Resultater: 79
Resultater: 79


loader

FAQ

Hvad er en tynd klient?

En tynd klient er en computer, der er designet til at fungere som en brugerterminal til en central server.

Er der behov for en stærk server til brug af tynde klienter?

Ja, det er nødvendigt at have en stærk server, der kan håndtere den nødvendige behandling og opbevaring af data.

Kan tynde klienter benyttes derhjemme?

Ja, tynde klienter er ideelle til hjemmebrug, da de er nemme at installere og bruge.

Hvilke fordele har en tynd klient i forhold til en almindelig computer?

Tynde klienter kræver mindre plads, reducerer opdaterings- og vedligeholdelsesomkostningerne og giver dig en mere sikker og stabil arbejdsstation.

Hvilke ulemper er der ved at bruge tynde klienter?

Tynde klienter kræver en stabil og pålidelig netværksforbindelse, og de kan være mindre fleksible end traditionelle computere.

Kan jeg bruge mine eksisterende programmer med en tynd klient?

Ja, tynde klienter understøtter ofte de samme programmer som traditionelle computere, men visse applikationer kan have begrænsninger.

Er det svært at installere og opretholde tynde klienter?

Nej, installation og vedligeholdelse er typisk enkel og kræver minimal teknisk ekspertise.

Tynd klient – til effektivt og sikkert IT arbejde

Tynde klienter er en enkel og pladsbesparende løsning til alle dine IT-behov og er ofte et stærkt alternativ til almindelige stationære arbejdsstationer, dette grundet den tynde klients mindre størrelse og smarte teknologi. Med en tynd klient behøver du ikke en stor og rummelig computer for at kunne arbejde effektivt. Alle data gemmes nemlig på en central server og oversættes til en almindelig brugergrænseflade gennem en brugerterminal. Hvilket gør den yderst attraktiv som en PC.

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på en større arbejdsplads, giver tynde klienter dig sikkerhed og stabilitet uden at påvirke dine tekniske ressourcer negativt, da den har en yderst effektiv og stabil indre når det kommer til dens hardware. Hvor den selvfølgelig også optager meget mindre plads på kontoret grundet dens størrelse, hvilket kan være en fordel for mange mindre og store virksomheder.

Med en tynd klient som PC har du bl.a. fordele som:

  • En PC med pladsbesparende design
  • Lavere opdaterings- og vedligeholdelsesomkostninger end traditionelle computere
  • Sikrere og mere stabile arbejdsstationer

Det kan derfor godt betale sig at købe en tynd klient til kontoret, da både pris og hardware matcher godt. Og hvis du er efter en computer der kan klare lidt af hvert, så fører vi både Dell og HP der begge er kendte for deres pålidelige ydeevne og kraftfulde hardware. Du kan finde lige præcis den tynde klient du har behov for, her på siden, hvor du bare kan søge i søgefeltet til højre eller scrolle gennem vores stærke udvalg af billige tynde klienter. 

Har du behov for vejledning?

Hvis du har behov for vejledning med dit køb af en tynd klient hos Føniks Computer, så kan du altid tage fat i vores dygtige kundeservice der sidder med stærke kompetencer inden for IT og elektronik. De skal nok sørge for, at du køber den helt rette computer til dine behov og selvfølgelig inden for dit budget – med gratis fragt oveni. 

Du kan kontakte Føniks Computer kundeservice på telefon eller chat i vores åbningstider, og du kan selvfølgelig altid kontakte os på mail hvis du har behov for dette. Vores kontaktinformationer finder du her eller helt øverst på siden – og hvis du er interesseret i et erhvervskøb, så har vi også en erhvervsafdeling der kan dække disse behov.