FRITUREGRYDE

Er du helt vild med pommes frites med den lækre, gyldne og sprøde skorpe, mens de er bløde og saftige indeni? Så er du kommet til den rigtige side. Her har vi samlet et udvalg af de bedste frituregryder. Vi har eksempelvis kvalitetsprodukter fra FRITEL, De’Longhi, Tristar og Bestron. Der er både prisvenlige og avancerede modeller, som du kan sortere efter her på siden. Hvis du skal have fish and chips eller churros til julen, så kan du lige så godt gøre det hjemmelavet med din egen frituregryde – også en sikker måde at imponere gæsterne på! Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til sortimentet.

Resultater: 54
Resultater: 54


loader

Frituregryder til alle formål - Køb din alt-i-en løsning til stegning og friture online

En frituregryde er et ideelt redskab til alle, der ønsker at tilberede velsmagende og sprøde retter. Uanset om du er en professionel kok eller en erfaren hjemmechefs, kan vores udvalg af frituregryder tilfredsstille alle dine kulinariske ønsker.

Vælg mellem en lang række frituregryder med varierende størrelser og funktioner. De fleste af vores modeller er designs med henblik på sikkerhed, brugervenlighed og en lav vedligeholdelse. Køb din alt-i-en løsning til stegning og friture online på vores webshop.

Hvordan rengør jeg min frituregryde korrekt?

Først og fremmest skal du altid lade din frituregryde køle helt af, inden du begynder rengøringen. Derefter skal du tømme olien og tørre gryden med køkkenrulle. Hvis gryden er særligt beskidt, kan du anvende en mild sæbevandsløsning og en svamp eller børste til at skrubbe overfladen.

Kan jeg bruge min frituregryde til at tilberede andre retter end frituremad?

Ja, du kan også bruge din frituregryde til at lave andre retter som fx donuts og nuggets.

Hvor mange liter fritureolie skal jeg bruge i min frituregryde?

Det afhænger af størrelsen på gryden. Kontroller beskrivelsen af det specifikke produkt for mere information.

Hvad er temperaturen på fritøsen normalt sat til?

Temperaturen varierer alt efter hvilken type mad, du ønsker at tilberede. De fleste frituregryder har en rækkevidde på 130-190 grader Celsius.

Hvor lang tid tager det at opvarme fritureolien i gryden?

Det afhænger af mængden af olie og varmeindstillingerne. De fleste frituregryder varmes hurtigt op og tager normalt kun nogle få minutter at opvarme.

Kan jeg genbruge fritureolie fra min frituregryde?

Ja, så længe olien er blevet filtreret og opbevaret korrekt.

Hvordan opbevarer jeg min fritureolie korrekt?

Du bør opbevare din fritureolie i en beholder med et tætsluttende låg og placeret på et køligt og mørkt sted. Undgå direkte lys og høje temperaturer.

Fordele:

  • Sikker og brugervenlig betjening
  • Lav vedligeholdelse og let rengøring
  • Frituregryder til forskellige formål og størrelser
  • Perfekt til tilberedning af sprøde retter
  • Hurtig og jævn opvarmning af olien

Ulemper:

  • Kan tage plads i køkkenet
  • Potentielt farligt ved forkert brug
  • Kræver brug af fritureolie, som kan være usundt ved overforbrug