Skal du have en ny stationær PC? Tænker du alligevel grønt og vil gøre dit for miljøet? Så er en upcycle it stationær computer det rigtige valg for dig. Upcycle it handler om, at produkter der er slidte, men uden at være slidt i jorden, kan få nyt liv. Du kan få dem i tre forskellige niveauer, alt efter hvor brugte de er, men alle har de dette tilfældes: det er udmærket brugbare produkter, der uden videre omsvøb kører fornuftigt og kan bruges problemfrit. Få dig en ny gammel stationær PC ved at se på vores udvalg her på siden - det skifter hele tiden, og du kan derfor altid med fordel komme tilbage i håbet om, at der er lige den grønne computer, du går og ønsker dig.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Upcycle it og Føniks Computer

Genbrugt, eller refurbished, elektronik er blevet populært som aldrig før. I en verden hvor teknologi bliver mere og mere integreret og nødvendigt på alle måder i hverdagen, samtidig med at klimaændringer og miljøkriser truer, giver den stigende popularitet for grønne produkter god mening. For teknologiens fremtog kan ikke sådan lige standses, og det er der heller ikke interesse for. Alligevel er der altid muligheder.

En oplagt mulighed, som alle – både private og erhverv – kan tage del i, er at gå en grønnere vej med deres grå produkter. Her kommer upcycle it brasende ind i billedet. Der er et enkelt mål for dette brand: at sælge genbrugt IT og elektronik, så der kan være en grønnere og mere bæredygtig fremtid for det grå.

Det vil vi med stolthed stå inde for hos Føniks Computer, og derfor sælger vi udvalgte produkter fra upcycle it, så du har muligheden for at købe genbrugselektronik til virkelig gode priser. Vi kan ikke redde verden selv, men vi kan stadig godt give vores kunder de bedste muligheder for at hjælpe os med at gøre, hvad vi nu en gang kan.

Køb en upcycle it stationær hos Føniks Computer

Ved Føniks Computer sælger vi et udvalg af upcycle it stationære computere. Stationære er ofte oplagte at købe brugte, da det er nemt at skifte enkelte dele ud. Det betyder, at hvis der bare er en enkelt eller to stykker hardware, der ikke længere kan noget, så kan disse uden problemer skiftes ud, og så står man tilbage med et komplet produkt. På samme måde kan du selv få skiftet en enkelt del ud mange år ude i fremtiden, i stedet for potentielt at skulle købe en helt ny computer.

Stationære er også utroligt oplagte genbrugsprodukter, fordi refurbished produkter har det med at have en reduceret batterikapacitet. Dette kan være problematisk på en bærbar, telefon eller en tablet, hvis du har brug for, at den kan holde strøm i lange perioder uden opladning. Den stationære computer er dog altid tilsluttet stikkontakten, og lavere batterikapacitet er derfor en nonfaktor. Du bør dog overveje, hvad du skal bruge din upcycle it stationær til, inden du køber den.

Hvis du skal bruge en gaming PC til de nyeste spiltitler, så er upcycle it nok ikke ligefrem valget for dig. Gaming kan være ret krævende for computeren, og de fleste vil nok ikke skille sig af med deres gaming PC, før den virkelig ikke er meget værd længere. Der er allerhøjest nogle af delene fra en gammel gamer computer, der stadig godt kan bruges til noget – og det behøver du ikke bekymre dig om, de dele skal not finde vej til din upcycle it stationær, hvis det er relevant. Finder du dog mod forventning en upcycle it gamer stationær, så er det ikke en dum ide at købe den. Den er nok ikke klar til at fyre de nyeste triple-A titler af, men en brugt gaming PC er antageligt stadig en del bedre end den gængse computer.

Skal du derimod bruge en computer til hjemmet, så du kan komme online og browse på internettet, betale regninger, hygge på de sociale medier, spille nogle standard computerspil og alle de andre hverdagsærinder, du må have, så er en upcycle it stationær det helt rigtige valg til dig. En genbrugt stationær kan holde i årevis, hvis du behandler den godt, hvilket betyder at du med en upcycle it stationær i den grad kan spare nogle penge – for en refurbished bærbar er selvfølgelig en del billigere end en helt ny model.

Upcycle it – tre niveauer

Når man snakker om upcycle it produkter, så snakker man automatisk om tre niveauer, eller grades. De har alle det tilfældes, at det er produkter til dig, der søger bæredygtige alternativer, i stedet for altid at købe helt ny elektronik. For selvom en ny computer ser virkelig lækker ud, og også er virkelig lækker, så er det alligevel problematisk, at folk konstant køber helt nye produkter, selv når det på ingen måde er nødvendigt.

De tre niveauer upcycle it arbejder med, er:

Grade A: Køber du et Grade A produkt, kan du forvente et produkt i rigtig god stand. Du kommer knap nok til at kunne se brugstegn på det – der er højest et par småting, du kan sætte din finger på. Du får dermed et bæredygtigt alternativ, der er næsten lige så godt som nyt. Batterikapaciteten er på omkring 70%, men det er selvfølgelig intet problem, hvis du skal have en stationær computer, der alligevel altid er tilsluttet en stikkontakt.

Grade B: Med et upcycle it produkt i Grade B får du et produkt, hvor du i den grad sparer en god slat penge. Du har her uden tvivl fat i et produkt med tegn på brug, men som selvfølgelig stadig fungerer upåklageligt. På denne vis kan du få et refurbished produkt, der for pengene det koster er virkelig godt – du skal bare ikke have et problem med, at produktet har lidt tegn på slid, og at batterikapaciteten er på omkring 50%.

Grade C: Hvis du virkelig er ligeglad med tydelig form for brug, eller du skal bruge en virkelig billig stationær til et fysisk hårdt miljø, hvor du ved den alligevel hurtigt får tegn på slitage, så er Grade C produkter lige noget for dig. Disse produkter har en batterikapacitet på 30%, og du er i den grad ikke i tvivl om, at de er blevet brugt før. Grade C produkterne er dog stadig effektive og funktionsdygtige, og der er ingen problemer med at tilbyde samme garanti på disse produkter, som på Grade A og Grade B produkter.

Så vil du gøre noget godt for miljøet? Refurbished produkter fra upcycle it er den grønne middelvej, som du med god samvittighed kan slentre ud af. Hos Føniks Computer kan du finde mange forskellige slags upcycle it produkter, og hvis du er i tvivl om, hvad vi har, og hvad du er ude efter, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ved du allerede, at en upcycle it stationær er sagen, så er det bare at se dig om her på siden. Hos Føniks Computer får vi løbende upcycle it produkter ind, så det er altid værd at se, om der ikke ligger lige det på vores hylder, du går og ønsker dig.