LEGO

Både børn og voksne verden over elsker at bygge med LEGO, og her ved Føniks Computer har vi selvfølgelig et stort udvalg af de sjove LEGO klodser. Der er klassisk LEGO til børn og voksne, men der er også de større DUPLO klodser til de helt små, som lader alle aldre være med i legen. Du finder byggesæt med bygninger og figurer fra kendte film som Star Wars og Harry Potter, og der er også mere simple LEGO Classic sæt, hvor man kan slippe fantasien løs og bygge lige det, man drømmer om. Der er uendelige muligheder, når først klodserne slippes løs.

Resultater: 602
Resultater: 602


loader

FAQ

Kan alle klodser passe sammen?

Ja, LEGO er lavet, så alle klodser passer sammen. Det er noget af det, der gør det så populært.

Kan jeg bytte mit LEGO?

Er det uåbnet og ubrugt, så kan du bytte det hele i op til tre uger.

Kan små børn lege med LEGO?

Store børn kan godt, men til de helt små, så skal du vælge DUPLO, som har større kloder, som er mere sikre for de mindste.

lego knap lego knaplego knap

Et stort udvalg af LEGO ved Føniks Computer

LEGO er jo noget af det fedeste legetøj, der er på markedet, så derfor tilbyder vi her ved Føniks et bredt udvalg af figurer, byggesæt og meget mere fra innovative LEGO. 

Du finder de vildeste sæt, som både kan bruges alene og sammen. Med LEGOklodser er den nemlig ingen regler, som man skal følge. Kreativiteten kan slippes løs, når klodserne findes frem, og der er noget for de fleste.

Det kreative univers byder på leg for alle, og du finder æsker med temaer, som passer til de fleste interesser. Det kan også være en god måde at introducere børn til LEGO på - find en æske med et tema, som de er glade for. Det kan være ninjaer, en bondegård eller noget helt tredje.

LEGO - leg for hele familien

LEGO er nok det mest kendte legetøj, som ikke bare er for børn. Efterhånden som mange generationer er vokset op med de geniale klodser, så er kærligheden til dem blevet taget med ind i voksenlivet. Der er derfor ikke bare leg for hele familien med LEGO - der er leg, som kan leges sammen, på tværs af generationer. Meget legetøj er mest sjovt for ungerne, men her kan alle være med på lige fod og med stor interesse.

LEGO for de mindste

Traditionelle LEGOklodser egner sig ikke til de helt små, da klodserne kan komme galt i halsen, sættes fast i næsen, mm. Derfor er der udviklet de stor klodser, kaldet DUPLO, som er fremstillet specielt til de mindste. De større klodser fungerer på samme måde som de små, men de er lettere at håndtere og lettere at skille ad for små fingre. Det er en god start, og så er de snart klar til de klassiske klodser.

LEGO for de lidt større

Når ungerne er store nok, så er det tid til det klassiske LEGO. Her kan man med fordel starte med de mere simple sæt, og så kan man bevæge sig op i sværhedsgrad, hvis de bliver glade for at følge instruktionerne. Ellers er der også LEGO, som bare er klodser til fri leg. Det hele kan blandes, som man vil. Man kan dog også købe kasser til opbevaring, hvor man kan sortere klodserne, så de er nemmere at bygge med næste gang, fordi man kan finde dem alle.

LEGO for de voksne

Når man når voksenalderen, så kan man frit vælge mellem alle de fede sæt. Her er der nok at vælge imellem. Der er alt fra seværdigheder til Marvel og meget, meget mere. Du kan bygge sæt og skille dem ad igen, men mange køber også de store sæt og bygger dem, for så at udstille dem i hjemmet. Det kan være en fed, nostalgisk detalje i din indretning, og bliver du træt af den, så kan du bare skille den ad og bygge noget nyt.

På eventyr i Galaksen med LEGO Star Wars

Her ved Føniks fører vi selvfølgelig en af de mest populære af LEGOs serier - LEGO Star Wars. Star Wars og LEGO er begge populære hver for sig, men sammen har det skabt et spændende univers, hvor du kan bygge alle de fede karakterer og rumskibe, som du kender. Skal du har en lille Baby Yoda stående, eller måske en kæmpe model af Tusindårsfalken? Der er et kæmpe stort udvalg med sæt fra de gamle, nyere og helt nye film, og der er også en del fra serierne. 

Her er der virkelig god mulighed for at hygge sig på tværs af generationerne, da mange voksne har nydt at introducere deres børn til Star Wars, som de kendte fra deres egen barndom.

LEGO Ninjago til leg og TV

For de mindre børn er LEGO Ninjago også en meget populær version af LEGO. Her findes der nemlig en animeret serie, som mange børn har set, og med de sæt, du kan købe her på siden, så kan de lege med de kendte karakterer fra serie og sende dem på nye ninja-eventyr - frit efter fantasien eller serien, hvis de hellere vil det. Det kan være en fin crossover, når de kan lege med de figurer, som de kender fra TV.

Back to basics med LEGO Classic

Alle de nye sæt med kendte figurer og karakterer er sjove, men nogle gange vil man bare gerne tilbage til det klassiske, og så kan du her på siden også finde de helt simple LEGOsæt med alverdens klodserne i alle former, farver og størrelser. Der er også plader, som der kan bygges på. Ja, der er faktisk det hele, så du kan starte din samling eller udvide den med lige det, som du ønsker om.

Man behøver ingen træning for at have det sjovt med LEGO. Der er ingen regler, så man kan bare lege frit, og ser noget forkert ud, så piller du bare klodserne nemt af igen. Klodserne holder i årevis, og man kan derfor sagtens blande dem fra sin egen barndom med børnenes nye.

Fragt, levering og vejledning

Her ved Føniks Computer vil vi gerne gøre det nemt for dig, så derfor tilbyder vi altid gratis fragt, når du vælger at få leveret dine varer med GLS. 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller har du andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 60 64, vores online chat eller på en e-mail. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med alt det, som du kunne tænke dig. Det skal være sjovt og nemt at få LEGO hjem til legen.