Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Panasonic Toughbook giver dig høj holdbarhed og pålidelighed

Panasonic Toughbook er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed. Den er nemlig designet til at modstå ekstreme forhold og kan tåle stød og vibrationer, selv når du arbejder i ujævnt terræn. Det er også stød- og vandtæt og kan tåle temperaturer fra -20°C til 60°C alt efter hvilken model du kigger på fra Panasonic. 

Derfor er Panasonic Toughbook en ideel tablet til brug i brancher som byggeri, olie og gas, militær og fødevareindustrien, hvor man ofte arbejder i udfordrende miljøer. Det er også et godt valg for erhvervslivet generelt, hvor pålidelighed og hurtige responstider er vigtige faktorer når der skal arbejdes og reageres hurtigt. 

Med en tablet Panasonic Toughbook har du en tablet der varer i mange år og som kan lidt af hvert, ligesom en helt almindelige tablet, men som passer ekstra godt ind til dig der arbejder i et mere hårdt miljø og har brug for at investere i en tablet der passer ind til præcis sådan et miljø. Derfor kommer denne tablet også i et cover design der passer på tabletten og som sørger for at stød og slag ikke skaber for mange problemer i dagligdagen.

Flere forskellige muligheder med Panasonic Toughbook alt efter modellen

Panasonic Toughbook findes i mange forskellige modeller og konfigurationer, der passer til forskellige behov. Hvis du har brug for en bærbar computer, der er let at tage med dig, er Panasonic Toughbook CF-20 en god mulighed. Den er let, kompakt og specialdesignet til at tåle ekstreme forhold. Hvis du har brug for mere ydeevne og større skærm, er Toughbook CF-33 et godt valg. Den har en 12-tommers skærm og er designet til at tåle samme ekstreme forhold som andre modeller. Den er ideel til områder, hvor en stor skærm er nødvendig, for eksempel ved planlægning af opgaver eller præsentationer.

Uanset hvilken model af Toughbook fra Panasonic du vælger, kan du være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar computer, der er designet til at modstå ekstreme forhold.

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i en af vores Panasonic Toughbook men har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller chat. Vi sidder parate til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål i hverdagene. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.

Hvis du er på udkig efter en tablet til erhvervsbrug kan du kontakte vores erhvervsafdeling for eventuelle muligheder.