets, kan opfylde en bred vifte af behov og ønsker. Uanset om du skal bruge den på farten, til studiet eller på kontoret derhjemme. Den er skabt til både underholdning og produktivitet. 

Med dens store 10,4-tommers skærm og Dolby Atmos-surroundlyd kan du bruge den til at se film eller serier i høj kvalitet derhjemme eller på rejsen. Hvor du selvfølgelig også kan koble den til dine høretelefoner. Og med dens kraftige processor, der kan håndtere krævende programmer, kan den også spille diverse spil fra Play Store. Den kan derfor være en ren underholdningsmaskine.

Samsung Galaxy Tab A7 er udstyret med en Octa-core processor, 3GB RAM, og 32GB intern hukommelse, og har en stor batterikapacitet, hvilket gør den til en yderst effektiv og pålidelig tablet til daglig brug. Dette uanset om du skal bruge den til at arbejde på eller til at tage noter med til studiet. 

Det er faktisk muligt at tilknytte en S Pen til din Samsung Galaxy Tab A7, hvilket gør det endnu nemmere at tage noter og skrive vigtige citater ned, når du studerer eller arbejder. Den er derfor også en oplagt tablet for studerende eller pendlere. Den kommer også i et let og slank design, hvilket gør den nem at have med i tasken.

Køb din nye Galaxy Tab A7 online hos Føniks Computer billigt og med fri fragt!