På fcomputer.dk kan du få alt i netværk og tilbehør hertil. Her på siden finder du for eksempel vores sortiment af trådløse netværkskort. Står du og skal bruge et trådløst netværkskort, så er du kommet til den rette side. Se nærmere på udvalget af trådløse netværkskort nedenfor og find et trådløst netværkskort, der matcher med dine behov og ønsker.

Resultater: 401
Resultater: 401


loader

Vi har trådløse netværkskort til alle behov

Står du og mangler et trådløst netværkskort til din computer? Her hos Føniks Computer har vi helt sikkert den perfekte løsning til dig. Vi forhandler et bredt udvalg af trådløse netværkskort, og der er modeller i begge ender af prisskalaen. Dermed kan alle finde noget, der passer til deres budget og behov. For at imødekomme et felt som computerudstyr, der er i rivende og konstant udvikling, sørger vi for at følge med i de nyeste tilgange på markedet. Vi vælger nøje de bedste trådløse netværkskort fra de mest kvalitetsbevidste producenter.

Ved at kigge nøje rundt på siden kan du bedre spore dig ind på din foretrukne model. Men måske er du helt på bar bund, når det kommer til produkterne i dette sortiment. Derfor vil vi også meget gerne klæde dig bedst muligt på til at tage beslutningen om, hvilket trådløst netværkskort du skal have. Hvordan fungerer et trådløst netværkskort? Hvordan finder du af, hvad du skal bruge? Hvilke fordele er der ved denne løsning? Det vil vi besvare for dig herunder.

Hvad er et netværkskort med trådløs teknologi?

Et netværkskort med trådløs teknologi muliggør en forbindelse til et internet i form af et local area network (LAN) eller trådløst netværk. Kortet modtager et signal fra et det trådløse netværk og kan på den måde surfe på internettet. I første omgang modtager en trådløs router eller et access point information fra internettet. Disse data omdannes fra binær kode til radiobølger. Derefter udsendes radiobølgerne til det omkringliggende område. Da signalet består af radiobølger, kan det bremses eller stoppes af fysiske objekter. Derfor kan du altid forsøge at styrke signalet ved at fjerne fysiske forhindringer eller supplere dit netværk med en booster eller antenne, som du også kan finde her hos Føniks Computer.

Der er nogle rigtig gode grunde til at vælge denne løsning med et trådløst netværkskort. Et netværkskort med trådløs teknologi giver dig fleksibilitet. Det kan modtage signal ethvert sted, hvor et trådløst netværk findes. Så kan du tage din computer med til LAN weekend hos vennerne eller bruge den på kontoret. Derudover er et ryk i et internetkabel er også et ryk i netværkskortet. Den risiko, og løse forbindelser i ledningerne, slipper du for med et netværkskort med trådløs teknologi. Det er også en effektiv løsning, da hurtig overførsel af data mellem brugere bliver gjort mulig, og det nemt kan opgraderes. Trådløse netværkskort er generelt også prisvenlige og nemme at installere i forhold til andre lignende løsninger. Endelig har trådløse netværk en længere rækkevidde, end det er muligt at opnå med for eksempel kabler.

Vælg os for vores store erfaring

Afhængig af hvilken situation du står i, er der nogle ting, du kan bruge som hjælpemidler. Er du helt ny i forhold til trådløse netværkskort? Mange computere kommer med et netværkskort installeret. Som oftest fås bærbare computere med trådløse netværkskort – i dette tilfælde kan du finde det under din computers enhedshåndtering (på Windows). Denne funktion kan være nyttig, hvis du skal udskifte dit trådløse netværkskort af den ene eller anden grund. Så kan du hurtigt finde ud af, hvilket netværkskort, der passer i din PC, og hvordan du kan opgradere det. Vær dog opmærksom på, at det kan variere mellem styresystemer, hvordan du finder information om dit netværkskort.

Er du til gengæld godt bekendt med computere? Så ved du nok, at nogle stationære computere kommer uden et trådløst netværkskort. Her er det vigtigt at få valgt den rigtige model for en stabil forbindelse, og som er kompatibel med computeren. Samler du din egen computer, er det helt sikkert også en faktor, du på et tidspunkt er nødt til at tage stilling til. Mangler du svar på de mest tekniske spørgsmål, står vi klar med dyb indsigt i trådløse netværkskort. Tøv endelig ikke med at kontakte os.