Resultater: 9
Resultater: 9


loader

NZXT Audio – et økosystem af fantastisk lyd

Om du sidder og lytter til musik, ser film og serier eller sidder og gamer, så er en høj lydkvalitet altid vigtig. Det er en stor del af den måde, man interagerer med medier på, og derfor er intet mindre end det bedste godt nok.

Her kommer NZXT Audio ind i billedet. Det er et økosystem af Relay Audio produkter, der især er skabt med gaming i tankerne. Hvis du gerne vil have de ultimative oplevelser med lyd, så er disse produkter det oplagte valg.

Mød Relay Audio familien

NZXT Audio er blevet holdt kort og kontant. Det gør det nemt for dig at finde rundt i, og du kan dermed være sikker på, at der kun er produkter af høj kvalitet at vælge imellem. Du kan se frem til fremragende lyd via:

  • NZXT Relay headset
  • NZXT Relay højtaler
  • NZXT Relay subwoofer
  • NZXT Relay SwitchMix

Hver og et af disse NZXT Audio produkter er i absolut topklasse og kan, foruden SwitchMix, bruges hver for sig med helt utrolige resultater. Selvom både headset, højtaler og subwoofer har meget at byde på hver for sig, så opnår de dog et helt nyt niveau sammen, især når SwitchMixen tages i brug.

Relay headset

Med et NZXT Relay headset får du et kablet letvægts gaming headset med komfortabelt memory foam og utroligt gode specifikationer. Det kan bruge stil hvad som helst, men skinder i den grad, når der skal games til den helt store guldmedalje.

Via headsettets 40 millimeter drivere skabes der en lydprofil, der lader dig høre hver en lyd i et computerspil helt klart. Samtidig simuleres 3D lyd til perfektion, så du kan høre præcis hvilket retning en given lyd kommer fra.

Hertil er der selvfølgelig også en mikrofon, der tydeligt opfanger din stemme, imens den udvisker baggrundsstøj, så du nemt kan kommunikere med dine venner. NZXT Audio er en linje af produkter, hvor der er tænkt på det hele.

Relay højtaler og subwoofer

Nogen gange er man ikke interesseret i at have et headset på. Nogen gange skal lyden fylde hele rummet, når du gamer, lytter til musik eller ser film og serier. Det er NZXT Audio familien godt med på, ogderfor kan du få Relay højtalere.

Med 80 watts fylder de lokalet med uovertruffen lydkvalitet, så du kan nyde hvad som helst på lige din måde. Skal der virkelig være bass på imens? Så er er en Relay subwoofer vejen frem. Med 140 watt og en lækker, dyb bass får du de fedeste NZXT Audio oplevelser.

Relay SwitchMix – skift automagisk

Lyd kan være helt magisk, og det bliver ikke mere magisk end med NZXT's Relay SwitchMix. Denne enhed giver dig et væld af muligheder, der gør det nemmere og federe, når du skal arbejde med NZXT Audio økosystemet.

Relay SwitchMix lader dig nemt styre både lydniveau på computerspil og mikrofon, uden at du behøver gøre en eneste ting på selve din PC. Det er endnu nemmere end at skrue op og ned på dit tastatur, og du har flere muligheder at gøre brug af.

Derudover giver denne enhed dig også muligheden for på magisk vis at skifte imellem headset og højtaler. Alt du behøver at gøre, er at tage headsettet af og hænge det på din SwitchMix, så går højtalerne i gang i stedet. Det er helt automatisk, eller som NZXT siger, helt automagisk!

Stort udvalg til computere og gaming

Ud over NZXT Audio byder denne fabelagtige producent også på rigtig meget andet. De er nemlig specialister indenfor computere og gaming, og målet er oplagt: udstyr i ekstremt høj kvalitet.

Hvis du skal have den bedst mulige vandkøling til din computer, så kan du for eksempel overveje en NZXT Kraken. Er dette ikke nok til at køle PC'en ned, så se på deres udvælg af blæsere. Skal du til at bygge en stationær fra bunden, så kan dette gøres i et NZXT kabinet.

Vil du vide mere om NZXT Audio?

Er du lige så interreseret i NZXT Audio som vi er? Har du stadig nogle spørgsmål om et eller flere af produkterne? Så vil vi med glæde hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Alt du behøver at gøre, er at tage fat i vores kundeservice.

Du kan få fat i os ved at ringe indenfor vores åbningstider, og ellers er det bare at skrive en besked på mail eller i vores chat. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, uanset om det så omhandler NZXT Audio eller noget helt andet.