KINDLE PAPERWHITE

Hos Føniks Computer finder du flere modeller af den populære e-bogslæser fra Amazon: Kindle Paperwhite. Her kan du finde den smarte e-bogslæser til formidable priser, hvor enhver kan være med, uanset budgettet. Så hvis du er interesseret i nemt og hurtigt at læse dine yndlingsbøger på farten, så er en Kindle Paperwhite det essentielle valg for dig - så kig endelig vores udvalg igennem. Du kan være sikker på at finde en e-bogslæser der passer til dine behov, uanset om du leder efter den nyeste Paperwhite model eller er interesseret i Kids udgaven til dine børn. Se vores udvalg lige her!

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Udforsk den digitale bogverden med en Kindle Paperwhite

Med en Kindle Paperwhite kan du tage på eventyr i den digitale bogverden hvor du nemt og enkelt kan tage din e-bogslæser med dig hvorhen du end rejser. Her kan du have alle dine favoritbøger og bogserier lige ved hånden, hvor du let kan starte en ny bog eller fortsætte med en igangværende bog, uden at skulle bekymre dig om du har taget den rigtige bog med eller om at den vejer for meget i din taske. Med en Kindle Paperwhite er det slut med at skulle overveje hvilke bøger du skal have med dig når du skal pendle eller ud at rejse, i stedet kan du tage alle de bøger du vil, når du skal på eventyr. 

En Kindle Paperwhite er et fantastisk valg for dig der gerne vil oplevelsen af at læse en fysisk bog, uden at skulle håndtere vægten eller størrelsen på en reel fysisk bog, da en Kindle vejer mindre og fylder endnu mindre end for eksempel en stor hardback. Du kan derfor også uden problemer holde på din Kindle med bare én hånd, hvor du med et let swipe kan skifte mellem siderne - her kan du selvfølgelig, i settings, vælge at have det grafiske udtryk af en rigtig bogside der bliver vendt, hvis det skal være lidt mere som en fysisk bog. 

Du får en e-bogslæser i kompakt størrelse der let kan passe ned i enhver taske, hvor den med en lagerplads på enten 8 GB eller 32 GB let kan have en hel masse af dine favoritbøger downloadet på den. De smarte e-bøger fylder ikke meget og du kan derfor downloade en hel masse bøger, så du vælge mellem flere forskellige hvis du for eksempel er en mood reader og helst vil læse en tilfældig bog baseret på dit humør - du kan også hurtigt, når du er på Wi-Fi, downloade flere bøger og fjerne bøger fra din Kindle så de ikke optager lagerplads.

Amazon har sørget for at den innovative e-bogslæser Kindle Paperwhite ikke kun er kompakt og let at tage med sig når der skal læses på farten, de har også sørget for at du ikke skal bekymre dig om at være tæt på en stikkontakt da den, alt efter model, kan holde i op til 10 uger på bare en enkelt opladning via USB-C. Du kan derfor trygt tage din Kindle med dig på ferie, hvor du bekymringsfrit også kan læse dine bøger på stranden da den ikke kun holder sin opladning i lang tid men, alt efter model, faktisk også er vandtæt. Med en IPX8 rangering er din Kindle Paperwhite nemlig beskyttet hvis uheldet er ude. 

Kindle Paperwhite er en alsidig men enkel e-bogslæser der er intuitiv at bruge og som med sin e-ink teknologi gør det endnu mere behageligt at læse bøger i flere timer. Du kan også let ændre farve displayet på din Kindles skærm, hvilket gør det nemmere at læse hvis der er mørkt eller lyst omkring dig, og med skærmens anti-glare er det næsten det samme som at læse en fysisk bog. En Kindle Paperwhite er derfor det perfekte alternativ til en fysisk bog hvis du ikke har pladsen til fysiske bøger eller gerne vil kunne læser bøger nemt når du er på farten. 

Gå på opdagelse med Kindle Paperwhite med dine digitale e-bøger

Hvis du ikke er bekendt med e-bogslæsere, så kan det være at du er i tvivl om hvordan en Kindle egentlig fungerer. Men, bare rolig, hos Føniks Computer er vi eksperter inden for elektronik og vi skal nok guide dig igennem hvordan en Kindle fungerer. En Kindle Paperwhite er nemlig en effektiv måde at tilgå dine digitale bøger og digitale dokumenter, idet du har muligheden for at føje bøger og dokumenter til din Kindle både fra Amazons egen webshop, men også fra dine egne filer. 

Du kan med et enkelt klik på Amazons amerikanske hjemmeside købe e-bøger, som så nemt og hurtigt overføres til din Kindle. Men du kan faktisk også overføre dine egne e-bøger, hvis du for eksempel har lånt nogle på biblioteket eller købt nogle gennem en anden service. Her kan du for eksempel sende din e-bog eller dokument til din Kindle mail. Du kan ovenikøbet også tilføje flere forskellige filformater til din Kindle Paperwhite og ikke kun Amazons egen filformat. Du kan blandt andet tilføje filformater som DOCX, PDF, HTML, MOBI og ovenikøbet EPUB. Du kan undersøge hvilke modeller af Kindle Paperwhite der understøtter hvilke filformater. 

Giv dine børn gaven at læse e-bøger med Kindle Paperwhite Kids Edition

Har du nogle børn der bare elsker at læse og gerne så mange bøger som muligt, så kan en Kindle Paperwhite Kids Edition være det oplagte valg for dem, som et alternativ til en fysisk bog. Denne udgave af Kindle Paperwhite fungerer helt some den almindelig model, men denne er udviklet specielt med børn i fokus. Det betyder at du nemt har kontrol over præcis hvilke bøger dine børn har adgang til, så de ikke læser bøger der er uden for deres aldersgruppe. Der er heller ingen distraheringer fra larmende apps, videoer eller spil, hvilket gør det nemmere for dit barn at koncentrere sig når de læser på en Kindle Paperwhite.

Med en Kindle Paperwhite Kids Edition får du også det smarte “Parent Dashboard” der gør at du ikke kun kan sørge for at de læser alderstilsvarende bøger, men du kan også tilføje bøger til deres Kindle bibliotek, se hvor langt de er med deres bøger og hvor ofte de læser. 

Kindle Paperwhite vs. Kindle Oasis - hvilken Kindle bør man vælge? 

Hos Føniks Computer kan du finde et større udvalg af Amazon Kindles og derfor har du også muligheden for at overveje hvilken model der passer allerbedst til dine ønsker og behov når det kommer til en e-bogslæser. Her kan du nemlig overveje om en Kindle Paperwhite eller Kindle Oasis vil passe bedst til dine læsevaner. 

Ved begge Kindle modeller får du, som altid, en e-bogslæser i virkelig høj kvalitet hvor det næsten føles som om du læser en fysisk bog, men hvor du bare har alle dine bøger lige ved hånden og let kan skifte mellem hvilken bog du allerhelst vil læse i øjeblikket. Begge Kindle modeller har anti-glare skærme, de er vandtætte, og så er de lette at holde når du læser. Her er den mest fundamentale forskel faktisk størrelsen og udseendet på dem. 

Med en Kindle Paperwhite får du den klassiske Kindle som du kender den, men med en Kindle Oasis får du en e-bogslæser der har en smule større skærm og hvor du har smarte taster på siden, så du nemt kan skifte til den næste side af din bog. En Kindle Oasis kan altså siges at være mere effektiv, hvis du gerne vil have knap der skifter side for dig og en skærm der er større, især hvis du også gerne kan lide at læse tegneserier og ikke kun bøger. Hvis du foretrækker en e-bogslæser hvor du ikke har noget imod at bruge skærmen til at skifte side og du kun læser e-bøger, så passer en Kindle Paperwhite helt perfekt til dine behov. 

Det kommer derfor helt an på hvilke præferencer du har når det kommer til hvordan du gerne vil skifte side og hvilke slags bøger du læser. Men uanset hvilken Kindle du er interesseret i, så har du altid dine bøger lige ved hånden og en e-bogslæser der virkelig skåner dine øjne når du læser. Så se endelig vores udvalg igennem af de forskellige modeller af Kindle e-bogslæsere, som vi har.

Har du spørgsmål til købet af en Kindle Paperwhite? 

Hvis du er interesseret i en Kindle Paperwhite men har nogle spørgsmål til købet af denne eller dens specifikationer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks Computers kundersupport. Vores kundesupport sidder som altid parate til at rådgive dig med dit køb, så kontakt os endelig på mail, telefon eller gennem chatten her på siden.