Resultater: 17
Resultater: 17


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en MacBook Air?

Prisen på en MacBook air varierer alt efter hvilken model du er interesseret i, men ofte vil du finde at prisen ligger i den avancerede ende med omkring 8.000 kr. 

Hvilken MacBook Air er bedst?

Du kan forvente samme gode kvalitet fra alle modeller af MacBook Air, men hvis du skal have den bedste i forhold til hardware, bør du oftest investere i den helt nyeste model. 

Hvad er forskellen på Pro og Air?

De største forskelle mellem MacBook Pro og MacBook Air er prisen, størrelsen og vægten. Med en Air får du en smallere og mere letvægtigt bærbar. 

Hvad er en MacBook god til?

Du kan bruge en MacBook til det samme som du kan med enhver anden bærbar, uanset producent, men med en MacBook har du muligheden for at bruge velkendte Apple programmer der ikke er mulige med blandt andet Windows computere. 

Hvilken MacBook skal jeg vælge 2023?

Har du brug for at vælge en bærbar computer til studiet, så vil en MacBook Air være det oplagte valg grundet dens størrelse. 

Hvad er bedst MacBook Pro eller Air?

Dette afhænger af dine ønsker til din MacBook. Har du brug for en kompakt studievenlig computer, så er en Air god, har du derimod brug for en MacBook med en helt masser power til kraftfulde programmer er en Pro god. 

MacBook Air - en computer fra Apple med fantastisk ydelse

MacBook Air er en af de mest populære bærbare computere fra Apple. Den har været på markedet siden 2008 og har siden da udviklet sig til at blive en af de mest populære og alsidige bærbare computere på markedet siden da. MacBook Air er designet til at være stilfuld, kompakt og let, så den nemt kan tages med overalt når du skal på farten. Grundet dens størrelse, kan den også med nemhed passe ned i de fleste tasker om det er håndtasken eller computertasken. 

Du kan forvente et tyndt, stilrent og slank design, som gør den endnu mere kompakt end andre modeller fra Apple. MacBook Air har også det velkendte udseende du kender fra Apple MacBooks med dens enkle, men elegante, aluminiums udseende. Ikke nok med at selve designet er stilrent, enkelt og kompakt, så kan du også forvente en mindre skærm fra Apple MacBook Air-serien der derfor også gør den ideel til studiearbejde. Ofte kan du finde flere modeller i serien der kommer en skærmstørrelser på blandt andet 11.6 tommer og 13.3 tommer - hvor, på trods af skærmstørrelsen, du kan forvente en enestående visuel klarhed fra skærmen. Du får høj skærmopløsning, der gør at du med lethed kan se selv de mindste detaljer i film, serier og billeder som du ser på din MacBook Air. 

Selvom en MacBook Air har et kompakt design, så har den også stadig et virkelig kraftfuldt batteri, der kan holde maskinen kørende i op til 12 timer på bare en enkelt opladning. Dette gør den perfekt til at tage med til udendørsaktiviteter, da den bærbare ikke vil løbe tør for strøm med det samme. Ikke nok med det langvarige batterilevetid, så har Apple formået at indbygge noget fantastisk hardware der holder til lidt af hvert. Du kan derfor roligt tage din MacBook Air med dig på farten uden bekymringer, hvor du dog kan finde sleeves til computere i vores sortiment, der kan beskytte din MacBook yderligere når den er i tasken eller i hånden. 

Med en MacBook Air kan du forvente at få de fleste velkendte programmer og applikationer, som du kender fra andre computere, der hjælper dig med at udføre alle nødvendige opgaver på din computer. Du finder blandt andet programmer som Safari, til at browse internettet med, iTunes der lader dig lytte til de nyeste sange fra dine favorit musikere, Photos, Mail og meget mere. Du kan finde programmer der hjælper med at redigere billeder og film, så du kan uploade hjemmevideoer og redigerede billeder til de forskellige sociale medier som du er en del af. Har du brug for at kommunikere med venner og familie, og har du en iPhone, så kan du nemt og enkelt chatte med enhver du kender gennem iMessage på din MacBook Air. Så kan du let holde kontakten uden at skulle tage din iPhone frem når du skal svare på beskeder. Hvis du vil holde styr på alle dine billeder, videoer, filer eller andet, så kan du benytte dig af iCloud der giver dig muligheden for at gemme alle dine filer og data i skyen så du nemt kan tilgå dem gennem dine forskellige Apple enheder. 

MacBook Air er en utroligt alsidigt og kraftfuldt bærbar computer, der er perfekt til både professionelle og almindelige brugere. Det er et godt valg for dig, der ønsker en stilfuld, kompakt og let bærbar computer, der kan håndtere alle dine personlige og professionelle opgaver. Med en MacBook Air får du et stort udvalg af funktioner og applikationer, der gør din hverdag endnu nemmere. Det er let at forstå hvorfor en MacBook Air er en af de mest populære bærbare computere der er på markedet.

Lad en MacBook Air være din nye bedste ven som studerende

Mange studerende har brug for en bærbar computer, som kan hjælpe dem med at holde styr på deres skoleopgaver, projekter og daglige opgaver. MacBook Air er den perfekte computer til dette for de studerende, der ønsker en kraftfuld, bærbar maskine der ikke går på kompromis med noget som helst. 

Med en MacBook Air får du, som sagt, en bærbar med en ultra slank, elegant og kompakt design, der også imponerer med dens ydeevne. Den kan blandt andet have 11.6” til 13.3” højopløseligt Retina-display med True Tone-teknologi, så du kan se klare farver og kontrast. Den er udstyret med en processor, der leverer hurtige opstartstider og giver en responsiv brugeroplevelse. Med en Apple MacBook Air får du en computer til studerende der virkelig kan noget. Dens lange batterilevetid sørger for at du kan bruge din computer i flere timer af gangen, så du ikke er afhængig af at have en stikkontakt nær dig. MacBook Air har et stort udvalg af programmer og applikationer, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din studietid. Det kommer forudinstalleret med Apples nyeste styresystem, macOS, som har mange nyttige funktioner, herunder muligheder til at organisere dine opgaver, dele filer og synkronisere dine dokumenter. Der er en række andre apps og programmer, der kan hjælpe med at håndtere projekter og skoleopgaver. Du kan også få adgang til populære programmer som Microsoft Office og Adobe Creative Cloud. Dette gør det lettere at arbejde med komplekse projekter og skrive rapporter.

En studiecomputer skal ikke kun være effektiv til studiearbejde, den skal også kunne fungere som den ultimative underholdningsmaskine. En MacBook Air forbedrer nemlig også den konventionelle lydoplevelse takket være et par indbyggede højttalere og et støjsvagt tastatur. Så kan du se alle dine serier, film og andet direkte på din MacBook med fantastisk lyd og billedkvalitet. Skal du chatte med dine venner? Så kan du bruge din MacBook Airs webcam så du kan FaceTime med dine venner, familie og klassekammerater. 

MacBook Air er en af de mest populære bærbare computere til studerende. Det er let, kompakt og kraftfuldt nok til at håndtere mange skoleopgaver, og det har et stort udvalg af programmer og applikationer, der kan hjælpe med at få mest muligt ud af din studietid. Det er også overkommeligt prissat, så det er et godt valg for studerende, der vil have en kraftfuld computer til en rimelig pris.

Vil du købe en billig MacBook Air? - Se vores refurbished MacBook Air udvalg

Har du brug for en ny computer og vil du gerne investere i en Apple MacBook Air da den passer lige præcis til dine behov og ønsker men budgettet er der bare ikke til det? Så kan du se vores udvalg af refurbished MacBook Air igennem. Her finder du brugte MacBooks til virkelige fornuftige priser, som enhver kan være med til uanset budget. Vores udvalg af refurbished Apple produkter kommer fra upcycle it der også har refurbished iPhones, refurbished iPads og andre refurbished MacBooks. Du kan derfor finde lidt af hvert til budgetvenlige priser, men stadig samme gode kvalitet. 

En Refurbished MacBook Air er en brugt bærbar computer fra Apple, som er blevet opkøbt fra en virksomhed hvor den er blevet brugt til kontorbrug, hvor den er blevet opgraderet og repareret hvor det er nødvendigt. Du kan derfor forvente en brugt MacBook Air, hvor du ikke kan mærke at den er brugt, da den er blevet opgraderet. Ofte vil det sige at et batteri, skærm eller andet hardware er blevet opdateret med et nyere et, så den er lige så funktionsdygtig som en nyere MacBook Air. Du finder disse i tre forskellige grades: A, B og C, hvor du kan vælge den grade der giver bedst mening for dig i forhold til pris og æstetisk kvalitet.

Du kan derfor finde flere refurbished MacBook Air modeller til overkommelige priser her hos Føniks Computer. Så gør noget godt for miljøet, og din pung, ved at investere i upcycle it.

Har du andre spørgsmål til vores udvalg? 

Er du interesseret i en af vores Apple MacBook Air, men er i tvivl om bestemte specifikationer, ydeevne eller andet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeservice. De sidder parate på mail, telefon og chat i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden - vi ser frem til at vejlede dig med dit køb af en MacBook Air fra Apple.