Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Køb shampoo og dispensere online hos Føniks 

Med vores udvalg af shampoo og dispensere kan du gøre din daglige hårvask til en luksuriøs oplevelse udover det sædvanlige. Vi tilbyder forskellige mærker og varianter af shampoo i høj kvalitet der er designet til at pleje og beskytte dit hår på en så skånsom måde som muligt. Vi har shampoo til forskellige hårtyper lige fra fint hår, til tørt hår, til fedtet hår, så du nemmere kan vælge hvilken shampoo der passer til din hårtype. Du kan undersøge ingredienslisten for hver shampoo på produktetsiden, hvor der vil stå om den er vegansk, fri for parabener og sulfater, hvilken type hår den passer bedst til. 

Når du køber din shampoo hos os kan du også altid købe dispensere der sørger for at mindske dit forbrug af plastikaffald betydeligt. Vores udvalg er dispensere er beregnet til at blive genbrugt, således at du kan bruge den samme dispenser igen og igen. Derfor kan du også finde refill-shampoo der kan tilføjes til vores dispensere af shampoo. På denne måde kan du ikke kun spare penge men også mindske dit forbrug af plastik. 

Er du på udkig efter noget inden for personlig hygiejne så er det bare med at kigge vores udvalg igennem, her finder du lidt af hvert inklusiv vores udvalg af shampoo, dispensere til shampoo og meget mere! Køb nu, så leverer vi hurtigt og med gratis fragt.