HP 2-i-1 banner.
 

Er du storforbruger af både tablet og bærbar? Ønsker du nogen gange, at du kunne få en hybrid, hvor de to produkter er fusioneret sammen til ét? I så fald er du kommet til den helt perfekte side. Her kan du nemlig se vores stærke udvalg af HP 2-i-1 bærbare computere. Med en HP 2-i-1 laptop kan du hurtigt og behændigt skifte imellem bærbar og tablet mode. Al tablettens frihed med al computerens ydeevne - nu tilgængelig ved dine fingerspidser og justerbar alt efter, hvad du er i gang med. Så hvis tanken om en tablet og bærbar hybrid tiltaler dig, så se vores udvalg igennem. Når du har fundet det, du vil have, skal du bare bestille det, og så skal vi nok sende det fragtfrit til dig.

Resultater: 41
Resultater: 41


loader

Hvad er en HP 2-i-1 bærbar?

Alle er udmærket godt klar over, hvad en computer overordnet er – om den så er stationær eller bærbar. Det bliver ligeledes svært at finde nogen, der ikke kan sætte fingeren på, hvad en tablet er for en enhed. Begge dele er arter af teknologi, der har gjort et indtog i folks hverdag, og derved er blevet en stor del af folks liv. De fleste bruger enten en PC eller en tablet, eller ligefrem begge dele, som er det en naturlig del af dem selv – det morderne menneske er i sandhed kommet i en venligsindet symbiose med teknologien.

Og det giver god mening. Tablets og bærbare er behændige og ekstremt brugbare både på arbejdet og i fritiden. Du har et hav af information og funktionalitet lige ved fingerspidserne, og til mange af ens gøremål i hjemmet og på arbejdet er det efterhånden næsten utænkeligt, at man ikke har adgang til teknologien. Det kan dog for mange godt begynde at føles som om, at der kommer lige lovligt meget teknologi ind i deres hverdag. Hvor end man kigger hen, er der elektroniske apparater der har gjort deres indtog: tablet, computer, fjernsyn, mobil og meget mere. Det er ikke en som sådan dårlig ting, men nogen gange kunne det være rart at være lidt mere minimalistisk anlagt, i forhold til hvor meget alle disse produkter får lov fysisk at fylde i ens liv.

En god mulighed er at slå noget af det sammen. En traditionel bærbar er allerede et udmærket eksempel på et hybridprodukt. Den tager alt det, du kender fra den stationære computer, og alt udstyret dertil, og smider det sammen i én handy maskine. Bærbaren er efter sin opfindelse blevet udviklet endnu mere i retning af at være hybridteknologi. Den er nemlig blevet slået sammen med tabletten i 2-i-1.

En HP 2-i-1 bærbar er i virkeligheden en hybrid imellem en bærbar og en tablet. Det betyder, at det er nogle meget forskellige produkter, der kan findes i en sådan kategori. Med en 2-i-1 ender du derfor med en touchscreen, som du kender det fra en tablet, samtidig med at du også har et tastatur dertil. Det er det bedste fra begge verdener på én gang. Herefter er det altid et spørgsmål om, om din 2-i-1 skal minde mere om en tablet eller mere om en bærbar – det kommer selvfølgelig an på, om det er funktionerne fra en bærbar eller en tablet, du gør mest brug af.

HP 2-i-1 – dobbelt så mange fordele

Der er to slags 2-i-1 laptops at vælge imellem. Der er en konvertibel bærbar computer, hvor tastatur og skærm hænger urokkeligt sammen – ofte kan tastaturet foldes væk på en eller anden måde, hvis man vil i fuld tablet mode. Den anden mulighed er en hybrid bærbar computer, også kaldet en aftagelig, hvor tastaturet og skærmen kan skilles ad, hvis man vil gå i fuld tablet mode.

HP 2-i-1 bærbare giver mange fordele kontra at have en bærbar og en tablet. Den mest åbenlyse fordel er, at du slipper for at tage både en bærbar og en tablet med dig, hvis du bruger begge dele. En tablet vejer ikke særlig meget, og efterhånden kan man få rigtig mange bærbare computere, der ligeledes er langt nede i vægt. Det kan alligevel være ret upraktisk at skulle bære begge dele samtidigt. Her er en 2-i-1 et godt valg, da du får al funktionaliteten af både en bærbar computer og en laptop i ét let transportabelt produkt.

Det at man får en tablet med funktionaliteten af en bærbar, er også ekstremt fedt for dig, der ofte vil gøre brug af tabletdelen af din 2-i-1. Det er fordi, du på denne måde får adgang til en tablet, der nyder godt af hardwaren fra en PC – hvilket gør at en HP 2-i-1 sætter fart og funktionalitet op, når du bruger den som en tablet.

En anden fordel er også, at du i hjemmet nemt kan gå fra arbejde til sjov. På grund af at en HP 2-i-1 er en bærbar, så kan du uden problemer betale regninger, surfe på internettet og meget mere – og du kan gøre det lige der, hvor det passer dig bedst, givet mobiliteten der er ved bærbare og tablets. Når du så er færdig med det, der skal løses på computeren, kan du uden problemer lave den om til en tablet, der har en lang række enkle, men utroligt underholdende, spil, du kan nyde. Det betyder også, at PC’en du bruger til de standard online arbejdsopgaver derhjemme, ligeledes kan gives videre til børnene, hvis de gerne vil have enten en computer eller en tablet at spille på. Produktet er i sandhed to i en.

Sidst, men ikke mindst, er en HP 2-i-1 også det perfekte værktøj til kontorarbejde, hvis du ikke skal køre stærkt krævende programmer til billedredigering eller videoredigering. Her er det på alle måder nødvendigt at kunne køre et skriveprogram, samt at have et tastatur til at skrive med. Alligevel er det ikke alt der foregår på et kontor, der hele tiden kræver et tastatur. Nogle gange er der mere kreative opgaver, hvor du kan nyde godt af friheden touchscreenen på en tablet byder på. Måske skal i brainstorme eller lave et flowdiagram? Så er det rart, at du hurtigt og nemt kan gå i gang med touchscreenen, og så supplerer med tastaturet eller gemme det væk efter behov.

Kort sagt, så er en HP 2-i-1 det oplagte valg, når du, selvsagt, kan gøre god brug af at have to produkter i et – en tablet og en laptop på samme tid. Det er ikke nødvendigvis produktet for alle og enhver, men hvis du er storforbruger af både bærbar og tablet, så er en 2-i-1 helt klart et valg, du bør overveje.

Gode tilbud ved Føniks Computer

Hos Føniks Computer bestræber vi os på, at have de produkter du har brug for. Om det så er en stationær computer, en bærbar PC, tablets, 2-i-1 hybrider eller noget helt andet. Så kig dig endelig omkring her på siden, hvis du synes en HP 2-i-1 lyder perfekt til dig, eller tjek resten af vores hjemmeside ud – der er helt sikkert noget fra Føniks Computer, du kan bruge.