Resultater: 25
Resultater: 25


loader

Slap af i hverdagen med en tablet fra Xiaomi 

Er du på udkig efter en ny tablet, der kan levere på det hele når det kommer til præcision, hurtighed og et flot display? Så er en Xiaomi tablet den helt rette tablet til dig. Med en hurtig processor og et hukommelseskort med rigeligt plads, kan du være effektiv på flere apps på samme tid uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Du kan også med nemhed slappe helt af med streaming serier eller spil da den hurtigt loader dine apps. 

Med den indbyggede Play Store kan du vælge mellem mange forskellige populære apps, som du helt sikkert kender fra din mobiltelefon, som blandt andet forskellige streaming apps, social medie apps og forskellige arbejdsrelaterede apps. Der er uendelige af muligheder at hente med en Xiaomi tablet. 

Xiaomi giver dig en serie af tablets der er tilpasset alle behov og du kan derfor finde deres tablets i flere forskellige størrelser, skærmopløsning, lagringsplads og meget mere. Du kan blandt andet vælge mellem en mindre tablet som Xiaomi Mi Pad 4 på 7.9 tommer eller en Xiaomi Pad 5 på 12.6 tommer. Hver Xiaomi tablet giver dig uendelige muligheder for en enestående oplevelse i både billede og lyd. 

Hvis du er interesseret i en tablet så er en Xiaomi Pad et oplagt valg for dig der ønsker høj kvalitet og flot design. 

En Xiaomi tablet giver dig større fleksibilitet hver dag

Med en Xiaomi tablet har du rig med mulighed for både at arbejde og slappe af. Du kan nemt downloade apps fra deres app store, hvor du har adgang til alle dine yndlingsapps et sted. Hvor du kan vælge mellem flere forskellige apps der kan bruges i arbejdssammenhænge som bl.a. forskellige skrive-apps, redigerings apps inden for video og billede, og mange flere. Er du interesseret i at holde kontakten med kollegaerne gennem LinkedIn eller at holde dig opdateret med verdensnyhederne? Så kan du finde en app til dette. 

Med dets store batterikapacitet kan du bruge din Xiaomi tablet i flere timer på én opladning, så du kan se film og serier, lytte til musik, eller arbejde uafbrudt uden at skulle bekymre dig om at være nær en stikkontakt. 

Xiaomi tabletten er perfekt til øget produktivitet og fleksibilitet grundet dens kompakte størrelse, store lagringskapacitet og høje batterilevetid. Du kan arbejde på farten, i tog eller fly, men du kan også nemt arbejde mellem flere rum af gangen uden at skulle bekymre dig om opladestik eller en ledning der forstyrrer dit arbejde. Du har verden ved hånden med denne tablet og kan nemt komme i kontakt med kollegaer og chefer, og kan arbejde nemt og hurtigt grundet dens hurtige processor og høje skærmopløsning.

Køb en Xioami tablet hos Føniks Computer

Er du interesseret i at købe en Xiaomi tablet hos Føniks Computer, kan du altid forvente en hurtig levering med fri fragt. Vi sørger for at du har den inden længe, så du kan gå i gang med dine nye tablet. Og hvis du har spørgmsål til vores tablets eller andet, så kan du også altid tage kontakt til vores kundeservice der sidder parat på mail, telefon og chat, og som altid gerne vil rådgive dig med dine køb.