GAFLER

Er du på udkig efter nye gafler, så er du kommet til det helt rette sted hos Føniks. Vi har et stort udvalg af gafler i forskellige varianter, så hvis du er på udkig efter gafler i bestemte materialer eller størrelser så kan du finde det her i vores sortiment. Du finder dem i forskellige størrelser af sæt, så uanset om du har brug for gafler til 4 mennesker eller 20, så kan du være sikker på at finde et godt udvalg lige her. Du kan se vores udvalg af gafler forneden, hvor du finder gafler til aftensmad, frokost, dessert og meget. Alle til virkelige gode priser, så hvis du leder efter gafler i den avancerede ende eller prisvenlige ende, så kan du også finde det her. Se vores udvalg af gafler forneden og gør et godt køb.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Køb gafler hos Føniks

Et af de vigtigste redskaber til dit måltid er en gaffel, du kan derfor også finde flere former for gafler i sortimentet her hos Føniks. Er du interesseret i et nyt sæt gafler til aftensmaden, når gæsterne kommer, så finder du flere pæne designs der passer perfekt ind i ethvert hjem. Du kan finde vores gafler i mange forskellige størrelser, former og materialer, hvor du selv kan vælge hvilken form for gaffel du er mest interesseret i til dit hjem. 

Gafler er et nyttigt redskab til måltidet, der gør det lettere at spise mad, uden at gøre dine fingre beskidte. De er uundværlige for ethvert køkken, og kan bruges til at spise alle typer af mad. De kommer i mange forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde den perfekte gaffel til dine behov. Du finder blandt andet ikke kun almindelige gafler til aftensmad her hos Føniks, du finder også gafler der egner sig godt til en ordentlig steak og sammen med vores steak knive kan du få et fantastisk sæt kniv og gaffel sæt til steaks. Nyd et lækkert stykke kød med en af vores holdbare gafler. 

Er du mere til dessert så finder du også flere former for dessertgafler i vores sortiment. Du kan, som altid, også bruge en af vores skeer til dessert, men en dessertgaffel kan give dig det ekstra du har brug for når du har gæster til fin middag. Vi har et blandet udvalg, så du kan vælge det design og materiale du foretrækker.

Du finder vores sortiment af gafler her på siden, hvor du helt selv kan finde det materiale, størrelse og design du finder mest passende til dit hjem. Er du interesseret i bestiksæt, hvor du får det hele samlet, så finder du også bestiksæt i vores sortiment der kan inkludere ekstra bestik der ikke kun er den klassiske treenighed af gaffel, kniv og ske. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af gafler? 

Er du interesseret i vores udvalg af gafler, men har nogle spørgsmål, så er du altid rigtig velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail, telefon eller chat. De sidder parate i hverdage mellem kl. 11 og 17 for at vejlede dig med dine køb.