Køb forsvarlig indpakning til dine CD’er og DVD’er lige her på siden, hvor vi har samlet et bredt udvalg af sikker, nem og billig beskyttelse til dine CD’er. Vi anbefaler at benytte papir hylstre eller plastik hylstre fremfor at have dine CD’er og DVD’er liggende løst. Med vores udvalg af autoriserede CD-hylstre behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine CD’er bliver beskadiget under opbevaring eller fragt. Du kan være sikker på at finde en pakke og en mængde, der passer perfekt til dit behov, uanset om du skal bruge CD-hylstrene i privaten eller på din arbejdsplads. Ønsker du en skarp pris og god service? Så køb dit CD-hylster her hos Føniks Computer.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

CD-hylstre – Kvalitet til lave priser
Hvis du ikke passer ordentlig på de CD’er og DVD’er, er der risiko for, at du beskadiger dem. De kan blive godt og grundigt ridsede, hvis de ikke bliver opbevaret på en forsvarlig måde. Afspilleren kan endda finde på at afvise CD’en, hvis den er så ridset, at den ikke kan genkendes længere. Beskyt dem derfor på en nem, billig og sikker måde med vores CD hylster i papir eller plastik. På siden her fører vi et bredt sortiment af simple og billige CD hylstre i rigtig god kvalitet. Vi fører varianter med gennemsigtige vinduer, så du hurtigt kan identificere, hvad lommen indeholder. Udenpå vores CD hylstre i hvidt papir kan du nemt skrive navn og information om indholdet og på den måde skabe et godt system og et overskueligt overblik over alle dine CD’er og DVD’er. Her kan du finde et CD hylster efter dine præferencer, og i en mængde der passer til dit forbrug. Gå på opdagelse i udvalget lige her på siden. Har du spørgsmål til sortimentet, kan du benytte vores chatfunktion her i webshoppen eller skrive en mail til os på kontakt@fcomputer.dk.
CD-hylstre fra velkendte mærke
Gå efter velkendte mærker som HERMA, DELTACO, Aidata og Fellowes når du skal købe CD hylstre til gode priser, som lever op til høje standarder for kvalitet. Vores kvadratiske CD hylstre har en kapacitet, som kan rumme en almindelig CD/DVD, hvilket ca. svarer til målene 12,4 x 12,4. Køb et CD hylster i hvidt papir med et gennemsigtigt vindue som giver klar identifikation af hylstrets indhold. Her på siden kan du finde CD hylstre, som sælges i pakker af 5, 50, 100 og helt op til 1000 stk. Uanset dit forbrug kan du altså finde den rette variant til dit personlige behov her i vores store udvalg. Husk, at vi altid bidrager med fagrelevant rådgivning på mail kontakt@fcomputer.dk eller tlf. 70 60 60 64.