stationær computer


Er du ude efter en stationær computer, kan du sikkert finde den rette computer her på siden. Føniks Computer har et stort udvalg af stationære computere samt udstyr hertil.  Mangler du en ny PC enten til studiet, arbejdet eller fritiden, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har både alt-i-én PC’er samt computere med hardware fra AMD og Intel. Vi fører selvfølgelig stationære computere, så alle kan finde en passende model, uanset budget og behov. Se nærmere på vores udvalg nedenfor og find netop den model, der matcher med dine ønsker.

Resultater: 860
Resultater: 860


loader

Stort udvalg af stationære computere

Vi har hos Føniks Computer gjort os umage med at tilbyde et så bredt og varieret udvalg af stationære computere som overhovedet muligt. Hvad end du skal bruge en lækker arbejdsstation til arbejdet, en budgetvenlig computer til studiet eller en high-end gamer stationær, er der gode muligheder her på siden.

Hos os får du altid kvalitet i topklasse, da vi har allieret os med de bedste mærker på markedet. Du kan blandt andet få stationære computere fra producenter såsom Acer, ASUS, og MSI. De er enormt velegnede til at game på. Der er også stationære computere fra mærker som Lenovo og HP samt alt-i-en PC’er, der gør sig rigtig godt til arbejdsbrug.

Her på siden er computerne færdigsamlede. Fordelene ved at købe en færdigbygget stationær computer frem for at samle en selv er, at dens hardware passer perfekt sammen, den er testet, så du ved at den virker optimalt og at dens komponenter er i høj kvalitet. Derudover kan du vælge en model med Windows installeret, så den bare er klar til brug – eller du kan tilkøbe styresystemet.

Vi holder os løbende opdaterede angående de nyeste stationære computere fra de bedste producenter på markedet, så du kan få lige præcis den stationære computer, du ønsker. Herunder gennemgår vi nogle af dine mange valgmuligheder, og vi forsøger at klæde dig på til at beslutte, hvilken stationær computer du skal have.

Find dit favoritbrand i overskuelige kategorier

Vi har inddelt vores stationære computere i nogle underkategorier: Alt-i-én PC, AMD stationær, Intel stationær og Upcycle it stationær. En Alt-i-én PC er oplagt, hvis du leder efter en kompakt computer til arbejdsstationen. Det er producenter som MSI, der står bag disse smarte stationære computere.

AMD stationær og Intel stationær er kategorier, hvor computeren har hardware fra en af de to producenter. Eksempelvis er processoren leveret af AMD eller Intel. Upcycle it stationær er en kategori med bæredygtige computere. Disse stationære computere er brugte computere, der er sat i stand. De fås i Grade A, Grade B og Grade C. Grade A er den kategori, hvor der er færrest tegn på brug, men vi sørger selvfølgelig altid for, at din Upcycle it computer fungerer.

Hvis man er mere til rendyrket gaming, kan man overveje en stationær computer fra en af de producenter, der retter sig specifikt mod gamere med nogle af deres serier. Disse computere indeholder hardware med utrolig høj ydeevne. De har blandt andet de nyeste processorer og grafikkort, som er af høj kvalitet og kan køre de mest krævende spil. Dette giver en lækker gaming oplevelse på den stationære computer.

Processoren og grafikkortet er afgørende for ydeevnen

Hvordan finder man ud af, hvad man vil have i sin stationære computer? Et svar kan være at kigge på sin hardware. Med god hardware kan du køre krævende programmer og nye, store spil. Her er et grafikkort i høj kvalitet og en god processor afgørende, specielt hvis du vil game på de højeste grafikindstillinger. Processoren håndterer data og grafikkortet genererer grafikken til skærmen. En CPU (processor) og en GPU (grafikkort) i din stationære PC er altså forudsætninger for et godt billede.

I vores store udvalg af stationære computere har vi modeller med hardware fra NVIDIA, AMD og Intel. NVIDIA og AMD er to giganter på markedet i dag, når man snakker grafikkort. De nyeste processorer fra AMD og Intel er i særklasse, hvad angår ydeevne. Det er helt klart værd at sætte sig ind i, hvilken hardware vi har fra de mærker.

Vores stationære computere har enten blæserkøling eller vandkøling. Den kan være integreret på eksempelvis processoren. Processoren og grafikkortet kan, specielt under gaming, blive varme. Med ordentlig køling holder man temperaturen nede og beskytter sin hardware. Du kan få stationære computere med køling fra mærker som NZXT, der specialiserer sig i vandkøling.

Stationære computere og hukommelse

Flere RAM (Random Access Memory) i din computer giver dig bedre forudsætninger for at arbejde med flere programmer og spil. RAM er den komponent, hvor den data der bruges kortsigtet og aktivt lagres. Hvis man gamer på sin stationære computer og vil køre store spil, skal man overveje at investere i flere RAM. 8GB er en prisvenlig løsning, mens tocifrede antal RAM passer bedre til high-end gaming. Flere RAM er også en god fremtidsinvestering til når nye og mere krævende spil udkommer. DDR (Double Data Rate) er en tilføjelse på RAM. De nyere DDR øger ydeevnen på RAM betydeligt.

En SSD i den stationære computer er også en overvejelse værd. Er den på 1 TB eller mere, kan det vise sig at være en god investering. Det er meget fordelagtigt, hvis man arbejder med billeder eller andre større filer. SSD (Solid-State Drive) er en nyere teknologi end HDD (Hard Disk Drive). Her lagres den langsigtede data, som du efterlader, når du slukker strømmen, og som du finder igen, når du tænder for computeren. En SSD tilgår den data hurtigere og mere effektivt end HDD. I HDD roterer nogle magnetiske disks, mens det er små transistorer, der opererer i SSD, når data skrives og læses. Ingen bevægelige dele i SSD betyder eksempelvis, at spil indlæses hurtigere.

Et kæmpe udvalg af PC’er

Vi tilbyder en række stationære computere, der alle opfylder nogle forskellige krav. Der er noget til alle behov og budgetter. Hvis du skal bruge en computer til arbejde og afslappet gaming indimellem, er der prisvenlige modeller, der stadig indeholder en tilfredsstillende hardware. Hvis du vil have det absolut bedste billede og en avanceret stationær computer, der kan spille alle de nuværende og fremtidige spiltitler med høj grafik, så er der også noget til dig.

Du kan også eksempelvis kigge på en stationær fra MSI. MSI er klart et af de førende mærker inden for bomstærke gamer computere. Flere af dem fås med det stemningsfulde RGB lys. Hvis du derimod er ude efter en prisvenlig stationær computer, kan du finde passende modeller fra eksempelvis Acer.

En god måde at finde frem til den rigtige computer er at anvende filterfunktionen til højre her på siden. Har du særlige specifikationer og hardware i tankerne, kan du på nem og overskuelig vis finde frem til den rette stationære computer. Her kan du for eksempel vælge din ønskede producent, harddiskstørrelse, processortype, RAM, GPU, styresystem og meget mere. Hvis du står tilbage med spørgsmål efter at have kigget vores udvalg igennem, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi sidder klar til at besvare dem og komme enhver tvivl til livs med information om vores fantastiske stationære computere. Vi glæder os til at hjælpe dig!