Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Dell Vostro serien – den perfekte arbejdscomputer

Dell Vostro serien er for dig, der søger en prisvenlig arbejdshest, der kan følge med på de lange arbejdsdage. Udformet i et enkelt og tidløst design, er Dell Vostro serien både funktionalistisk og stilet, hvilket sender et klart signal til dine omgivelser om professionalisme.

Derudover gør designet Dell Vostro serien til en oplagt rejsepartner og uanset om du er i toget, på café eller i et venteværelse, kan du bruge tiden fornuftigt. Det er altså et utroligt godt bud, hvis du skal bruge en bærbar computer til arbejde.

Dells populære bærbarserie har også en exceptionelt strømbesparende kvalitet, så du slipper for alt for mange upraktiske afbrydelser, når du ikke er i nærheden af et strømstik. Dell Vostros modeller er driftsikre, slidstærke og brugervenlige, og trods den lave vægt er disse bærbare spækket med smarte features.

Du kan blandt andet få Dell Vostro bærbare med 360-graders hængsel, der muliggøre at skifte mellem fire forskellige tilstande, herunder staffeli tilstand og tablet tilstand.

Disse features varierer selvfølgelig fra model til model, men vil du være sikker på at dine behov er dækket så kan du bruge vores filterfunktion til højre på siden. Her har du mulighed for at vælge din foretrukne processor type, RAM, harddisk type, GPU, med mere.

De populære Dell bærbare leveres selvfølgelig med de nyeste versioner af Windows så du kan komme i gang med arbejdet med det samme. Om du søger en ny studie-pc eller en arbejdsstation til kontoret så er Dell Vostro serien en oplagt, pålidelig løsning, der ikke vælter budgettet. 

Hvad koster en Dell Vostro ?

En af de bedste ting ved Dell Vostro serien er prisen. Du får nemlig en virkelig god bærbar til meget billige penge. Hos Føniks computer er vi altid skarpe i prisen, og går højt op i at tilbyde det bedste til vores kunder.

Det betyder naturligvis også, at vi er konkurrencedygtige angående priserne på vores produkter. En Dell Vostro er ikke den billigste serie fra Dell, men hvis du mangler en virkelig god og stabil arbejdscomputer er pengene altså godt givet ud. 

Hos Føniks computer har vi et stort udvalg af bærbar computere fra Dell Vostro serien i forskellige prisklasser. Du kan for eksempel få vores billigste model til kun 3.565 k, hvor vores dyreste koster 10.952 kr. Du kan derfor frit vælge ud fra dit budget. Du kan også se på vores andre Dell bærbare, hvis du tror, at en af de andre serier er mere dig.

Har du ikke behov for en helt lige så hurtig og kraftig bærbar PC som den dyreste model, så kan du sagtens vælge en af de billigere Dell Vostro modeller, og samtidig få en god bærbar computer. De er alle optimerede til arbejde og skabt i virkelig høj kvalitet.

Hvad er RAM? 

RAM er computerens korttidshukommelse. Hver gang du kører et program, lagrer computeren midlertidig data ned på RAM kortet. Har du derfor mange programmer åbne på samme tid, så bruger du af det samlede antal GB RAM.

Samtidig har det betydning for, hvor hurtig din pc er, når du har programmerne åbne. Skal din computer kunne multitaske, så foreslår vi at se efter en Dell Vostro med rigeligt med RAM, og helst også en god processor.

Hvor mange GB RAM skal jeg vælge? 

Hvor mange GB Ram du skal vælge i din Dell Vostro kommer an på, hvilke programmer den skal kunne trække, hvor hurtig du forlanger den skal være, og hvor mange programmer du skal have åbne på samme tid. Så hvor mange GB RAM du skal vælge, handler om, hvordan din adfærd på computeren er, og hvad dit behov er.

Hos Føniks Computer forhandler vi Dell Vostro modeller med 8 GB RAM og op til og med 16 GB RAM. 8 GB RAM er ofte standarden på en bærbar, og derfor et passende antal RAM til dig, som ikke har behov for at køre de vildeste programmer, men har et meget almindeligt forbrug af programmer til dit arbejde. Der vil sjældent være noget at bekymre dig om.

Har du derimod brug for at have væsentlig tungere programmer kørende på samme tid, så skal du vælge en Dell Vostro med 16 GB RAM. Nogen gange er det bare mere nødvendigt, at din computer kører hurtigt og ikke bliver overvældet af mængden af programmer du kører samtidig. Her er en Dell Vostro med 16 GB RAM et rigtig godt bud på en bærbar, som du med fordel kan få meget ud af. 

Hvilken skærmstørrelser tilbyder Dell Vostro?

Dell Vostro serien fås med tre forskellige skærmstørrelser. Størrelsen på en skærm måles i tommer. Dell Vostro fås med 14 tommer, 15 tommer og 16 tommer skærme.

Du kan derfor frit vælge mellem et stort udvalg af skærme, alt efter hvad der passer dig bedst. For selvom en stor skærm lyder godt, så betyder det også, at bærbaren er større og tungere. Overvej derfor, hvad du skal bruge din Dell Vostro til, inden du vælger den for stor eller lille skærm.

14 tommer skærme har målene:

Bredde: 31 cm til 33 cm. 

Højde: 17,4 cm til 18,6 cm.

15 tommer skærme har målene:

Bredde: 33,2 cm til 35,2 cm.

Højde: 18, 7 cm til 19,8 cm. 

16 tommer skærme har målene:

Bredde: 35,4 cm til 37,4 cm.

Højde: 19,9 cm til 21,0 cm. 

Nogle foretrækker en mindre bærbar, som er nem at have med i computertasken. Andre medarbejdere foretrækker en stor skærm. Igen, det kommer også meget an på hvad bærbaren skal bruges til, og hvilke behov du har.

Hos Føniks Computer anbefaler vi, at du spørger dine medarbejdere, hvad de foretrækker at arbejde på. På den måde sikre du dig et godt arbejdsmiljø, og de kan få en bærbar PC de bliver glade for. Skal I bruge op til flere bærbare, eller andet vi sælger, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos os.

Har du nogle spørgsmål om Dell Vostro bærbare? 

Hvis du er i tvivl om hvor mange GB RAM du har brug for, hvilken processor du skal have eller hvor stor en skærmstørrelse der passer til dig eller dine medarbejdere, så skal du altid være velkommen til at spørge os.

Vi ved en masse om bærbare computere fra Dell, og vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste Dell Vostro arbejdscomputer. Du må altid gerne ringe til os med dine spørgsmål på tlf: 70 60 60 64, skrive en mail eller en besked på vores chat. Så sidder vores eksperter klar til at vejlede dig.