Kunne du tænke dig at streame, mens du gamer og få en masse views? Så har vi helt sikkert udstyret til dig. På denne side kan du se nærmere på vores udvalg af udstyr til optagelse og streaming. Det kan fås til aldeles skarpe priser! Vi har gjort os umage for at samle et udvalg af streamingudstyr fra de bedste mærker i branchen for at sikre, at du kun får kvalitet i topklasse, når du handler med os. Med det rette streamingudstyr bliver det legende nemt at få gang i livestreaming, så tag et kig på udvalget nedenfor, og find det, du skal bruge.

Resultater: 50
Resultater: 50


loader

Skab et streamingfællesskab med det bedste live streamingudstyr

Livestreaming og optagelse af computerspil er mere populært end nogensinde før. De helt store streamere har flere hundredtusinder seere, og det er både spændende og lærerigt at se optagelser fra de bedste gamere. Foruden underholdningsfaktoren er der faktisk gode penge at tjene for succesfulde streamere. Flere og flere streamere investerer i streamingudstyr og lever af det, der før var deres hobby.

Er man selv livestreamer, så er det ekstremt vigtigt, at man har udstyret i orden. De nyeste teknologier i streamingudstyr giver et fantastisk billede og fremragende lyd, der gør livestreaming til en yderst behagelig oplevelse. Men seerne har også vænnet sig til, at billedet og lyden er i orden. Hvis ens live streamingudstyr ikke er i topkvalitet, kan man på den måde miste seere eller ikke opnå sit fulde potentiale.

Der er heldigvis mulighed for at finde godt udstyr til livestreaming hos Føniks Computer. Vi kan blandt andet tilbyde dig live streaming- og optagelsesudstyr fra producenter som AVerMedia, Blue Microphones, Logitech og Microsoft. Disse mærker forstår sig på kvalitet og pålideligt streamingudstyr. Vi opdaterer jævnligt vores udvalg med deres nyeste produkter for at sikre en høj kvalitetsstandard. Læs mere herunder for at finde ud af, hvad du skal bruge til livestreaming.

Platforme og fordele ved livestreaming

At streame sig selv spille computer er ekstremt populært, men det er på ingen måde det eneste, man kan streame. Faktisk er der et utal af forskellige slags livestreaming. YouTube Gaming, Facebook Gaming og Twitch er populære platforme især til gaming. Men der er også Mixcloud og Picarto til de kreative sjæle og kunstnere. Der er LinkedIn Live til forretning og networking. Der er også salgsorienteret livestreaming på Amazon Live. Uanset hvad dit budskab er, kan du få det ud til et publikum via livestreaming.

Hvis du gerne vil livestreame på tværs af forskellige platforme samtidig, findes der også Restream, hvor du opretter en bruger og får adgang til en stor håndfuld live streamingplatforme. Det, du livestreamer på Restream, genudsendes så til dine valgte streamingtjenester. Hvad end du vil streame interviews, podcasts, præsentation af produkter eller gaming, er du dækket ind. Der er utænkeligt mange muligheder for livestreaming. Det kræver selvfølgelig bare det rigtige live streamingudstyr.

Webcams der giver det bedste billede

De mest populære streamere har ikke kun et godt koncept. Deres kvalitet ligger også i at formidle hvad for en person, de er. Måske kan man høre på dem, at de har god humor eller er virkelig dygtige til det, de laver. Men man får kun et rigtigt helhedsindtryk af dem, når man også ser dem. De store livestreamere har næsten altid et webcam iblandt deres udstyr til livestreaming. Godt streamingudstyr er svært at undvære for dig, der gerne vil livestreame.

Blandt vores streamingudstyr har vi webcams fra mærker som Logitech, Microsoft og AVerMedia, hvoraf nogle optager med en opløsning på 1080p. Det betyder, at dine viewers kan komme til at se et detaljerigt billede af dig og lære dig bedre at kende. Flere af dem har indbyggede mikrofoner, hvilket kan være ret smart – især hvis man bevæger sig rundt i rummet, mens man livestreamer. Nogle har automatisk fokusindstilling, så dit streamingudstyr kan nå et professionelt niveau.

Vi har webcams i forskellige størrelser, og som passer til forskellige styresystemer. Selvfølgelig er der også webcams til budgetvenlige priser og high-end webcams. Du kan få webcams med ansigtsgenkendelse, sikkerhedslåseåbning, Skype-kompatibilitet og meget mere. Kort sagt, vi har videooptagelsesudstyr til livestreaming, der dækker de fleste behov.

Videooptagelsesadapter og mikrofon er vigtige komponenter i streamingudstyr

Til sit streamingudstyr kan man ligeledes få brug for en videooptagelsesadapter – også kaldet et Capture Card. Med sådan et kan man optage det gameplay, man producerer på sin computer og gemme det til senere eller livestreame det direkte til en streamingtjeneste som Twitch. Vær altid sikker på, at videooptagelsesadapteren er kompatibel med resten af dit livestreamingudstyr og din computer. Vær også opmærksom på, at din hardware skal være stærk for det mest flydende resultat med en videooptagelsesadapter.

Det eneste, der kan være lige så frustrerende som dårligt billede, når man ser livestreaming, er dårlig lyd. Derfor anbefaler vi, at du overvejer en af vores mikrofoner, som er udvalgt specielt til vores live streamingudstyr. Vi tilbyder eksempelvis mikrofoner fra Arozzi og Blue Microphones. Du kan bl.a. vælge mikrofoner fra Arozzis Sfera-serie eller Colonna-serie, der har kondensatorkapselteknologi. Denne teknologi opfanger lyd bedre og mere fintfølende end dynamiske mikrofoner. De kommer også med justérbare stativer og hovedtelefonstik med lydkontrol. Vi går meget op i, at dit streamingudstyr kan indstilles til dine præferencer.

Generelle råd til livestreaming

Ud over at investere i noget godt live streamingudstyr, gør du både dig selv og dine seere en tjeneste ved at investere i en god computer med stærk hardware. Det kunne være en stærk processor fra AMD Ryzen eller Intel Core og et nyere grafikkort fra NVIDIA GeForce. Livestreaming og gaming tilsammen kan være krævende for computeren. Hvis din PC ikke kan trække læsset fra streamingudstyret, kan det betyde lag og FPS-drops, og så forsvinder ens seere forståeligt nok meget hurtigt. Godt streamingudstyr og en god computer er derfor helt essentielt for, at processen lykkes.

Derudover er det helt klart fordelagtigt med en god netværksforbindelse. Livestreaming vil stille visse krav til din forbindelse. Her er WiFi formentlig ikke tilstrækkelig. Det bedste ville være en god connection, hvor computeren er forbundet til routeren via netværkskabler. Det vil i sidste ende give den mest stabile livestream. Hos Føniks Computer har vi, udover streamingudstyr, computere med stærk hardware. Og du kan opgradere din egen computer med stærke grafikkort eller RAM fra vores sortiment. Vi fører også forskellige løsninger inden for netværksforbindelse som netværkskabler og netværkskort.

Gør dig klar til gode stunder med dine seere: Find det bedste live streamingudstyr!

Med udstyr til livestreaming fra Føniks Computer er der ikke længere noget, der holder dig tilbage. Vi forbereder os bedst muligt på en fremtid med masser af livestreaming ved at udbyde live streamingudstyr i topkvalitet. Konkurrencen bliver kun hårdere, og derfor må man ikke gå ned på det gode billede og den gode lyd, man får med det bedste streamingudstyr.

Tilbage er der bare at sige: giv den gas! Når du har samlet noget moderne streamingudstyr og er kommet i gang, kan det hurtigt tage fart. Pludselig kan du have samlet en masse mennesker omkring din stream, og det kan give utroligt mange underholdende timer for alle parter.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du er i tvivl angående valg af streamingudstyr eller i forhold til udvalget generelt. Vores personale sidder klar til at hjælpe dig i gang med at livestreame hurtigst muligt.