Her finder du et alsidigt udvalg af smart-ure i forskellige prisklasser til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Vores lækre og avancerede smart ure her på siden besidder mange flere egenskaber, end blot at kunne vise tiden. Dyrker du sport, løb, fitness, eller ønsker du at følge med i din kropslige sundhed, kan du finde et smart-ur, der har funktioner, som måler distance, kalorier, søvnaktivitet, hjertefrekvens, stressniveau, cyklus og meget mere. Vi fører også et bredt sortiment af smart-ure, som kan fjernstyre musik, kamera, beskeder, sociale medier og andre bluetooth funktioner. Handler du hos os, er du garanteret god service og konkurrencedygtige priser på markedets bedste smart ure. Find dit nye digitale smart-ur lige her på siden.

Resultater: 463
Resultater: 463


loader

Smart-ur til mænd, kvinder og børn

Vi fører smart-ure, som er ideelle til sportslige aktiviteter såvel som til hverdagsbrug. Med et smart ur får du mange brugbare funktioner i ét og samme ur. I hverdagen kan du lade telefonen ligge og holde dig opdateret på notifikationer, nyheder, mails, beskeder og apps gennem dit smart-ur. Under løb, svømning, vandring, cykling og lignende kan dit digitale smart ur overvåge og analysere din fysiske aktivitet ved at måle puls, distance, fart og meget mere. Et smart ur med GPS giver fantastiske muligheder for at måle ruter og afstande samt bruge uret som navigation på din tur. Her i vores store udvalg finder du ure og tilbehør fra blandt andet Apple, Garmin, Huawei, Fitbit og Samsung, som producerer nogle af markedets bedste og mest anmelderroste smart watches. Er du på udkig efter et praktisk og enkelt ur i holdbare materialer eller et moderne ur, der passer til din personlige stil? Du finder alt, hvad du drømmer om her i vores store sortiment af smart-ure og tilbehør til gode priser. Kontakt os endelig med spørgsmål over vores simple chatfunktion lige her på siden som er åben alle hverdage kl. 11-17.
Gode priser på markedets bedste smart-ure og tilbehør

Hos Føniks Computer fører vi ikke kun smart-ure, men også et bredt udvalg af tilbehør heriblandt remme, fjernelsesværktøj, stativer og lignende. Opdater dit smart ur ved at skifte din urrem – vi tilbyder mange forskellige remme til dine yndlings smart ure fra blandt andet Apple, Garmin og Samsung. Vores flotte og praktiske håndledsremme kommer i et væld af flotte farver, materialer og designs, og sælges som oftest med fjernelsesværktøj, der gør det nemt og sikkert at skifte remmen derhjemme. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@fcomputer.dk eller på tlf. 70 60 60 64, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smart ur til dig. Ellers kan du også skrive i chatten her på siden.