Her på denne side kan du finde vores flotte sortiment af USB netværkskort. De smarte USB netværkskort er praktiske og lige til at bruge for alle og enhver. Står du og skal bruge et USB netværkskort, så er du kommet til den rette side. På fcomputer.dk finder du med sikkerhed det, du skal bruge. Se nærmere på udvalget nedenfor og find det USB netværkskort, der passer til dine behov.

Resultater: 498
Resultater: 498


loader

Vi har et flot udvalg af USB netværkskort

Ovenfor ser du vores store udvalg af USB netværkskort, og iblandt dem er der med stor sandsynlighed en model til dig. Det sikrer vi ved at tilbyde modeller i begge ender af skalaen – der er både tegnebogsvenlige og avancerede USB netværkskort. I den ene ende finder du kompakte modeller, der giver dig en solid netværksforbindelse og er nemme at tilslutte. I den anden ende kan vi tilbyde produkter med funktioner, du nok ikke tør drømme om, men som kan gøre livet meget nemmere for dig.

Nye innovationer rammer konstant markedet, og derfor tilføjer vi med jævne mellemrum nye modeller til vores store udvalg. I den proces sørger vi også for, at vi indhenter de bedste produkter fra de skarpeste producenter. Dermed har du her hos Føniks Computer de bedste muligheder for at finde et USB netværkskort, der passer til netop dine behov. Men hvad indebærer de behov? Måske er du helt på bar bund i forhold til dit valg. Derfor vil vi her forklare dig præcis, hvad et USB netværkskort er, hvordan det fungerer og hvilke fordele der er ved sådan en løsning.

Hvad er et USB netværkskort?

Først og fremmest kan det hurtigt slås fast, at et USB netværkskort er en af de hurtigste og nemmeste løsninger, du kan få til din computers netværk. Når du sætter dit USB netværkskort i din computers USB port, skal den modtage et signal. Dette signal kommer eksempelvis fra en trådløs router, der får binære data fra internettet, som den omdanner til radiobølgefrekvenser. Når den udsender disse radiobølgefrekvenser, kan fysiske genstande blokere for signalet. Derfor er det altid en god idé at skabe en så uhindret vej mellem din trådløse router og din computer og USB netværkskort som muligt.

Hvad angår ydeevnen, har nogle USB netværkskort antenner, der styrker signalet. Generationen af USB netværkskortet kan også være relevant. For eksempel kan forskellen på dataoverførselshastigheden mellem et netværkskort fra USB 2.0 generationen og USB 3.0 generationen være på op til 10 gange højere hastighed for de nye generationers vedkommende. Er du gamer, der leder efter et USB netværkskort, som giver en stabil forbindelse? Så bør du overveje en avanceret model med antenne eller fra en nyere generation. På den måde er du bedre garderet mod lag og problemer med latency i dine spil. Måske skal du bruge det til arbejdet eller streaming, og så kan du nok nøjes med mindre.

Fordelene ved netværkskort med USB

I forbindelse med netværkskort med USB står valget ofte mellem dette og f.eks. et PCI netværkskort. Et PCI netværkskort giver muligvis den mest stabile forbindelse, men der er nogle andre fordele ved et USB netværkskort, som i høj grad gør det værd at overveje sådan et. De omfatter blandt andet: Ingen kabler eller ledninger, ingen avanceret installering og muligheden for at bruge det på andre computere.

Først og fremmest sparer du kablerne med et netværkskort med USB. Du slipper for at skulle betale flere penge for dem, du slipper for besværet med at arrangere ledningerne og du slipper for at skulle kigge på ledningsrodet. Derudover kan et ryk i et kabel hurtigt være skadeligt for selve netværkskortet, en risiko, som elimineres med en trådløs løsning.

Et PCI netværkskort kræver ofte, at en tekniker eller computerkyndig tilkobler og installerer det. Med et netværkskort med USB får man et såkaldt ’plug and play’ produkt. Det kræver ikke meget mere end at man sætter det i sin computer. Den sidste fordel ved et USB netværkskort er, at man uden det store besvær kan putte det i en anden computer, hvis man ønsker at bruge det på mere end én enhed. Vi håber, det har gjort din beslutning i forhold til anskaffelse af USB netværkskort nemmere. Har du dog brug for, at vi besvarer nogle spørgsmål, må du endelig kontakte os!